Aku pouzivate vonavku?
-
Tomasko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Momentalne, po navrate z Dubaja, mam doma:
Hugo Boss Boss No.6
Hugo Boss Boss Selection
Davidoff Silver Shadow Altitude
Christian Dior Fahrenheit

Hugo Boss Boss No.6
Hugo Boss Boss Selection
Davidoff Silver Shadow Altitude
Christian Dior Fahrenheit
vydim to, ze mame podobny vkushojko napísal:Pezzo: Fahrenheit sa mi paci, mam to, ale nie je to taka vona na bezne nosenie, nemozem si pomoct. Najradsej mam stale oblubeny sladucky Hugo Boss - No.6, az potom ide zrejme Puma - Jamaica a az potom davam toho Fahrenheita. Videl som aj nejaku odrodu s nazvom Summer ci nieco take, ale nemal som to moznost este ovoniat.
Najnovsie sa mi vsak zapacil Hugo Boss - Selection, taka trosku zaujimavejsia vona podla mna, ciastocne sa podoba na Aqua di Gio.
hej mam ju doma je pekna hlavne ked si so svojou babou a tak proste mne sa ta vona moc paciPatyk napísal:Uz niekto vyskusal novy Axe cokoladovy? Co nan vravite? Oplati sa mi to kupit a pouzivat? Ja neviem, ale ta predstava cokoladova vona je dost dobra, ale mozno ako vonavka by nebola vhodna... no neviem
-
Murder_Inc
Star
-
Tomasko
Guru wannabe
hojko napísal:Tomasko: Ten Davidoff sa na co podoba, to je taka sladka vona alebo nieco korenisne ako Fahrenheit???
Svieža korenistá vôňa. Davidoff Silver Shadow Altitude stelesňuje muža, z ktorého vyžaruje charakter a charizma, skúsenosť a záhadnosť. Muža, ktorý dokáže oveľa viac, vidí oveľa viac a žije naplno.
Zloženie:
Hlava: jalovec, grapefruit, zelené korenie
Srdce: indické korenie (rasca, kurkuma, kardamom, ligurček), cédrové drevo
Základ: kašmírové drevo, kadidlo, pižmo
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
-
Murder_Inc
Star