Kde je hranica?
-
midnight_man
Guru
-
Carver11
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
toto je nazor za vsetky, k+Aiden napísal:SRneCa k tvojej otazke...povedz jej to, co je predmetom tejto temy
ako povedal Aiden, za vsetky veci, ktore jej chces vyklopit, sa jej len opytaj 'aka je hranica? co ak ju chcem posunut?' ak si len trosku domysli, bude jej jasne, co jej chces povedat. tak ides, nie?
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
addictor
Medium Star
no, mal som podobny problem.. zoznamil som sa s holkou na chate a potom sme si pisavali a parkrat sa stretli... vyzeralo to nadejne, no potom zacala mat nejak menej casu anikdy nam neostal cas na seba, tak som sa na to vykaslal a prestal sa jej ozyvat.... co som tym chcel povedat..??? ZE TOTO URCITE NEROB..!!! potom ma to mrzelo... koryst si budes viac vazit, ked si ju zasluzis... tak bojuj a snaz sa...
drzim palec...
-
midnight_man
Guru
nuz koelga ja by som bol velmi rad keby sa to dalo vyriesit tym systemom aky tu navrhujes..ale myslim ze uz somdost pouceny na to aby som si nieco takeho mohol namyslat...bohuzial mi jasne povedala NIE....tym padom to premna konci a akekolvek nadeje su zbytocne. vyhodil som ju s kontakt listu vymyzal cislo.....nech mi to nebije do oci.a ona sa isto uz neozve a ja tiez nie...amenaddictor napísal:no, mal som podobny problem.. zoznamil som sa s holkou na chate a potom sme si pisavali a parkrat sa stretli... vyzeralo to nadejne, no potom zacala mat nejak menej casu anikdy nam neostal cas na seba, tak som sa na to vykaslal a prestal sa jej ozyvat.... co som tym chcel povedat..??? ZE TOTO URCITE NEROB..!!! potom ma to mrzelo... koryst si budes viac vazit, ked si ju zasluzis... tak bojuj a snaz sa...drzim palec...
-
addictor
Medium Star
sry, som si neskorsie precital ten post nad mojim...
je to skoda, ale taketo riesenie ze prerusis vsetky kontakty je hlupost... bud rad, ze si dopadol ako si dopadol a nenamotal si sa az tak... kamarat sa zalubil do dievciny, ktora mala chalana, podvadzala ho s nim a neskor zistil, ze aj s dalsimi 2... chudacisko... 
-
midnight_man
Guru
taketo riesenie je najlepsie..ja nechcem kamaratku....nuz...stava sa vselico.addictor napísal:sry, som si neskorsie precital ten post nad mojim...je to skoda, ale taketo riesenie ze prerusis vsetky kontakty je hlupost... bud rad, ze si dopadol ako si dopadol a nenamotal si sa az tak... kamarat sa zalubil do dievciny, ktora mala chalana, podvadzala ho s nim a neskor zistil, ze aj s dalsimi 2... chudacisko...
-
triple
Guru wannabe
ale ved čo tu riešiš ved si nič ešte ani nespravil (podla toho čo tu čítam)
volal si ju von ale nemala čas.. raz ste sa pohádali (bo si bol imbecil - peace) a raz (presný počet neviem) ste sa stretli a pokecali a čmárate si na nete krížm krážém..
to je podla teba všetko čo si mohol spraviť? Odpoved ee: panebože ved vymysli niečo kreatívne, myslím že tu na hojku máš miliom pätstotisíc rád čo spraviť a niesi tu prvý den tak zapoj kus fantázie a písanie na nete by som vymenil radšej za komunikáciu z očí do očí (či z úst do úst?)
tým že budeš lamentovať že ju asi máš rád a rozmýšlaš či si spravil všetko nič nezmôžeš.. tým ju "nedostaneš"
KONAJ KÁMO, KONAJ!!!!!
toto by ťa malo kus nakopnúť vpred
volal si ju von ale nemala čas.. raz ste sa pohádali (bo si bol imbecil - peace) a raz (presný počet neviem) ste sa stretli a pokecali a čmárate si na nete krížm krážém..
to je podla teba všetko čo si mohol spraviť? Odpoved ee: panebože ved vymysli niečo kreatívne, myslím že tu na hojku máš miliom pätstotisíc rád čo spraviť a niesi tu prvý den tak zapoj kus fantázie a písanie na nete by som vymenil radšej za komunikáciu z očí do očí (či z úst do úst?)
tým že budeš lamentovať že ju asi máš rád a rozmýšlaš či si spravil všetko nič nezmôžeš.. tým ju "nedostaneš"
KONAJ KÁMO, KONAJ!!!!!
-
midnight_man
Guru
triple mam sa jej vtierat ked mi jasne povedala nie? to uz mi pride trapne...triple napísal:ale ved čo tu riešiš ved si nič ešte ani nespravil (podla toho čo tu čítam)
KONAJ KÁMO, KONAJ!!!!!
//Ano vcelku si to skonstatoval dobre, ibaze to co mi napisala sa asi velmi neodlisuje od toho co si mysli, usetril som si trapnu chvilku v ktorej by mi povedala ze nie, ze som pre nu kamarat ze jej vztah ku mne sa teraz radikalne zmenil (samozrejme k horsiemu) naivita ma uz presla...
Ked sa triple vyjadri..prosim LOCK
-
midnight_man
Guru
Je jasne ze to nebolo az take drasticke.....davam si na to pozor.Skusil som...nevyslo..Zivot bezi dalej. No tak to dufam kolegaETieNne napísal:Keď Ti jasne povedala NIE, tak je to bohužiaľ vyriešené. Ale mám pocit, že si si v citoch ku nej tiež celkom nebol istý, mám pocit, že si to skôr chcel skúsiť. Neboj, ja mám pocit, že Teba to ešte len čaká. Tak ako aj mňa