mam jeden problem, neviem ako a odkial som chytil nejaku somarinu, ktora sa dostala do windowsu a asi kazdych 15 minut mi vyskoci okno so spravou ze si mam nainstalovat nejaky antispyware a okno ma na okraji logo IE alebo mi este vyskoci na liste taky zlty vykricnik a ked to zrusim tak ma prepoji na nejaku stranku kde ma to zase vyziva aby som si dal antispyware alebo kieho boha
prosim poradte, strasne ma to sere
spamove vyskakovacie okna
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
stiahnut ten co ti odporuca je najv. chyba aku by si spravil, stiahni napr. ad aware al. spyware doctor, ak nepomoze skus combofix prip. SmitfraudFixTheking napísal:no tak si ten anitspyware daj
to nieje spam okno ale upozrnenie na Spyware ktory mas v kompe. Je to bordel, daj si to prec. Bud to co ti tam priamo odporuca alebo trebars ad-adware
mám s tým zase problém ale až na to že tentokrát mi vyskakujú okná IE, Firefoxu a Opery a posielajú na na stránku sosnito.net či ako, a nejde to ničím zamzať, ani Eset Smart Security a ani Ad-Aware a už som zúfali lebo som nieraz som dal kontrolu pc a nič nenašlo, a skúšal som to aj cez SmitfraudFix a tiež nič

to čo je v prílohe vyhadzuje keď zapnem pc
to čo je v prílohe vyhadzuje keď zapnem pc