Hulkm: Ako uz chrono pisal, neviem cim to je. Riesil som a hladal podporu na viacerych forach a nikto nevedel povedat, cim to moze byt. Je to urcite nastavenim servera, pretoze ked si nahodim zalohu fora doma a dam citovat prispevok, tak ide bez problemov, lenze cim moze byt sposobeny tento problem, tak to netusim. Asi by trebalo rad radom menit nastavenie a skusat.
hojko napísal:Hulkm: Ako uz chrono pisal, neviem cim to je. Riesil som a hladal podporu na viacerych forach a nikto nevedel povedat, cim to moze byt. Je to urcite nastavenim servera, pretoze ked si nahodim zalohu fora doma a dam citovat prispevok, tak ide bez problemov, lenze cim moze byt sposobeny tento problem, tak to netusim. Asi by trebalo rad radom menit nastavenie a skusat.
ok diky za reakciu....ved az ak mi to nevadilo, som is potom skopcil text dal do citacie ale som len chcle upozornit a som nevedel ze tu uz take neico bolo
Zdravim. Dneska som mal v plane vytvorit temu v sekcii Navody. O co vacsie prekvapenie ma cakalo, ked som klikol na button Nova tema a vyskocila na mna hlaska v prilohe ---->
asi je to tak spravené..Lebo keby hocikto tam napísal nejaký "návod" ktorý by nemal hlavu ani pätu tak by to nebolo bohviečo..ja som tam zatiaľ neprispieval takže je to len moj dohad..
Tak nech temy podobneho razenia zmazu a hotovo. To, ze niektore temy nemaju uroven, je vidiet aj inde. Prezrite si, kto zakladal temy v Navodoch. Obycajný useri, samozrejme je tam aj od uplinka, trizza a dalsich, ale zvacsa bol prispievatelom obycajný user.
hojko napísal:O tom vypise session pri zalozkach viem uz dlho, len sa mi nikdy nechcelo chybu hladat. Robi to vtedy, ked prides na forum priamim zadanim temy.
pato83 napísal:Nerobi to len tebe Kibo. Taktiez FF v najnovsej verzii.
Edit: Ako uz spomenul tomase, chyba je na nasej strane, resp. v plugine Adblock. Treba spravit vynimku alebo ho uplne zakazat a po refreshi uz sa vsetko zobrazi ako ma.
pato83: Ano, tak som to nastavil, pretoze miesto navodov si z toho ludia spravili cast kde hladali pomoc. Takze ak mas daky navod, tak niekde tu temu zaloz a napis spravu niekomu z vedenia, aby ju presunul do navodov.
hojko napísal:pato83: Ano, tak som to nastavil, pretoze miesto navodov si z toho ludia spravili cast kde hladali pomoc. Takze ak mas daky navod, tak niekde tu temu zaloz a napis spravu niekomu z vedenia, aby ju presunul do navodov.
Ok, to znie rozumne Takze ako spominal Kibo. Tiez som si sice vsimol tento jav v poslednej dobe, len neviem, ci v sekcii Ostatne alebo Navody. Uz mlcim
neviem preco ale odkedy som dosiel domov(cca 14:30) sa mi stale toto zobrazuje, skusal som vypnut operu, skusal som aj iny prehliadaca a som aj refreshoval stranku neviem kolko