F1 2009

O športe...

Kto vyhrá titul šampióna F1 pre rok 2009

Kimi Raikkonen
23
18%
Felipe Massa
19
15%
Lewis Hamilton
10
8%
Heikki Kovalainen
1
1%
Robert Kubica
5
4%
Nick Heidfeld
0
Žiadne hlasovania
Fernando Alonso
8
6%
Jenson Button
38
30%
Sebastian Vettel
12
10%
Rubens Barrichello
10
8%

Celkom hlasov: 126

PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Tomasito napísal:Ved pokojne sranduj a "podpichuj" ; ) no ja nepochybujem o tom, ze Ferrari nechalo zvitazit Massu ucelovo... Nebyt "hysterie" (vratane tej z cervenych radov), ktora po chybach Massu volala po jeho vymene, som presvedceny, ze by sme videli presne tu istu strategiu, aku sme mali moznost vidiet prave v Malajzii. Co to napovedal aj vyraz v tvarach oboch pilotov Ferrari na stupnoch vitazov. Ferrari jednoducho potrebovalo ukludnit sitaciu. Ide samozrejme vylucne o moj subjektivny dojem.
Nemozem sudit ani ako prebiehala VC ani ako sa jazdci tvarili, kedze som absolutne nic nevidel. Ale myslim ze Massa bol jednoznacne rychlejsi cely vikend. Chcel by som vediet aky mali pri zastavkach v boxoch od seba odstup. Inak v kvalifikacii to vyzeralo tak ze Kimi mal predsa len natankovane viac ako Felipe, preto nechapem Kimiho skorsiu zastavku.
Massa zvitazil a Alonso sa uz vidi v BMW nemiesto Ferrari :lol:

//Aspon ze sa Hamilton nevyhovara na auto ako Massa, to sa mu musi nechat :wink:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Tomasito aj ja si myslim ze nechali vyhrat Massu, Kimimu stacilo aj druhe miesto na vedenie a na buduce preteky si myslim ze Massa bude az za Kimim, aspon dufam :P
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

DanielDevil napísal:Tomasito aj ja si myslim ze nechali vyhrat Massu, Kimimu stacilo aj druhe miesto na vedenie a na buduce preteky si myslim ze Massa bude az za Kimim, aspon dufam :P
Za standardnych okolnosti ine ani neocakavam. Bahrajn svoj ucel splnil, dalej sa ide podla klasickeho scenara ala Malajzia ; )
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

Tomasito napísal:Za standardnych okolnosti ine ani neocakavam. Bahrajn svoj ucel splnil, dalej sa ide podla klasickeho scenara ala Malajzia ; )
prvy april uz predsa bol :lol: ved ferrari ako tymu to v podstate moze byt jedno ktory z ich pilotov ziska titul, kedze mclaren postupuje opacnym smerom v startovom poli
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No jedno im to urcite nie je ked Massa hra timovu dvojku. A kazdy si omnoho viac zela aby Raikkonen obhajil titul ako Massa, ktory by ziskal prvy titul.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Tomasito napísal:Taktiez kolizia s Alonsom bola pre mna prekvapenim. Vobec by som sa necudoval, keby Alonso s Lewisom vydrbal podobne, ako vydrbal s Davidom v Spanielsku 06 (urcite by bolo zaujimave pozriet sa na Alonsovu telemetriu z daneho momentu), no Lewis toto mohol od Alonsa ocakavat. Som zvedavy na vyjadrenia z teamu.
telemetria potvrdila, ze alonso je v tom (pre tento krat) nevinne! http://www.autosport.com/news/report.php/id/66448
Autosport.com has seen the telemetry data of Alonso's exit from the first corner, and it shows that the Spaniard was flat on the throttle from the exit, did not touch the brake and gained speed in a totally predictable manner.
(lewis) ach tie mcl tlacidla. je to tu o5 :D a to jeho mavanie na pomalsich jazdcov??? chalan si asi myslel, ze ich predbieha o kolo!!!
Tomasito
VIP
VIP

krija, k situacii s Alonsom si precitaj Lewisove vyjadrenie, ktore som tu medzicasom citoval: "Zkrátka závodní kolize". That´s all
lacko napísal:prvy april uz predsa bol :lol: ved ferrari ako tymu to v podstate moze byt jedno ktory z ich pilotov ziska titul, kedze mclaren postupuje opacnym smerom v startovom poli
Si vtipny jak sam mrtvy Bandalino :roll:
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Hamilton zas tukol nepsravne? Zas hrava vela Playstation alebo co :) Inak cele preteky som trpol, ze zrazu prestrih kamery a Massa v strku, no nestalo sa. A Ferrari to urcite nie je jedno, urcite nechcu dopadnut ako McLaren minulu sezonu, aby sa dvaja jazdci bili a treti zvitazil. K TR, uvidime buducu velku cenu, ako to bude a ci vobec bude moznost k nej dojst. A vyrazy tvari, by som ani tak neriesil, kedze Kimi sa vzdy tvari rovnako :)

krija - to mavanie som si aj ja vsimol, neviem co to bolo, ci to bolo fakt na tych pilotov, alebo ako to myslel :?:
Tomasito
VIP
VIP

BLZZRD, co sa xichtov na bedni tyka, nie je zvykom tvarit sa ako na kare po prvom double temu v sezone (nejde len o Kimiho).
theBliZZard napísal:Hamilton zas tukol nepsravne?
  • "Pokazil jsem start, přepínač jsem nestihl zmáčknout dost rychle, takže mi naskočil špatný režim motoru. Naskočil systém proti zhasnutí motoru." - Lewis Hamilton
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tomasito, ale zaujimalo ta to :wink: a to, ze lewis nazve svoju jazdecku chybu ako sutazny incident je len jeho problem.

theBliZZard, ako to myslel, to nechapem a asi by si sa musel spytat jeho. podstatne je, ze vdaka dvom svojim chybam sa dostal za jazdcov na pomalsich vozoch a myslel si, ze ho bez boja pustia pred seba. ja to nazyvam arogancia. vyhral par VC, ale to mu nedava pravo sa spravat na trati tak ako to predviedol dnes a pritom vsetkom ma k dispozicii lepsiu techniku. kimiho zdrzal nakajima jazdiaci o kolo s5, ale kimi na neho nemaval.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

Tomasito to mas pravdu, ale nemohli mat alkohol, tak boli vsetci z toho smutny ani to velmy nestriekalo :-/ A ja sa citam niekde trosku ine vyjadrenie Hamika, ze to tlacitko stlacil, ale nie dost silno aby to zereagovalo ci nieco take, tak preto som to napisal, ze nestlacil to dobre ;)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

theBliZZard ale ved predtym tukal do tlacidiel na volante Kovalainen a nie Hamilton, asi ho zviedol na Playstation :D
Velmi lutujem ze som tuto VC nevidel. Chcel by som vidiet prepadak Hamiltona s McLarenom a vitazstvo Ferrari + prekvapenie BMW.
Neviem kam sa Lewis hrnul Fernandovi na monopost? Vyzera to ako jazdecka chyba.
Na zaciatku sezony sa Piquet vystatoval ako on bude robit konkurenciu Fernandovi, no zatial toho prilis vela nepredviedol :roll:
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

inak tak ma napadlo: Vsimol som si ze pri pitstope ferrari sa tam nenachadzal ziadny lollypop man ale namiesto toho mali nad monopostom zavesene nejake zariadenie co ostatne tymi nemali. tak neviem ci sa mi to len zdalo alebo to tam mali ozaj nejaku tu signalizaciu odchodu.

a celkovo sa mi zdalo ze bolo dnes ferrari v boxoch co sa tyka reakcie jazdcov pri odchode dost pomale.

// edit bohuzial som ziadne video k tomu nenasiel :(
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

PACO8 napísal: //Aspon ze sa Hamilton nevyhovara na auto ako Massa, to sa mu musi nechat :wink:
No esteze Massa tento raz nestlacil zle ziadny zly gombik ani si nedovolil vybehnut mimo trat bo by ste ho tu este 2roky za to zdrbavali a on by to chudacik urcite nerozdychal....
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Neviem o com tu presne tocis, ale som za Ferrari. Massu ktory patri k nam som zd*baval viac ako ludia co fandia inym timom a toto mala byt pochvala k Hamiltonovi. Druhykrat citaj :wink:
Tomasito
VIP
VIP

krija napísal: to, ze lewis nazve svoju jazdecku chybu ako sutazny incident je len jeho problem.
  • "Som veľmi sklamaný, pretože dnes som nechal tím v štichu. Ako prvého viním vždy sám seba. Nebol to ideálny víkend a všetko to začalo haváriou v piatkovom tréningu. Verím, že v ďalších pretekoch to odčiním" - Lewis Hamilton
Problem(?) tu ma zrejme niekto iny. Lewis by sa za svoje chyby mohol nechat zbicovat Mosleyho stetkami a poniektorym by to aj tak nestacilo. Hlavne ze vo Ferrari posobi pilot, ktory si chybu neprizna ani ked jeho team vyluci akykolvek technicky problem.
theBliZZard napísal:Tomasito to mas pravdu, ale nemohli mat alkohol, tak boli vsetci z toho smutny ani to velmy nestriekalo :-/ A ja sa citam niekde trosku ine vyjadrenie Hamika, ze to tlacitko stlacil, ale nie dost silno aby to zereagovalo ci nieco take, tak preto som to napisal, ze nestlacil to dobre ;)
Vystriekat sa mohli s chalanmi z teamu aj v zakulisi. Neprehanajme to s tym humorom ludia- kazdy mame len jednu branicu.

Ci to tlacitko Lewis nestlacil "dostatocne silno", alebo "dostatocne rychlo" je irelevantne ("I messed up at the start as I didn’t hit the switch early enough and therefore had not engaged the correct engine setting, and the anti stall kicked in. I lost a lot of places but things were still salvageable at that point." - chyba prekladu). Podstatne je, ze to bola Lewisova chyba, co Lewis sam uznal.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jazdecku chybu skryvat za sutazny incident je ten problem. lebo sutazny incident je napr. coulthard vs button, ale nie backside sex, co nam predviedol ten greenhorn :wink: .

Obrázok "jedno take male minus, aby si nezabudol, ze s mclarenistami sa nediskutuje"
potom je ale namieste otazka, naco sem chodite? naco chodite na diskusne forum? ste presnym odrazom vasej stajne!

este napisem par mojich postrehov, co sa tyka nasho mladeho milacika, pardon vasho. viete co maju spolocne david, juan-pablo a lewis? kazdemu z nich zavesil ron na krk jedneho fina. mika, kimi a dnes to je heikky. predosli dvaja fini boli rychlejsi, samozrejme aj uspesnejsi ako spominany teamovi kolegovia. caka podobny osud v mcl aj vasho milacika? pamatate sa este na minulu sezonu? ako sa nam heikky krasne rozbiehal :wink: .
obaja jazdci mcl sa neustale stazuju na nedotacavost. taketo nastavenie monopostu ale evokuje dojem, ze tyto dvaja jazdci maju respekt pred jazdou bez TK. samozrejme ich vyjadrenia pre media su ine.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Jazdecku chybu skryvat za chybu auta je potom co? Jaj zabudol som - "chcel vyhrat"!
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:...aspon pre mna je uplne irelevantne ako sa sprava pilot F1 ked vystupi z monopostu. je mi uplne jedno co povie massa, a ako sa vykruca. ja viem, co som videl a nikde som nepisal, ze by to nebola jeho chyba.
ale inak, dobry pokus :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nastastie nezalezi na tom co napises alebo povies ty, ale ten traged Massa.
Napísať odpoveď