Chlastanie v škole

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Chlastanie v škole

Príspevok od používateľa Online »

Stretli ste sa s takým niečim? Alebo boli ste aktérom pitia alkoholu v škole?

Naša trieda len raz! Spolužiak doniesol pol litra vína popíjali sme ráno pred vyučovaním. :D
Ale poznám aj big gangsta madafaka čo povedal, že sa budú natáčať jak pijú a motajú špeka... A pri tom je len siedmak a už má opletačky s policajtmi.

\\ Vieš ja tu len prinášam krutú realitu čo sa deje na školách.
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

napriklad na hotelke aj na hodine... a tak

ale inak sa mi nepaci tato tema :?
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

len raz... v druhom rocniku na strednej sme sli cez volnu hodinu k spoluziakovi domov a dalsi spoluziak mu otvoril chladnicku a zacal nalievat :D a potom sme sli na telesnu...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

v triede sme nikdy nechlastali na zakladke, nikdy sme si nemuseli dokazovat, ze sme bikmadafakagangsta :roll:

na strednej asi v tretom rocniku sa tusim 2-3 krat stalo, ze kamarat doniesol domace tak sme si hrkli, ale ze by sme sa strieskali jak prasata, to nie :) tiez sme si nic nedokazovali
pisem o dokazovani si niecoho, lebo ako inac mi vysvetlite chovanie sa sopliakov na zakladke? :?
danny707
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danny707 »

tak na zakladke sme na to ani nepomysleli :) ale na strednej sa uz zopar krat stalo ze sme chlastali v triede...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

My len tyzden po stuzkovej sme nacali par flias vinka...ale len tak rekreacne, na chut...a bolo dobre :) .
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

tu by bolo treba presnejsie definovat "problem"...

napr u nas na vyske v bufete predavali (a asi este aj predavaju, len uz tam nechodim) pivo takze nebol problem stretnut niekoho ci uz cviku alebo na prednaske s pivom na stole :) ale najviac sa mi ratalo ked sme raz pisali zapoctovku a do ticha sa ozval zvuk otvarajucej sa plechovky piva :lol:

ale ani na strednej nebolo chlastanie v skole nicim neobvyklym...ked mal niekto meniny, narodeniny tak vacsinou doniesol flasu a dali sme si symbolicky...
ina kategoria boli volne hodiny - v tretom a stvrtom rocniku sme mali jednu volnu pred dvojhodinovkou telesnej a vzdy sme skoncili niekde v krcme - vacsinou to bolo len jedno pivo, ale par krat sa stalo, ze sa nam k tomu usla aj nejaka decova vodka...no..potom bola haluz, hlavne na gymnastike :D

a este jeden specialny pripad chlastania v skole spomeniem...mali sme stuzkovu a ten pondelok po tom sa zvykne chodit po skole a rozdavat zakusky co zostali a podobne..no a nam zostal aj nejaky parizsky salat tak sme v kazdej triede dali na jednu lavicu za lyzicu :lol: ale nie to som chcel...
tyzden po stuzkovej sme mali dozvuky a spoluziak co sme boli u neho na chate doniesol zbytok chlastu co zostal a niekto mal napad, ze zozenieme tacku a poldecaky a zas budeme chodit po skole ako tyzden predtym...tych co si s nami dali uz bolo pomenej...

a take situacie ako chlastanie po mature netreba ani spominat..tusim bola aj fotka ako spoluziak otvaral sampanske pred riaditelnou :)
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pocas vyucovania ee... ked bola daka akcia na skole tak sme sa par krat zasili niekde a dali si, to je jasne... a par krat natati rano do skoly... ale pokial ja viem tak pocas vyucovania ee
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

Minuly rok keď bol majáles sme sa s triedou rozhodli,že si vypijeme trošku pred tým keď budeme mať nástup.(MAJALES:každá trieda si vyberie nejakú kolektívnu masku a odprezentuje ju.Najlepší vyhráva.No a potom je diskotéka)My sme si vybrali,že budeme pohrebný sprievod.Spolužiačka ležala v truhle a chalani ju niesli.Zvyšok sme šli za nimi.No chalani to trošku prehnali a nedokázali ju zaniesť a tak im v strede pódia spadla :lol: :lol: Mali ste to vidieť celá škola vybuchla v obrovský rehot :lol: :lol: :lol:
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

ee
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Chlastať a v škole? No tak to by bol hustý prúser, by som letel. A aj načo to robiť, stačilo sa so spolužiakmi dohodnúť a poza školu... :smt003 A to aj záleží od školy, bo učňovky sú, hmm dajme tomu voči takýmto veciam liberálnejšie...kedže tam aj učitelia majú problém s alkoholom(tak som počul), ale nájdu sa aj výnimky....alebo možno. :?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

len pred ukoncenim studia na strednej sme si dali symbolicky aj s triednou sampanske ale inac nie ... a teraz na vyske obcas sa stane ze medzi cvikami sa pozbierame a ideme na pivko ... ale vacsinou dame kavicku na prebratie :D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

na zakladne nehrozilo, boli sme este slusaci a obcas to bolo v kolektive napäte .. este nejaky ten kostolny poriadok sme zachovavali ..

... na strednej mozno dva krat, ze sme 10ti oslavili nejake narodky cez prestavku s pollitrovkou vodky ... ale nic hrozne sak to vychadza puldeco na kazdeho ... take ze do skoly nadrani a pit pred skolou .. no asi nie .. neveim nespominam na take ... dokonca ani cez nejake volne hodiny do knajpy ...
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

dalsia alkoholicka tema..
hm no tak bol som akterom par krat..
prvy krat to bolo v prvaku na SŠ ked nas zastupkyňa vzala na prijimacie skusky ako dozor a aby sme odprevadzali buducich prvakov do tried.. tak sme si sli slahnut predtym na WC nejaku vod(k)u..
potom ked bolo 30. vyrocie mojej skoly tak sme si mohli vybrat co chceme robit, bola moznost ist na aerobik v telocvicni.. tak so spoluziakom sme si par krat strngli s flasou vina (asi 2L za 30sk) :D tak si potom viete predstavit nase ladne pohyby..
dalsi krat to bolo po stuzkovej ked stvrtaci bavili v aule ostatnych najlepsimi cislami zo stuzkovych slavnosti.. tak pred vystupenim sme si svihli, vsak bol nejaky stres ;) no a z tej flase zvysilo tak sme museli na druhy deň dopit :)

myslim ze aj toto tak trocha uz v tejto dobre patri k studentskemu zivotu.. :lol:
potom su na to srandovne spomienky :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

No "pili" sme v skole dvakrat. Raz to bola flaska zlateho pushkinu (liter pre 30-tich) a druhykrat flasa sampanskeho v rovnakom pomere. Oba pripady v den 18-tych narodenin spoluziakov.
Ale inak ozrat sa v skole mi nepride nejake super. Nepride mi to ako nejaka vychytena frajerina a zbytocne riskovat vyhadzov.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

v poslednom rocniku, take to "pitie z tradicie" samozrejme ano. sem-tam sa stalo ze spoluziaci cez daku hodinu pili pivo,ale ja som sa vzdy ovladol pockal na koniec vyucovania.
ale ako to bolo na mojej byvalej skole ked niekto pil pivo po poslednej hodine moze napisat Vesper...
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

My hej, pocas velkej prestavky ale to bol vynimocny den :) ... ale raz pocas normalneho dna aj horsie :-D (to horsie ja nie, to bolo az prilis). Bolo to trosku prilis riskantne :shock:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

neozral som sa este v skole, zatial. ani to nemam v plane, co by som z toho mal? kamos mi raz hovoril, ze pili pocas prestavky na WC-kach... ale mna to nejak netaha, ani by som si to nedovolil, nakolko mam posahanu skolu :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

U nás bežne cez prestávky niekto zo spolužiakov vytiahne "jedenapolku" corgoňa a putuje to po triede.
Občas sa aj dopíja to, čo ostalo z nejakeho bytu.
-Pokial s tym neprovokujeme profakov, nikto si to ani nevšimne. Viem si ale živo predstaviť, že keby sme to natočili a čapli na youtube, večer by to bolo v právach na jojke :D
2Pacaveli napísal:neozral som sa este v skole, zatial. ani to nemam v plane, co by som z toho mal? kamos mi raz hovoril, ze pili pocas prestavky na WC-kach... ale mna to nejak netaha, ani by som si to nedovolil, nakolko mam posahanu skolu :roll:
Chlastať na WC? To im aj chutilo?? OMG :lol:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Chlastat v skole uz sa mi rozum zastavil, ano na zakladnej chalani nosili vino do skoly a v satni nasavali, alebo na niektorych hodinach sa fetovalo alebo fajcilo. No to pride uz ako cisty alkoholizmus ked uz aj v skole pit :D .
Napísať odpoveď