Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
brm napísal:PACO8.. pochybujem.. košičania to už neotočia, veď vidno, že už nevládzu. Ale možno zajtra Slovan naschvál prehrá, aby oslavovali majstra doma, ale Košice sú schopné im túto radosť prekaziť, že prehrajú aj zajtra.
Aj ked sanca by tam bola ako ich porazit, nejaky ten likvidacny faul na Hoviho a druhy zvrat v playoff je na svete its a joke
Heh, likvidačný faul na brankára?Retne napísal:![]()
Aj ked sanca by tam bola ako ich porazit, nejaky ten likvidacny faul na Hoviho a druhy zvrat v playoff je na svete its a joke
-
BiBo
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
no ja som fanda košíc tak by som im to aj doprial no ale nemaju na slovan a ked už nanich nemaju tak pochybujem že budu mať na nejakeho majstra respektíve vicemajstra z nejakej inej europskej ligy... ale tak mam tam oblubených hračov mojho menovca Gaba Špilara... aj Lipovsky aj ked sa mu nedarí n o čo už narobíš... Petrík ma neohuril...
Kosice odohrali tazke semifinalove zapasy so Skalicou, predtym s popradom. Slovan to s Trencinom taktiez nemal lahke, ale sily usetrili na Ziline, ktoru porazili na zapasy hladko 4:0. Kvalitnych hracov mali vsetky semifinalove timy plus Martin, no tohtorocnym majstrom bude opat Slovan! Maju viac sil.
No podla mna brankari po 38 rokoch uz nestoja za toPeky05 napísal:este nepredbiehajme ze Slovan bude majster mozno sa kosice pozbieraju ako ked Martin vyhraval 3:0 nad Trencinom tiez som si myslel ze Martin to nemoze pustit a nakoniec prehral.Musim povedat ze Hovi chyta dobre ale kazda seria sa raz skonci.
Otázne teraz je, kto podplatil.. či košičania slovanistov, aby aspoň jedno víťazstvo mali vo finále na domácom ľade.. alebo slovanisti slovanistov, aby titul oslavovali doma a zároveň aby sa hokejoví funkcionári nabalili na vstupnom a reklame.. 
Avšak do poslednej chvíle treba veriť na zvrat série a víťazstvo KE..
Avšak do poslednej chvíle treba veriť na zvrat série a víťazstvo KE..
Ing. FijoK napísal:dnes to slovan pustil a nechal si oslavy titulu na doma
No konecne sme pokorili Hoviho, tie dva goly ktore dostal boli jeho, taktiez som rad ze 88 vychytal shootout, tesim sa na pondelok aj kebyze prehrame aspon jeden domaci zapas sme vyhrali... a konecne po dlhom case sme postupili do finale...
Ved 11. sa rozhodneprask napísal:tak kosice si zasluzili cestny uspech. dufam ze sa v BA rozhodne