Co by ste zmenili vo svojom zivote ak by ste mohli?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Old Dirty Bastard
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

zmenil by som aby som sa nenarodil
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Vymazal by som zo seba geny lenivosti, lahostajnosti.. ale to by som nebol ja... cize menit nechcem nic
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

:( strasne by som chcela zmenit moju povahu.... a hlavne k sestre... mam ju rada, ale neviem si najst k nej cestu :cry: a tak isto aj vztah s ocinom ktory je v anglicku ,,, ja viem len jednu vec ale toto je jedna vec :cry:
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Pristup. Nechce sa mi bojovat, mam rad klud a mier. Avsak za svoje naroky v zivote chciet byt spokojny (napr.so sebou - svojim zivotom) treba bojovat, aj ked sme len pohanany tuzbou a strachom. Ak ma niekto pozitivny pristup k niecomu (objekt,sen,zavislost na niecom,clovek...atd) a nechce to statit, nuti ho to bojovat dalej...vybavovat,bavit sa,pracovat...stale to iste dookola, avsak stale v inej zivotnej faze. A ak straca zaujem, spetne straca zaujem aj okolie, straca sa pomaly vsetka nadej..neguje cele vnimanie sveta.
A Ja som cistokrvny negativista, vo vsetkom prestavam pocitovat chute a emocie, rozhodnutia nevynimajuc. Co ma robi stastnym? Snad len pomyslenie, ze raz sa nejak zbavim tejto ukorenenej filozofie, ktorej som dovolil aby sa vo mne usalasila..kedze som teraz tam kde som, akoby som sa vyzival v depresii, no hnus.
BiBo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BiBo »

toť ja by som hlavne zmenil vek... cítim sa byť už starý...lebo iiba teraz v 16tich som začal s hokejom lebo som nevedel ýže tu nablizku je klub... len pred dvoma rokmi som sa to dozvedel..no ale predtm som samozrejme už od školky hraval hokejbal...teda chytal...
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Celkovo postupujem nejakou tou nadpriemernou priamkou dalej ale mam taky dojem ze mozno v buducnosti doplatim na svoju lenivost... :?
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Momentalne by som nechcel asi menit nic, so svojimi rozhodnutiami som spokojny a nikdy to nebolo az take zle ze by som toho moc lutoval. Takuto moznos by som si ponechal a v buducnosti ak by sa nieco vyskytlo tak by som to zmenil.
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Retne napísal:Celkovo postupujem nejakou tou nadpriemernou priamkou dalej ale mam taky dojem ze mozno v buducnosti doplatim na svoju lenivost... :?
Niesi sam, citi msa tak isto :D

PACO8// ja ti zavidim to, ze by si nechcel menit asi nic.....

Ja by som momentalne menil skoro vsetko....
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Lub0$ mozno nejaka pritelka by sa hodila, ale to by som bol uz ozaj az prilis spokojny :D. Myslim ze momentalne je vsetko dobre tak ako to je pre mna. Mozno by sa nasli este nejake vecicky, ale to su drobnosti, ktore mi nevadia. Inak tiez som strasne lenivy :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

keby som sas mohol zahrat na boha tak to aby sme sa s frajerkou nehadali ale lubili. aby som mal dobru robotu a zarabal na nejake tie moje vysnene veci a rozmaznavanie niekoho.

a keby som sa mohol zahrat na cely partenon tak by som radsej prezil mladost v 50 a 60 tych rokoch v juesofej.
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

Neskoncil by som s futbalom...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Chcel by som byt viac ambiciozny a ctiziadostivy, a hlavne nebyt lenivy :?
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Vigor napísal:...vratit cas a vo svojom zivote zmenit jedinu vec, ktoru ste urobili co by to bolo?
Veľmi veľa vecí. Robím jedno zlé rozhodnutie za druhým...
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

Venovat sa hokejbalu skorsie a pravidelnejsie...spraval by som sa k holke trochu inak aby ma nenachala... zabranil by som tomu aby sa moji kamosi zbytocne nepohadali a aby sme boli nadalej stale ta ista partia aka bolo najlepsia :?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

vo svojom živote by som urobil vela zmien..nielen čo sa tyka osobného vzťahu s mojou priatelkou ale aj svoj postoj k životu a k sebe samemu by som zmenil..nebol by som taký utiahnutý ako pred rokmy ale otvorený,nebal sa vyjadriť svoj názor a stáť si za nim..je toho vela co by som zmenil ale bohužial to nejde :?
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

nic! v nicom by mi to asi nepomohlo, mozno by bolo este horsie!
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Vigor napísal:Ludia, nic v zlom, ale ked som zakladal tuto temu nebolo to s tym, aby tu kazdy napisal ze je so vsetkym v zivote spokojny. Dobre, berem, ja si tiez stojim za svojimi rozhodnutiami, a tak by to mal brat kazdy z nas. Ale zrejme kazdy z nas mohol urobit nieco aj lepsie, zvlast ked s odtupom casu ma na to iny pohlad. Preto ma napadla tato maximalne teoreticka tema, kde sa pokuste nemyslit na mozne suvislosti a udalosti, ktore z toho daneho rozhodnutia vyplyvali. To bola pointa temy, nie aby kazdy napisal, ze by nic nemenil, lebo tak sa stalo, tak to ma byt a podobne.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

necital som temu ale reagujem len na nazov...

aj napriek vsetkym moznym zlym rozhodnutiam co som mozno spravil a naslednym prezitym trapeniam(hlavne kvoli babam,vsakze) by som nemenil nic... zatial som totiz nespravil ziadne naozaj zasadne rozhodnutie co by moj zivot ovplyvnilo nadlho... uvidime o par mesiacov pri vybere skoly a tak...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nuz ja narozdiel od ostatnych niesom dokonaly clovek a vela veci vo svojom zivote by som chcel zmenit ale urobit inac...
najviac asi:
nesiel by som na osemrocne,neskoncil by som s plavanim a siel by som na hudobnu ovela ovela skor,v mojom sucasnom vztahu by som par veci velmi rad opravil ..
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

Nepovedala by som jednu hroznu vec svojej matke..... :cry:
Napísať odpoveď