METAL,METAL...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No chlopi praví metalisti mám na vás mini prosbu..Keďže som poslednú dobu presedlal na niečo kus tvrdšie tak by som bol rád keby ste mi poradili nejaké dobré metalové kapely, ktoré sú také lightkové a podobajú sa skupine Disturbed (Alternative metal-podľa wikipedii).. Vie niekto niečo také? Nič veľmi tvrdé..Díkes vopred 
Za všetky doporučenia budem vďačný.Thanks..
Za všetky doporučenia budem vďačný.Thanks..
-
Soviet
Darca
ppst nevyznám sa do metalu moc takže takéto vyhlásenia sú umňa bežné kým čo to nenaštudujemSRneC napísal:tak to si fakt zadrel ...skus aj drowning pool alebo novu metallicu
Napríklad aj niečo takéto sa mi páči ako je Edguy - Mysteria
-
Soviet
Darca
Aha..no moc sa v tých rozdieloch nevyznám..Jedine Death Metal vidím ako inýSRneC napísal:no edguy je uplne z ineho sudkapocuvaj to co sa ti paci skratka
-
axxis
Addict
Tak zacat s metalom sa da celkom dobre cez heavy/power metalove bandy.
Ak si pisal ten Edguy tak si urcite vypocuj aj Avantasiu (je to projekt Tobiasa Sammeta z Edguy). Z taheto sudku je aj Sonata arctica, Masterplan, Hammerfall, Sabaton, Manowar, Nocturnal rites.
Ak by si rad nieco modernejsie tak metalcorove kapely Trivium (ale ich prve dva albumy su tvrdsie ako posledny, ktory by som Ti odporucil na zaciatok), Sonic syndicate.
Ak si pisal ten Edguy tak si urcite vypocuj aj Avantasiu (je to projekt Tobiasa Sammeta z Edguy). Z taheto sudku je aj Sonata arctica, Masterplan, Hammerfall, Sabaton, Manowar, Nocturnal rites.
Ak by si rad nieco modernejsie tak metalcorove kapely Trivium (ale ich prve dva albumy su tvrdsie ako posledny, ktory by som Ti odporucil na zaciatok), Sonic syndicate.
axxis, vyfukol si mi skoro vsetko, co som chcel napisat vcera ja, ale nemohol som
ale Avantasiu, Sonatu Arcticu a stary Masterplan s Jornom Landem si urcite vypocuj (novy je tiez dobry, ale proste iny)
ad Avantasia, tam ako zacinajucemu metalistovi sa ti mozno viac bude pacit nova Avantasia (album Scarecrow), co je vlastne taky rock az pop-rock, ale ta skutocna stara Avantasia ma svoje neskutocne caro
a este doplnim. skus napriklad aj Freedom Call, Primal Fear, Blind Guardian a za seba odporucim aj folkovu lahodku Korpiklaani
ale Avantasiu, Sonatu Arcticu a stary Masterplan s Jornom Landem si urcite vypocuj (novy je tiez dobry, ale proste iny)
ad Avantasia, tam ako zacinajucemu metalistovi sa ti mozno viac bude pacit nova Avantasia (album Scarecrow), co je vlastne taky rock az pop-rock, ale ta skutocna stara Avantasia ma svoje neskutocne caro
a este doplnim. skus napriklad aj Freedom Call, Primal Fear, Blind Guardian a za seba odporucim aj folkovu lahodku Korpiklaani
Prepáč ale toto si slabo tresol, na tom albume je pop rock maximálne tak Carry Me Over a s prižmúrením oboch očí aj Lost In Space a What Kind Of Love. Rockový vplyv tam výrazne cítiť ale od pop rocku a rocku to má hodne ďalekoIng. FijoK napísal:
ad Avantasia, tam ako zacinajucemu metalistovi sa ti mozno viac bude pacit nova Avantasia (album Scarecrow), co je vlastne taky rock az pop-rock,
OK Necro, myslel som to tak, ze proste Scarecrow je viac stavany pre masy, nie len pre ludi odchovanych na metale.UjoNecro napísal:Prepáč ale toto si slabo tresol, na tom albume je pop rock maximálne tak Carry Me Over a s prižmúrením oboch očí aj Lost In Space a What Kind Of Love. Rockový vplyv tam výrazne cítiť ale od pop rocku a rocku to má hodne ďaleko
moze byt?