Co by ste zmenili vo svojom zivote ak by ste mohli?
-
Old Dirty Bastard
Guru
Pristup. Nechce sa mi bojovat, mam rad klud a mier. Avsak za svoje naroky v zivote chciet byt spokojny (napr.so sebou - svojim zivotom) treba bojovat, aj ked sme len pohanany tuzbou a strachom. Ak ma niekto pozitivny pristup k niecomu (objekt,sen,zavislost na niecom,clovek...atd) a nechce to statit, nuti ho to bojovat dalej...vybavovat,bavit sa,pracovat...stale to iste dookola, avsak stale v inej zivotnej faze. A ak straca zaujem, spetne straca zaujem aj okolie, straca sa pomaly vsetka nadej..neguje cele vnimanie sveta.
A Ja som cistokrvny negativista, vo vsetkom prestavam pocitovat chute a emocie, rozhodnutia nevynimajuc. Co ma robi stastnym? Snad len pomyslenie, ze raz sa nejak zbavim tejto ukorenenej filozofie, ktorej som dovolil aby sa vo mne usalasila..kedze som teraz tam kde som, akoby som sa vyzival v depresii, no hnus.
A Ja som cistokrvny negativista, vo vsetkom prestavam pocitovat chute a emocie, rozhodnutia nevynimajuc. Co ma robi stastnym? Snad len pomyslenie, ze raz sa nejak zbavim tejto ukorenenej filozofie, ktorej som dovolil aby sa vo mne usalasila..kedze som teraz tam kde som, akoby som sa vyzival v depresii, no hnus.
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
vo svojom živote by som urobil vela zmien..nielen čo sa tyka osobného vzťahu s mojou priatelkou ale aj svoj postoj k životu a k sebe samemu by som zmenil..nebol by som taký utiahnutý ako pred rokmy ale otvorený,nebal sa vyjadriť svoj názor a stáť si za nim..je toho vela co by som zmenil ale bohužial to nejde 
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Vigor napísal:Ludia, nic v zlom, ale ked som zakladal tuto temu nebolo to s tym, aby tu kazdy napisal ze je so vsetkym v zivote spokojny. Dobre, berem, ja si tiez stojim za svojimi rozhodnutiami, a tak by to mal brat kazdy z nas. Ale zrejme kazdy z nas mohol urobit nieco aj lepsie, zvlast ked s odtupom casu ma na to iny pohlad. Preto ma napadla tato maximalne teoreticka tema, kde sa pokuste nemyslit na mozne suvislosti a udalosti, ktore z toho daneho rozhodnutia vyplyvali. To bola pointa temy, nie aby kazdy napisal, ze by nic nemenil, lebo tak sa stalo, tak to ma byt a podobne.
necital som temu ale reagujem len na nazov...
aj napriek vsetkym moznym zlym rozhodnutiam co som mozno spravil a naslednym prezitym trapeniam(hlavne kvoli babam,vsakze) by som nemenil nic... zatial som totiz nespravil ziadne naozaj zasadne rozhodnutie co by moj zivot ovplyvnilo nadlho... uvidime o par mesiacov pri vybere skoly a tak...
aj napriek vsetkym moznym zlym rozhodnutiam co som mozno spravil a naslednym prezitym trapeniam(hlavne kvoli babam,vsakze) by som nemenil nic... zatial som totiz nespravil ziadne naozaj zasadne rozhodnutie co by moj zivot ovplyvnilo nadlho... uvidime o par mesiacov pri vybere skoly a tak...
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa: