Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

Kameraman bol dnes nafetovany? Strasne nieco...
Retne napísal::lol: Ake alibisticke reci :D no treba nejako zakryt prehru... neberiem...
Aky alibizus? Si nevidel zapas? Slovan hral na "pol plynu", co urovni dnesneho zapasu nepridalo, avsak ucel je jasny... ; )
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Tomasito napísal:Kameraman bol dnes nafetovany?
Dnes???...neviem ako ty,ale ja som si každý zápas všimol,že aspoň 5 krát bol úplne mimo.
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Tomasito napísal:Aky alibizus? Si nevidel zapas? Slovan hral na "pol plynu", co urovni dnesneho zapasu nepridalo, avsak ucel je jasny... ; )
MOzme sa dohodnut na tom ze Slovan zahral dnes to iste ako Ke v prvom zapase... :)
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

spike97 napísal:Dnes???...neviem ako ty,ale ja som si každý zápas všimol,že aspoň 5 krát bol úplne mimo.
Dnes!!! to bola katastrofa :idea:
Retne napísal:MOzme sa dohodnut na tom ze Slovan zahral dnes to iste ako Ke v prvom zapase... :)
Dohodnute. BTW. kontrolna otazka: "Aky je rozdiel medzi porovnavanymi zapasmi?" ; )
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

dnes Kosice pekne konecne sme prekonali Hoviho dufam ze toto vitazstvo nas nastartuje a vyhrame aj v Blave,mozno slovan pustil zapas ale nemusi sa im to vyplatit lebo ja verim ze to kosice otocia
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

v to, ze vonku vyhrame, ani len nedufam :) - od slovanu to bol mozno takticky krok, aby este co-to zarobili :)

btw, ten gol od moc(e)ka nemal chybu :D

ps: este stale mi duni v hlave... nebolo tam pocut ani hudbu
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

vyhrat doma asi chce slovan nuz :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Od Slovana to bol krok k tomu aby sa titul oslavoval doma. Len dufam ze to Kosice nenabudi a nedostanu druhy dych. Slovan musi doma jednoznacne vyhrat a pojde sa zapit dalsi titul :smt003 .
Inak dnes som zapas nepozeral, ale kamos co ho videl tvrdil ze naozaj Slovan hral len na 50% a dalo sa od nich aj cakat ze titul chcu oslavit doma, aspon dufam ze to tak je :D
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

ehm ;D .. najvacsi paradox je to .. ze najproduktivnejsimi hracmi su Mikulastania ;D ..
Go MHK 32 LM Go :))))))))
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

skypej.. to nie je paradox.. to je fakt, ktorý platí už niekoľko desaťročí..
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

inak, vsimol si niekto tych slovanistov (nemali dresy) nad kosickym fansom? (asi 2. rad nad nimi) - drzost/odvaha :roll:
Retne
Darca
Darca

smejo napísal:drzost/odvaha :roll:
hlupost, tak ako bola hlupost ze nejaky z BA fansu vcera isli do mesta... co od toho cakali to ja nechapem :?

skypej: do sektoru pre fans sa dostanes v pohode aj bez listku... staci sa len dostat na stadion a potom prist tam, ak chces fandit.... tak ta pustia...
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

smejo napísal:inak, vsimol si niekto tych slovanistov (nemali dresy) nad kosickym fansom? (asi 2. rad nad nimi) - drzost/odvaha :roll:
skor by som povedal, ze si kupili listky na ciernom trhu ;) .. co im ine ostavalo ;)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

Retne napísal:MOzme sa dohodnut na tom ze Slovan zahral dnes to iste ako Ke v prvom zapase... :)
OK, Slovan zahral tak isto nahovno, ako KE doteraz, ale naco t oblo kosiciam dobre???? 3 zapasy za sebou??? takto sa finale (a vlastne pla-off. a vlstne cle liga, a vlastne akykolvek sport) proste nehra!!!

cela finalova seria je pre mna velke sklamanie, sledujem to uz len zo zotrvacnosti
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

SRneC: Napisat, ze chce Slovan vyhrat titul doma mi pride dost divne finale, pretoze nejde o fazulky, je to finale a prave jedna vyhra moze Kosice nastartovat. Ak Slovan nevyhra teraz doma, tak pojde este aj do Kosic prehrat, aby to mohol oslavit v siedmom zapase doma??? Co ak sa to nepodari??? :roll:

skypej: Ticketportal nic??? A netreba zabudnut na to, ze vedenia extraligovych klubov sa pred play-off dohodli na tom, ze sa vycleni 100 ci 150 listkov pre hostujucich fanusikov na kazdy jeden zapas.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

hojko.. lístky na košické finále sa predávali len v pokladni pred Steel Arenou, začali sa predávať sa mi zdá v pondelok o 10:00hod, ticketportal to neumožňoval. Títo fanúšikovia boli pravdepodobne nad rámec dohodnutých hosťujúcich fanúšikov, ktorí majú rezerovaný sektor B31..

Ing. FijoK.. zase si to tak zober, že boli celkom zaujímavé štvrťfinále a semifinále, čo určite zobralo množstvo síl.. a hokejisti už toho určite musia mať plné zuby.. možno keby bola dlhšia prestávka pred finálovým zápasom, videli by sme krajší hokej..
Retne
Darca
Darca

brm napísal:hojko.. lístky na košické finále sa predávali len v pokladni pred Steel Arenou, začali sa predávať sa mi zdá v pondelok o 10:00hod, ticketportal to neumožňoval. Títo fanúšikovia boli pravdepodobne nad rámec dohodnutých hosťujúcich fanúšikov, ktorí majú rezerovaný sektor B31..
Ak viem dobre tak cely sektor B31 je stale rezervovany pre fanusikov hostujuceho muzstva, a myslim ze je v nom minimalne 200 (klune aj 300 ako tak na neho pozeram) miest. Neverim ze Slovan si doniesol tolko oficialnych fanusikov ktori dosli na busoch, lebo je zalostne sa na nich pozerat v Tv ked 50 z nich ma na sebe dres dalsich 20 vlajku a vsetci sedia...

Podla mna ti co dosli do sektoru A11, ani vobec nesli busom, zobrali dve auta a naschval si kupili listky do tohto sektoru...
Prílohy
sektor_b31.jpg
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

skypej: Ticketportal nic??? A netreba zabudnut na to, ze vedenia extraligovych klubov sa pred play-off dohodli na tom, ze sa vycleni 100 ci 150 listkov pre hostujucich fanusikov na kazdy jeden zapas.
ja som nemyslel cistych fans .. ja som myslel beznych ludi :)
cize tam sa nikto nepozera ci si z fanklubu alebo nie si ..
DragonForce8
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DragonForce8 »

ano sektor B31 je pre host.fans a zmesti sa tam cca tych 300 ludi
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

tak dnes spozname noveho majstra SR :)