F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

DanielDevil napísal:ze by nakoniec?
Alonso: Odchod do Ferrari je na spadnutie
http://www.bleskovky.sk/cl/100153/23222 ... -spadnutie
Bleskovky.sk to hovori takmer samo za seba, je to obycajny bulvar, ktory si ale aj tak rad precitam :oops:
Massa ma kontrakt vo Ferrari do konca tajeto sezony a pochybujem ze by v strede sezony Alonso prestupoval do Ferrari. Ak sa najblizsi pretek Felipemu vydari tak spekulacie o prestupe Alonsa budu o5 minulostou :roll:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

PACO8, massa to ma u ferrari do konca sezony 2010 :wink: .
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

PACO8: Bleskovky, neBleskovky, staci sa pozriet na zdroj a tym je TASR, takze by som sa vobec nedival na to z ktorej stranky to je.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

DanielDevil napísal:ze by nakoniec?
Alonso: Odchod do Ferrari je na spadnutie
http://www.bleskovky.sk/cl/100153/23222 ... -spadnutie
V tom clanku nevidim ziaden citat, ktory by interpretoval ten senzacny nazov. Obsahovo ide zo strany Alonsa o tie iste vyhlasenia ako doteraz. Zjavne sa snazi Maranellu naznacit, ze je ready, cim sa imho snazi pritlacit na vlastny team...
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Aj ked odhliadnem od toho, ze Massa aj Alonso maju zmluvy s Ferrari, resp. s Renaultom, tak prestup v rozbehnutej sezony je podla mna nepravdepodobny.

1. trening:
09:35 - Felipe Massa poriadne prebrzdil v desiatej zákrute.

Urcite chyba auta :) V tej istej zakrute takmer vyletel aj Kimi. Radsej teraz ako v preteku.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Akokeby zmluva nieco znamenala. Nemal nahodou Alonso este dva roky jazdit v MCL? :roll: Ale pocas sezony by to bolo naozaj dost silne kafe.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:PACO8, massa to ma u ferrari do konca sezony 2010 :wink: .
Tak trosku som sa sekol v tom roku :oops: , ale aj tak este lepsie.
hojko napísal:PACO8: Bleskovky, neBleskovky, staci sa pozriet na zdroj a tym je TASR, takze by som sa vobec nedival na to z ktorej stranky to je.
Ano zdroj je TASR, ale o Bleskovkach je zname ze to je bulvar a aj informacie od TASR si trosku menia resp. nieco vynechavaju. Presne tak ako kazdy bulvar.
t0m4s3 napísal:Akokeby zmluva nieco znamenala. Nemal nahodou Alonso este dva roky jazdit v MCL? :roll: Ale pocas sezony by to bolo naozaj dost silne kafe.
Zmluva nieco znamena, ale kazda sa da nejako obist. Este som v F1 nevidel zmeny pocas sezony.
theBliZZard napísal:Aj ked odhliadnem od toho, ze Massa aj Alonso maju zmluvy s Ferrari, resp. s Renaultom, tak prestup v rozbehnutej sezony je podla mna nepravdepodobny.
Alonso ma v zmluve klauzulu kde sa pise ze ak nebude pretekat v najrychlejsom aute zo startoveho pola moze hocikedy odist do lepsieho timu ako je Renault. :wink:
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

celkom zaujimavy bol ten zaver 2.volneho treningu... hamilton zosrotoval auto, pekny suboj alonsa a fisichellu... ako sa predpokladalo, ferrari je velmi silne :P a massa nadelil raikkonenovi takmer sekundu
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Teraz ked kazdy testuje najvhodnejsie nastavenie auta, gumy...to ze bolo Ferrari prve takmer nic neznamena, aj ked ma to velmi tesi :D.
Hamiltonovi nehodu som nevidel, ale cital som ze sa posmykol na obrubniku, kde je este v tomto case vela piesku takze by som to nebral tragicky.

//Hamiltonova nehoda
Vsimnite si tratoveho komisara ktory bol chrbtom k bariere a nic nespozoroval :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Dosť podobná havária to bola, ako mal Massa v Malajzii, ale aj ja som si všimol, že tí traťoví komisári nejako neskoro zbadali, že sa na nich nejaký monopost rúti...a ten, čo bol otočený chrbtom si to všimol, až keď hadám na neho začali úlomky padať :lol:
BiBo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BiBo »

po prvý krat mi je absolutne jedno kto vyhra inak titul majstra sveta... je tu vela mladých skvelých jazdcov no a Raikonen ktorý titul obhajuje to nebude mať tuto sezonu lahšie ako minulu... ja osobne len cem aby sa BMW-čku podarilo prve víťazstvo a takisto prajem aj stpupne víťazov Toyotam lebo aj tie zatial maju pekne umiestnenia... no ale do ankety som zahlasoval za Raikonena...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

t0m4s3 napísal:Akokeby zmluva nieco znamenala. Nemal nahodou Alonso este dva roky jazdit v MCL?
v mcl asi nie :P. a ano mal, ale takto je to lepsie.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Tak koniec kvalifikacie. Velmy zaujimave to bolo. Potesil ma Kubica, ktory ziskal prve pole v kariere a v preteku to vidim na bednu. Troska ma sklamal Kimi, ale dufam ze zajtra sa "hecne". Normalne by som az prial Kubicovi zajtra vyhrat, ale radsej by som bol za double Ferrari. Kimi, Massa, Kubica to by bolo pekne. Som velmy zvedavy na zajtrajsi pretek a aj na cely zvysok sezony, kedze BMW sa ukazuje ako velmy silne a vyhrat titul tohto roku bude asi este tazsie ako minule.
Tomasito
VIP
VIP

Gratulacia Kubicovi k jeho prvemu PP v kariere. Pokial ide o zvysne vysledky, prijatelne.
krija napísal:... ale takto je to lepsie.
Ovela lepsie ; )
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja si myslim ze kimmi mal tazsi monopost (dufam) a mohol by z toho nieco vytazit ale myslim ze nevyhra (taky blby pocit aj ked by som to samozrejme chcel aby vyhral), massa sa zasa vypadne svojou chybou a vyhra to louis...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Kubica, ktoremu gratulujem k jeho PP, sa ukazal ze patri momentalne medzi elitu v F1 a BMW sa pomaly, ale isto dotahuje na veduce Ferrari s McLarenom. Kimmi ma trosku sklamal cakal som 1.-3. miesto. Massa znovu dokazal ze do Ferrari jednoducho patri a jeho skrtaty v pretekoch su nepochopitelne, kedze tu stale jazdi najrychlejsie kola ci uz v kvalde alebo v treningoch.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

DanielDevil napísal:kimmi
PACO8 napísal:Kimmi
Iba taky postreh, ze Kimi sa pises s jednym "m", ci nie? :) K Massovi, vazne som zvedavy na zajtra, ze co predvedie. Je na neho urcite vyvijani velky tlak a uz si nemoze dovolit urobit dalsiu chybu. To ze jazdi kvalifikacie a treningi dobre je druha vec, kedze preteky su uplne o niecom inom. Pilot musi byt sustredeni dlhsii cas a v kvlade mu staci odjazdit jedno dobre kolo.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

theBliZZard aha mas pravdu. Kimi sa pise s jednym "m". Zaujimave minule som to videl s dvomi "m" v mene alebo som si to zmylil s dvomi "k" v priezvisku? :oops:

//Tomasito stane sa aj tym najlepsim z nas :D
Tomasito
VIP
VIP

Trapas :cookies:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no zaciatok dnesnej VC dost zaujimavy...
kubica neprekvapil ohladom udrzania si PP, hamiltonovi start vobec nevysiel a to co vystrojil potom :shock: na markize to pekne povedali, ze asi nie je zvyknuty, ze ho niekto predbieha :D, asi to tazko nesie a dokaze pekne spanikarit pri tom, pretoze tamto bola jasna jazdecka chyba. chcel sa pekne na poslednu chvilu pichnut do zakruty na brzdy a nevydalo tak sa skoro odpisal, nastastie ma este sancu dnes ukazat co dokaze, aj ked ma strasnu stratu :?
no smykat sa dnes smyka pekne, snad sa dnes nic dramaticke nestane :)
ja verim v double 8)
Napísať odpoveď