Logitech X-530.....5.1 repro
Logitech X-530.....5.1 repro
dnes so msi kupil Logitech X-530 repraky. No neviem ako to s tym je.
Ked pocuvam len hudbu, alebo pozeram nejake videa na youtube hraju mi iba dva repraky a subwofer. No podla mna by mal ihrat vsetky repraky aj vtedy ked nepocuvam alebo nepozeram film v 5.1 kvalite nie?
Inac mam zabudovanu zvukovu na grafike. Cize to ma napadlo ak oprve, v com moze byt chyba. Aby mi hrali vsetky repaky potrebujem 5.1zvukovu kartu?
Ked pocuvam len hudbu, alebo pozeram nejake videa na youtube hraju mi iba dva repraky a subwofer. No podla mna by mal ihrat vsetky repraky aj vtedy ked nepocuvam alebo nepozeram film v 5.1 kvalite nie?
Inac mam zabudovanu zvukovu na grafike. Cize to ma napadlo ak oprve, v com moze byt chyba. Aby mi hrali vsetky repaky potrebujem 5.1zvukovu kartu?
No pravdupovediac, ako som ich napojil zostal som prekvapeny a mozno aj sklamany. Na TV mame domace kino, a hoc film nieje v 5.1 kvalite tak hraju vsetky. A na PC mi hraju iba 2 + 1.Shrekzv napísal:ano potrebujes 5.1 zvukovku.....aby ti hrali vsetky...mam ich doma....a ties napr vo winampe musis urobit drobne nastavenie aby hrali vsetky....a tak...kazdy soft individualne..nieco mozno pojde ....nieco nie...
Cize zvukovou kartou sa to da vsetko vyriesit.
Inac neporadis mi "drobne nastavenia" vo winampe?
btw/aku mas ty zvukovu kartu ked nejaku mas?
Nehraju mi vsetky! Central a obidva zadne repraky nehraju, ale pocut ze su zapojene, lebo to tak bzuci ked si ich dam k uchu.t0m4s3 napísal:Hraju ti vsetky, pretoze zvuk sa "klonuje". Skutocny "5.1 film" ti napr. zabezpeci, ze ak nieco lieta okolo teba tak to pocujes presne, pri klonovani iba zo strany na stranu.
ale ak by si nam to povedal, tak my by sme ti naisto povedali ze ci potrebujes novu zvukovku alebo nie, lebo zakladne dosky uz peknych par rokov maju 5+1 integrovane zvukovkyLub0$ napísal:No prave, ze to bude chyba v tom, si mi treba dokupit 5.1 zvukovku.....inac mam iba zakladnu na doske, ale presny nazov dosky ti nepoviem
aj ked niektore moc kvalitne nie su a predsalen za relativne maly peniaz sa daju kupit velmi slusne zvukove karty
napr:
http://multimedia.alza.sk/zvukova-karta ... d57974.htm
http://multimedia.alza.sk/zvukova-karta ... d76728.htm