Co si myslite o mne ? (o jixovi)
Co si myslite o mne ? (o jixovi)
Co si myslite o mne ? (o jixovi) dakujem
povedzte mi co by som mal na sebe zmenit .... THX
Pre adminov a moderatorov: prosim vas nezmazte to je to velmi dolezite pre mna ....
povedzte mi co by som mal na sebe zmenit .... THX
Pre adminov a moderatorov: prosim vas nezmazte to je to velmi dolezite pre mna ....
tato tema nebude mat dlhu zivotnost
k teme: Nehnevaj sa ale niektore tvoje prispevky su tak je*nute ze ani pan boh toto nevidel napr: pred chvilou si napisal ze ako moze niekto dat za komp 50 litrov... vies to je jeho vec..
//maki: trochu by som do tvojho prispevku pridal nie co si o nom myslis ty ale aj ja a vecsina uzivatelov hojka
//mi-chau: co je fizzfr??
k teme: Nehnevaj sa ale niektore tvoje prispevky su tak je*nute ze ani pan boh toto nevidel napr: pred chvilou si napisal ze ako moze niekto dat za komp 50 litrov... vies to je jeho vec..
//maki: trochu by som do tvojho prispevku pridal nie co si o nom myslis ty ale aj ja a vecsina uzivatelov hojka
//mi-chau: co je fizzfr??
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Co si myslite o mne ? (o jixovi)
ešte som ťa nezaevidoval, netuším kto a čo si. Ale ak zakladáš takéto témy, tak asi budeš buď nejaký namyslený že si neviem čo a chcel si to iba počuť, alebo chceš byť iba stredobodom pozornosti..jixo napísal:Co si myslite o mne ? (o jixovi) dakujem
avatarjixo napísal:povedzte mi co by som mal na sebe zmenit .... THX
ok, iba to zamknem, aj keď si myslím že pre teba by bolo lepšie keby sa to zmazalo aby to ostatní nečítalijixo napísal: Pre adminov a moderatorov: prosim vas nezmazte to je to velmi dolezite pre mna ....