Problémy so zvukovkou

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
rEaDy
Novice
Novice

Problémy so zvukovkou

Príspevok od používateľa rEaDy »

Čaute, mám jeden problém... kúpil som si nové slúchatka, ale majú dosť krátky mikrofon... pri starých bol dlhší a nemal som problém s vyprávaním a hlavne tým, aby ma počuli na druhej strane... odvtedy čo som si kúpil tieto, tak mi hovoria, že ma je strašne slabo počuť, :cry: hlavne cez TS, na ventrile je to lepšie, ale ide hlavne o ten Team Speak... názov mojej zvukovky je Realtek AC97 Audio... neviete náhodou, či sa to nedá v nadstaveniach zvukovky nejak nadstaviť alebo niečo podobné, aby sa zvýšila hlasitosť mikrofonu :?: , thx, cya.
Slayter
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Slayter »

Realtek je zabudovana karta na doske. Skus ist do Ovladaci panel > Zvuky > hlas > a prestav hlasitost vyssie.

Ak pouzivas voice activation, tak si otvor ts a tam si to nastav input output settings ;)

//edit: jasne vyssie boze ja som n00b^^ :-D
ATLAS323
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ATLAS323 »

Ja mam podobnu zvukovu kartu ak chces zvysit hlasitost monitora tak chod Ovládací panely\ hlas\ a hore na liste si musis najt specialne nastvenia na microfon neviem ti povedat presne ak mas xp lebo mam teraz vistu a na tejto viste mam ovladac ktory to nastavi hned

nasiel odkaz kde to bolo uz riesene http://www.hojko.com/problem-s-mikrofonom-t90689.html
Napísať odpoveď