NHL 08

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

NHL 08

Príspevok od používateľa majka0408 »

zdravim som si stiahla z elhmodu celoplosne lady a mam ho roztiahnuty , ruzovy , ruzove tribuny , ruzovy puk plosim nevie niekto co stym sa da robit ? dakujem
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

nic na to neexistuje.. teda na ten roztiahnuty lad..
na tie ostatne.. -.- chyba ovladacov mozno.. najlepsie by to bolo dat prec ten addon
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ako su-do hovori treba odstranit addon alebo ja by som skor stiahol aj novy ovladac GK

inak ja som mal tiez ten isty problem a ja som koli tomu preinstaloval cely win :)
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

Filipito napísal:ako su-do hovori treba odstranit addon alebo ja by som skor stiahol aj novy ovladac GK

inak ja som mal tiez ten isty problem a ja som koli tomu preinstaloval cely win :)
fuuha cely WIN ? :D tak to nieeee boseeee dakujem no tak skusim preinstalovat NHL iba
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

jej no lady mi uz idu super ale mam este jeden problem

nainstalovala som si extraligu a teraz skoro furt pri hrani v menu mi hra bud sekne alebo spadne :( neviete mi poradit co mam robit ? diky moc.
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

no stim padanim je to v poriadku ale trapy ma jedna vec este vcera mi nhl islo perfektne bez sekanii a dnes zapnem a v hre mi moc seka nechapem preco miesta v HDD mam 6,5gb na WIN a 6,7gb kde je nainstalovana hra tak neviem co stym nevie niekto ?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

o miesto na disku vobec nejde...
sekat moze napriklad vtedy ked mas spustenu inu aplikaciu ktora ti bere vela z CPU napriklad...
alebo si menila detaily v hre... popripade nejaka chyba v ovladacoch na VGA.. cize reinstal... hmm tazko povedat
majka0408
Medium Expert
Medium Expert

ahojte mozem vas poprosit o jednu laskavost ked robim facepack tak uz vsetko mam hotove akurat mi treba instalacku a tu bohuzial neviem a neviem pochopit ako spravit neporadite mi prosim ?
Napísať odpoveď