Majetok nadobudnuty v manzelstve
Majetok nadobudnuty v manzelstve
Chcem sa spytat, rodicia sa asi idu rozvadzat, problem je v tom ze otec nechce predavat vsetko a delit sa s tym napoli, tak to chce urobit tak ze by prepisal polku vsetkeho na mna a tym padom by sa nic predavat nemohlo, moze sa to nejako tak urobit?
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hurtaj.sk/bezpodielove-vlastnictvo.html myslim ze tu najdes svoje odpovede..jedna sa o bezpodielove spoluvlastnictvo
Tak nenasiel som to tam, ja len potrebujem jednu vec vediet, otec nechce predat chatu, 20 rokov na nej makal a teraz kvoli rozvodu o nu nechce prist, ved tam nechal kusok seba. Dohoda neprichadza asi do uvahy, lebo mama chce vsetko predat... tak otca napadla tato moznost ze by jeho polovicu prepisal na mna, len ze ci sa to da bez suhlasu mami, lebo to pochybujem ze by dostal...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Jeremy: ja sa s nou tiez nebavim
a ona v tom vidi tazke peniaze, oco to davno kupil (v manzelstve) a sam zrekonstruoval, mama s tym nema takmer nic spolocne, nechce to vobec...
nordkapp_pb: To neprichadza do uvahy, pretoze ta chata je najvacsi majetok aky maju, cize ak by zobral polovicu z bytu v Ke, z aut a z ostanych veci, tak by mu trebalo este dost penazi... no ale mohol by si zobrat uver no len chapes ze splacat nieco o com si si este pred rokom mylel ze je to tvoje je viac nez frustrujuce...
No nic, zatial dikes otec skoci za pravnikom a poradi sa ako by z toho mohol co najlepsie vykorculovat...
nordkapp_pb: To neprichadza do uvahy, pretoze ta chata je najvacsi majetok aky maju, cize ak by zobral polovicu z bytu v Ke, z aut a z ostanych veci, tak by mu trebalo este dost penazi... no ale mohol by si zobrat uver no len chapes ze splacat nieco o com si si este pred rokom mylel ze je to tvoje je viac nez frustrujuce...
No nic, zatial dikes otec skoci za pravnikom a poradi sa ako by z toho mohol co najlepsie vykorculovat...