Axel napísal:Policajne znacky - otec bol policajt, takze to mam z prvej ruky rovno z domu.
V Kosiciach (a vlastne vsade inde) sa ODJAKZIVA pridelovali policajtom a ich znamym znacky po znamosti.
Za beznu znacku KE-XXX YY, kde XXX je nejake lahke cislo sa plati par korun vsimneho pre policajta, za to, ze ti ju prideli v poradovniku.
Policajtov je vsak tolko, ze ziadne IBA 101 a 111 sa nekona. To by mohlo byt len zopar aut takto oznacenych. Chodte sa cez pracovnu dobu prejst na Moyzesovu pred policajne riaditelstvo a na parkovisku nenajdete jedine auto s obycajnou SPZ. Beznym radovym policajtom sa davaju bud postupky (123,135,246,...) alebo zrkadlove obrazy (121,858,656,...)
Trojice rovnakych cisiel (111,222,333 - tieto sa vsak zvycajne rezervuju pre velke ryby - riaditela, povolnu sekretarku a roznych kamaratov starostom/primatorom pocnuc a sefom futbaloveho klubu konciac).
Dalsou alternativou je pridelovanie cisla 158 YY - toto ma na aute niekolko vysokych policajnych funkcionarov.
cista pravda, isiel som kolo policie pozeram lol tie znacky

, ale tak zase je tu jedno auto ktore ma "KE- X 156" na znacke

taky Biely Renault ma takeho zraloka po oboch stranach, ale je to relativne pohodlny voz