Sony Ericsson w580i
Sony Ericsson w580i
Chcem sa spytat ze co to znamena ze display : 262144 TFT
a co znamena to TFT??
diki
a co znamena to TFT??
diki
Thin Film Transistor - technologia tekutych krystalov...
\\
\\
to ti uz ja nepoviem - hodil som do googla TFT a tento "clanok" mi vyhodilo...ale tak ked sa na to pozrieme aspon trosku logicky - urcite to nebude az taka strasna nevyhoda (ak vobec nejaka bude) lebo inak by to do tych telefonov nedavaliFero270 napísal:a vlastne at technologia tekutych krystalov je to lepsie ako napr. display co ma nokia 6300,alebo 6120 classic??lebo oni nemaju TFT...
a ake su vyhody ked je TFT? ci to je skor nevyhoda?
no tych 262144 to som neboj sa pochopil uz davno...ja som sa len pital na to TFT
a vlastne at technologia tekutych krystalov je to lepsie ako napr. display co ma nokia 6300,alebo 6120 classic??lebo oni nemaju TFT...konyk87 napísal:Thin Film Transistor - technologia tekutych krystalov...
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
W580i je velmi dobry telefon... som ho chcel ale nakoniec mam K530i ktory som vcera flashol na W660i.. a akurat teraz ho znova flashujem na W660i lebo som tam nieco dosral s hranim sa so subormiFero270 napísal:takze TFT su dobre...
lebo som pozeral tento SE w580i ma aj dobru jemnost displaya..
baterka je cervena takze dufam ze sa mi teraz pocas flashovania vybije
//ok flash prebehol v pohode... niekolko minut potom sa mi vybil az sa vypol.. uz fici na nabijacke