F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

Kibo napísal:ja verim v double 8)
Ja tiez :) Ale bojim sa, ze Massa zas nezvladne auto bez TC :)
Inak kto je ten druhy komentator na STV? Rozprava tak nejak divne a miestami od veci. (je tazke nastavit formulu na tento okruh, lebo su tu rychle aj pomale pasaze, lepsi by bol oval ako v usa, kde idu monoposty stale rychlo :roll: )
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no massa sa uz smyka, takze uvidime
spolukomentatorom je andrej studenic, fasa chalan, ktory vie co hovori a ma uz daco odjazdene, len nie je zvyknuty na poziciu komentatora, takze to tak aj vyzera.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Kibo napísal:no massa sa uz smyka, takze uvidime
spolukomentatorom je andrej studenic, fasa chalan, ktory vie co hovori a ma uz daco odjazdene, len nie je zvyknuty na poziciu komentatora, takze to tak aj vyzera.
JJ, presne. Vidno, ze ma nejaky ten prehlad, ale nevie to poriadne povedat, vzdy sa zamota :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ked zacinal malcharek, tiez sa to nedalo pocuvat a potom sa trosku rozkecal :) ja andymu verim, ja mu fandim 8)
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

Ferrari double :) konecne... :D nazval by som to odveta za Australiu ked mali cerveny smolu. dnes to bola smola pre striebornych. opat kvalitny vykon od BMW.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

gratulujem ferrari, no este viac massovi, pre ktoreho je toto velkou odmenou :)
bmw super a dnes mali mclareny smolu
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

tak do tretice predsa double... skvela forma bmw, dufam ze zabojuju o vitazstva v dalsich pretekoch... alonso s hamiltonom si zaspominali na stare "dobre" casy
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Tak konecne nam to vyslo. Mame double :P Celkom pekne preteky. Vyborny vykon BMW, ktory sa dostal na prve miesto pohara konstrukterov, kto z vas by si myslel ze po tretom preteku to bude tak?! :) Skoda Hamiltona, ktory pokazil zaciatok, aj ked som cakal ze sa prederie aspon do 10. miesta, ale neslo to. Teraz mame 3 tyzdne pauzu, bleee :'( McLaren urcite zapracuje a v Barcelone bude mat Ferrari opat co robit. Tesim sa na vyjadrenia Alonsa, opat bude vyplakvat, ze nema konkurenciuschopne auto, v com ma vlastne pravdu.

PS: Myslim ze Massa je spat v hre...
PS 2: Som zvedavy ci tohto roku pride vitazstvo BMW :?:
P41NK1LL3R
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa P41NK1LL3R »

Skvelý výsledok! Najmä pre Massu je to veľká satisfakcia...
a BMW potvrdzuje možnosti, ktoré túto sezónu má...
Mateq
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mateq »

Kibo napísal:na markize to pekne povedali, ze asi nie je zvyknuty, ze ho niekto predbieha :D
:roll:
GothaR napísal:Inak kto je ten druhy komentator na STV? Rozprava tak nejak divne a miestami od veci. (je tazke nastavit formulu na tento okruh, lebo su tu rychle aj pomale pasaze, lepsi by bol oval ako v usa, kde idu monoposty stale rychlo :roll: )
Studeniča by som posadil do monopostu IndyCar, a poslal ho na ovál, keď sa mu zdá, že je jednoduché na to auto nastaviť :hehe:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

theBliZZard, alonso sa uz vyjadril //(oprava 7.4.2008 21:44 povedal to flavio B). v barcelone chce bojovat o poziciu na podiu. uvidime ci nehovoril do vetra. az potom to bude show 8) .
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

Mclaren sklamal na plnej čiare.
BMW pekný výkon...zatial podávajú najstabilejšie výkony a už predstihli Mclaren...osm zvedavý,že pri takej rýchlosti vývoja,či so do konca roka dočkáme na nejaké to víťazstvo.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Alonso do BMW?
http://www.f1.sk/clanok25949.htm
on by len prestupoval ale nikde ho nechcu :D
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Gratulacia Ferrari k zasluzenemu double. Massa bol ako v kvali, tak v pretekoch objektivne lepsi ako Kimi, a to napriek tazsiemu monopostu. Ked sa Kimi dostal pred Kubicu, ocakaval som, ze Ferrari povola do boxov ako prveho prave Massu, aby podobne ako v Malajzii prislo bezpecne k vymene pozicie s Kimim. Na moje prekvapenie sa tak nestalo... tymto podla mna potrebovali ukludnit verejnu mienku po Massovych dvoch spackanych GP. Ferrari v Bahrajne dokonale demonstrovalo svoju silu.

Fantasticky vykon teamu BMW, zasluzene priebezne vedienie v pohari konstrukterov. Som zvedavy na nasledujuce vykony.

Pokial ide o McL, som sklamany. Jedine pozitivum je Koviho najrychlejsie kolo (i ked...), avsak McL preteky takticky absolutne nezvladol. A zial, pravdepodobne nie len takticky. Som zvedevay, co bolo pricinou Hamiho spackaneho startu (ci islo vylucne o jeho chybu, alebo o problemy s technikou). Taktiez kolizia s Alonsom bola pre mna prekvapenim. Vobec by som sa necudoval, keby Alonso s Lewisom vydrbal podobne, ako vydrbal s Davidom v Spanielsku 06 (urcite by bolo zaujimave pozriet sa na Alonsovu telemetriu z daneho momentu), no Lewis toto mohol od Alonsa ocakavat. Som zvedavy na vyjadrenia z teamu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Videl som len poslednych 9 kol, takze zavod hodnotit nebudem, ale v strede pusti mi moc nesedi a tak by som zavod aj tak nepozeral :D Z vysledku som samozrejme velmi sklamany, ale nic sa s tym neda robit, snad nabuduce. Co ma najviac uputalo, tak to bola komentatorska dvojica truhlikov z STV - uplny otras. Neviem si predstavit, ze by som ich mal pocuvat cely zavod.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Tak ja som zavod nevidel vobec, vsetko viem len z clankov na nete, ale velmi ma tesi double cervenych. Massa ukazal ze konecne sa naucil jazdit aj bez TC :D. Hamilton to vraj pekne spackal a ukazal ze este stale sa ma vela ucit. BMW tuto sezonu prijemne prekvapuje a Kubicovi zelam aby konecne skoncil na prvom mieste. Som zvedavy na dalsie reakcie Alonsa ktory sa vo Ferrari citil takmer uz ako doma po chybach Massu v Australii a Malajzii. Skoda ze prve miesto si neuchmatol Raikkonen, ktory je mojim favoritom.
Tomasito to by sa ti pacilo vsak, ak by isiel prvy do boxov Kimi a znovu by sa pisalo o moznej TR vo Ferrari. Nedalo mi nepodpichnut :D , tak to neber zle :wink:
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

DanielDevil napísal:Alonso do BMW?
http://www.f1.sk/clanok25949.htm
on by len prestupoval ale nikde ho nechcu :D
Namiesot Kubicu...tak to asi ťažko.
A nemisto Heidfelda???tak to ešte ťažšie...a bude to spojené stým,že je nemec.

Ja som niekde započul,že sa oňho zaujíma ferrari :roll:

K tomu Hamiltonovmu štartu..to bolo jednoznačne jeho chyba...ja som to tak videl,že nevedel zaradiť rýchlostný stupeň č.1 :)
Tomasito
VIP
VIP

PACO8 napísal:Tomasito to by sa ti pacilo vsak, ak by isiel prvy do boxov Kimi a znovu by sa pisalo o moznej TR vo Ferrari. Nedalo mi nepodpichnut :D , tak to neber zle :wink:
Ved pokojne sranduj a "podpichuj" ; ) no ja nepochybujem o tom, ze Ferrari nechalo zvitazit Massu ucelovo... Nebyt "hysterie" (vratane tej z cervenych radov), ktora po chybach Massu volala po jeho vymene, som presvedceny, ze by sme videli presne tu istu strategiu, aku sme mali moznost vidiet prave v Malajzii. Mnohe napovedal aj vyraz v tvarach obidvoch pilotov Ferrari na stupnoch vitazov. Ferrari jednoducho potrebovalo ukludnit sitaciu. Ide samozrejme vylucne o moj subjektivny dojem.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

No asi dobre, ze som velku cenu nestihol :-D Iba by som sa nasral.
Tomasito
VIP
VIP

McLaren sklamal, Hamilton berie vinu na seba
  • "Som veľmi sklamaný, pretože dnes som nechal tím v štichu. Ako prvého viním vždy sám seba. Nebol to ideálny víkend a všetko to začalo haváriou v piatkovom tréningu. Verím, že v ďalších pretekoch to odčiním. Po štarte som sa zamiešal do mely a keďže som nestlačil tlačidlo na korekciu nastavenia motora dostatočne, systém zareagoval inak ako som chcel. Stratil som teda veľa miest, ale stále som veril v dobrý výsledok. Potom však prišiel incident s Fernandom. Jazdil som za ním a pohol som sa na pravú stranu. To isté urobil aj on a bol z toho súťažný incident. Stále verím, že môžem bojovať o čelo, ale dnes to nevyšlo. Šampionát bude veľmi dlhý a mojim cieľom je naďalej víťazstvo."

Lewis Hamilton
Napísať odpoveď