MS v hokeji 2008
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
MS v hokeji 2008
nazdar,piste sem vsetky aktualne info o ms 2008 v kanade ktore zacinaju 2 maja, prva,info z oslovenskeho timu pallfy to nakonec vzdal ja som vedel ze to co hovoril,boli len prazdne reči 
-
DanielDevil
Addict
podla mna Palffy sa vratil do hokeja len kvoli tomu aby trochu pomohol Skalici a nezachytil som ze by niekedy povedal ze bude zas za Slovensku reprezentaciu hrat. Akurat viem ze po MS v Rakusku povedal ze su jeho posledne. Ako povedal DanielDevil Palffy nie je nenahraditelny a na MS aj tak prijde kopa kvalitnych hracov, ale do Skalice by pred rokom urcite neprisiel nikto z tych kvalitnejsich hracov a dnes by aspon trosku porozmyslali.
Myslim, ze tieto MS nam moc nevyjdu, vacsina hracov co je v NHL, hra o Stanley Cup, hraci v Europe nemaju moc kvalit. Palffy odmietol reprezentovat, nemame uz ani harcovnika Bondru. V brane bude stat asi Krizan, co je este celkom fajn, keby Colorado vypadlo v prvom kole, mozno pride Budaj.
Inac chcem sa spytat, ci neviete ako o bude s priamymi prenosmi z Kanady. Dufam ze nebudu davat hokej o druhej v noci
Inac chcem sa spytat, ci neviete ako o bude s priamymi prenosmi z Kanady. Dufam ze nebudu davat hokej o druhej v noci
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
hovorili ze zapasi budu davat len zo zaznamu,teda aspon co sa tyka stv2Drago napísal:Myslim, ze tieto MS nam moc nevyjdu, vacsina hracov co je v NHL, hra o Stanley Cup, hraci v Europe nemaju moc kvalit. Palffy odmietol reprezentovat, nemame uz ani harcovnika Bondru. V brane bude stat asi Krizan, co je este celkom fajn, keby Colorado vypadlo v prvom kole, mozno pride Budaj.
-
DragonForce8
Novice
-
audiotrack
VIP
-
Vigor
King
Nechapem, preco by mal niekto byt nastvany na Palffyho. Uz po MS v Rakusku povedal, ze v reprezentacii konci. Cize pre mna neni jeho rozhodnutie ani prekvapive , vlastne to ani nie je nove rozhodnutie, iba potvrdenie toho stareho. A okrem toho, tak jeho mala dcera mala vazne zdravotne problemy a tak je podla mna uplne logicke, ze chce byt s rodinou a nie ist ma niekolko tyzdnov do Kanady. Je smutne, kolko ludi na Slovensku si mysli, ze hokej je nadolezitejsia vec v zivote.
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
tu ide o to,ze palfy je super hrac, ktory by timu mohol len pomoct... ci uz tym,ze vyburcuje, skusenostami, proste vsetkym.... myslim,ze pri absencii hracov z nhl sme prisli o velku osobnost... skoda ze nejde na MS.. a co sa tyka nasho umiestnenia? neverim v nejaky dobry vysledok... ale prsty samozrejme drzim... chcem by som znova Goteborg...