Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

heLLhole napísal:ja by som to skusil lebo ked som mal vodnu fajku tak sa mi to zadlo slabe-iba sa mi trocha tocila hlava a ked sme vysli z baru uz mi nic nebolo :)
To Ti ani nič iné nemá byť.
Máš sa uvoľniť, cítiť ľahkú intoxikáciu nikotínom bez dlhodobejšieho trvania :wink:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ked chcete, aby vam cely vecer bavilo, tak si kupujte tesco um za 79, nie VF! :evil:

ludia, spamatajte sa, VF nie je na to, aby ste sa na cely vecer zlozili, je to o niecom inom :roll: [ vid ^ ]
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pisem z hnusneho gprs z chaty... vodaro permanentne :) a najsamlepsia kombinacia je jednoznacne melon+mata v pomere 1:1 a dobre premiesena... a vo fajke mlieko... mnamka proste... mozem len odporucit :P
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Maki napísal:pisem z hnusneho gprs z chaty... vodaro permanentne :) a najsamlepsia kombinacia je jednoznacne melon+mata v pomere 1:1 a dobre premiesena... a vo fajke mlieko... mnamka proste... mozem len odporucit :P
Maki to si doma kuchtis ale niekde na to chodis???je niekde v BB cajovna kde je vodaro??
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak som sa dnes pri vysávaní nudil a napadlo mi, čo by sa stalo, keby som troška zvýšil ťah, pomocou vysavača...
A večer sa tak aj stalo. Naložil som banán, uhlík a postupne zvyšoval výkon vysavača - hadica bola miesto šlauchu. Priebeh experimentu: na 50tich % sa vytvorilo mlieko (po asi 5 sec) na 70tich % uhlík zbelel, na 100% sa izba začala napĺňať dymom. Potom mi začalo byť nejako divne, tak som to vypol. Keď som odstránil uhlík aj som zistil prečo. Alobal proste...zmizol :D
Takže keď sa vám dakomu pokazí parostroj na diske, už viete ako na to :lol:
+
malá ukážka + fotka korunky.
Prílohy
zdemolovaná korunka
zdemolovaná korunka
Maki
Darca
Darca

Hulkm napísal:Maki to si doma kuchtis ale niekde na to chodis???je niekde v BB cajovna kde je vodaro??
bohuzial vodaro stale doma nemam a ani mat nebudem lebo by ma foter vyhodil asi, ale v BB mas asi 3 miesta o ktorych viem ze kde je vodaro...

Cajovna Carovna - pasaz Arcade
Cajovnicka pri Priore
Cajovnicka u Tucniaka
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

jin napísal:....
lol...to su uz na mna prilis velke experimenty...
mne staci si roztahat samemu a nie vysavacom :lol:
to by som sa musel fakt velmi nudit ,
a potom dychat ten dym z vysavaca :smt078
ale videjko je fajn :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Silmer napísal:a potom dychat ten dym z vysavaca :smt078
Akože nebolo mi po tom všetko jedno. Dosť blbo mi bolo, točila sa mi hlava - asi to nebolo najzdravšie...dýchať zhorený alobal a totálne spálený banánový tabak. Chudina vysavač ešte teraz smrdí :lol:
Jimmy
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Jimmy »

Hehe, pekné zážitky. Ja mám fajku doma, ale roztrepanú...neprežila jednu stanovačku :) , ale musím povedať, že mi to nejako extra nechýba, pretože na stanovačkách sme ju ťahali celú noc :? a neraz mi nej bolo riadne zle.
Maki
Darca
Darca

kurnik... pridam sem fotky malych vodnych fajok co maju kamarati... ja bohuzial nemam ale zacinam sa tesit na den ked sem hodim foto tej mojej... zatial sa len striedaju u mna doma obcas tieto :P
Prílohy
DSC00318.jpg
DSC00316.jpg
DSC00313.jpg
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

Inak rad by som vedel ako je to s vyskou vodnych fajok, resp. cim je vacsia tym je fajcenie kvalitnejsie? lebo sa mi paci jedna mala-chcel by som ju do izby a je k nej aj prenosne puzdro, cize by sa dobre prenasala, len neviem ci sa to oplati.... http://www.caj.sk/index.php?page=14&pag ... &filters=1

Maki-pekne fajky :wink:
Maki
Darca
Darca

ako raz napisal jin.... mala fajka=male telo cize sa ti menej ochladi dym, male telo=mensia vaza takze sa menej skodlivin prefiltruje... ale inak fajocka pekna a myslim,ze by vpohode stacila
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

violator:Ak to chces pouzivat na party, byt s tym v pohybe tak na kvalitu by som tak nedaval, predsa to nie je az take rozdielne a vlacit sa stale nikam s metrovou fajkou je nepohodlne... Rozdiel medzi velkym a malymi je myslim v tom ze do akeho velkeho pristoru sa dokaze ulozi dym, cize velka fajka :arrow: vela dymu. Ale velku len na doma, ja mam doma 90 cm a ani ma nenapada sa s tym niekam trepat a to amm aj ten prenosny batoh na to... :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

violator: Objem hjentých baniek je tuším niekde medzi 0,5 a 0,7L, čiže rátaj s rýchlym pálením spôsobeným primalou filtráciou a príliš rýchlou výmenou vzduch :arrow: dym vo fajke. Na párty je to iné, tam by mohla možno aj stačiť, ale mne sa aj na to zdá malá. Na párty som zvykol nosiť jednu 60ku s rozkladacím telom - do ruksaku v poho. Párkrát so mal aj hentaké menšie kalibre (vrátane jednej asi 12cm VF :D) a myslím, že platí vzorec čím menšia fajka, tým sa musíš viac namáhať pri správnom nakladaní tabaku, vode, a prácou s uhlíkom. Pokiaľ máš väčšiu fajku, tak dosiahneš lepšie "chutné mlieko" aj pri menej precíznej príprave :wink:

BTW: 750SKK za hento? Sú oni v poriadku?! :shock:
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Tá červená je moja a ma zhruba do tych 60 cm a je rozkladna a v ruksaku ju nosim uplne bezne a bez problemov, ja by som uz do mensej urcite nesiel :wink:
Maki
Darca
Darca

jj ta cervena je UjaNecra... a oprava, dnes som ju meral a mala cca 48cm aj s korunkou.... btw: kombinacia ananas+mata bola fajn :)
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

:D upsik 10 cm hore dole, tak ci tak od nej mensiu by som nechcel...a kombinacia mäta a ananás je mňamka a k tomu touareg je parádička
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Inac odkial mate take tabaky, si to tu kupujete na Swk, lebo tei ceny sa ami zdaju byt az prehnane, ale tak doniest si nieco z dovolenky.. tiez nie je bohvie co ak to nosi sesternica co pozna len jeden tabak :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Retne napísal:Inac odkial mate take tabaky, si to tu kupujete na Swk, lebo tei ceny sa ami zdaju byt az prehnane, ale tak doniest si nieco z dovolenky.. tiez nie je bohvie co ak to nosi sesternica co pozna len jeden tabak :D
Jasneže SVK. Treba poznať miesto, kde 1g=1SKK :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

sakra chalani nestretneme sa volakedy? :D
Napísať odpoveď