DVD-rom
-
Cyrus666
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
DVD-rom
zdravim mam problem s dvd-rom mam dve jednu LG a jednu HP a ked napalujem alebo kopirujem na disk tak kompu uplne zacne je..t mys zacne sekat, ked prehravam hudbu aj ta no proste uplne sa spomali!! najprv to robila len LG a uz aj Hp skusal som aj novy frimware aj reinstall windows no pomohlo len nachvilu pomozte mi pls!!! 
-
zachariasko
Star
-
Cyrus666
Light Professional
tak sa taka lama nie som a som defragmentovy zavislak ked nieco vymazem alebo nakopirujem tak hned defragmentujem!!zachariasko napísal:najlepsie by bolo keby si napisal celu zostavu aku mas, ja to vidim zrejme na nedostatok RAM-ky resp. fragmentaciu suborov .. napis zostavu a uvidime
Cpu Intel Pentium D 930(3GHZ), 2GB RAM, takze vo vykone asi tazko problem bude mne to zacalo len teraz nedavno takto blbnut
-
AXO
Professional
Re: DVD-rom
aky mas režim prenosu ? PIO alebo DMA ?Padawan napísal:zdravim mam problem s dvd-rom mam dve jednu LG a jednu HP a ked napalujem alebo kopirujem na disk tak kompu uplne zacne je..t mys zacne sekat, ked prehravam hudbu aj ta no proste uplne sa spomali!! najprv to robila len LG a uz aj Hp skusal som aj novy frimware aj reinstall windows no pomohlo len nachvilu pomozte mi pls!!!
-
Cyrus666
Light Professional
sorry veduci ale budes muset podrobnejsieAXO napísal:aky mas režim prenosu ? PIO alebo DMA ?
-
AXO
Professional
ak mas XP tak: klikni pravym mysidlom na tento pocitac-vlastnosti-hore prepni hardware-spravne zarizeni(otvor to okno)-v zozname najdi Radice IDE ATA/ATAPI-klikni na to +(aby sa to "menu" rozbalilo)-klikni pravym mysidlom na Primarny radic IDE-vlastnosti-hore prepni upresnit nastaveniPadawan napísal:sorry veduci ale budes muset podrobnejsie
tam je cca 2-3 riadok rezim prenosu... prehod na DMA ak neni
a este raz urob to iste ale so sekundarmyn radicom (klikni pravym mysidlom na Primarny radic IDE-vlastnosti-hore prepni upresnit nastaveni tam je cca 2-3 riadok rezim prenosu... preho na DMA ak neni)
ak mas vistu, tak neviem
// ak to nebude na DMA a budes prehadzovat, tak potom restartuj PC
// este takto: ked napalujes tak ti to vytazi CPU na 100% a preto ide pomaly pc ?
-
Cyrus666
Light Professional
nie nevytazi ho naplne a vyskusal som to a nic to dma nepomohlo dpc uz ma s toho je***AXO napísal:ak mas XP tak: klikni pravym mysidlom na tento pocitac-vlastnosti-hore prepni hardware-spravne zarizeni(otvor to okno)-v zozname najdi Radice IDE ATA/ATAPI-klikni na to +(aby sa to "menu" rozbalilo)-klikni pravym mysidlom na Primarny radic IDE-vlastnosti-hore prepni upresnit nastaveni
tam je cca 2-3 riadok rezim prenosu... prehod na DMA ak neni
a este raz urob to iste ale so sekundarmyn radicom (klikni pravym mysidlom na Primarny radic IDE-vlastnosti-hore prepni upresnit nastaveni tam je cca 2-3 riadok rezim prenosu... preho na DMA ak neni)
ak mas vistu, tak neviem
// ak to nebude na DMA a budes prehadzovat, tak potom restartuj PC
// este takto: ked napalujes tak ti to vytazi CPU na 100% a preto ide pomaly pc ?
-
Šu-Do
Redeemer
toto som mal aj ja...
pri napalovani total comp jak blby.. radsej som nic nerobil.. ked som pustil hudbu sekala + buffer okamzite klesal...
vymenil som molexy z jednej napalky do druhej + som vymenil mastera a slave...
najprv som mal LG slave a TEAC Master.. lenze Teac blbla.. kopirovanie napalovanie.. LG normalka... tak som zmenil LG na MASTERa a TEAC na SLAVE + vymenil molexy a IDE kable.. som ich len vymenil z jednej do druhej a uz s tym nemam problem dva roky
aha.. a este ked som mal len 512mb ram tiez mi to robilo kym som nekupil dalsiu 512.. ale to som mal len tu TEAC
pri napalovani total comp jak blby.. radsej som nic nerobil.. ked som pustil hudbu sekala + buffer okamzite klesal...
najprv som mal LG slave a TEAC Master.. lenze Teac blbla.. kopirovanie napalovanie.. LG normalka... tak som zmenil LG na MASTERa a TEAC na SLAVE + vymenil molexy a IDE kable.. som ich len vymenil z jednej do druhej a uz s tym nemam problem dva roky
aha.. a este ked som mal len 512mb ram tiez mi to robilo kym som nekupil dalsiu 512.. ale to som mal len tu TEAC
-
Cyrus666
Light Professional
diky vyskusamŠu-Do napísal:toto som mal aj ja...