Chlastanie v škole
-
P41NK1LL3R
Light Professional
ked sa nam v rozvrhu vyskytne okno, tak zbehneme na pivecko a to je vsetko. nechapem preco by som mal chlastat tvrde v skole. na pisomnych maturitach ked sme mali prestavku (dost dlhu), tak sme triedne sli na pivo tiez. jeden si dal demanovku a to bolo vsetko. inak sa u nas v triede nepije cez skolu. keby sa aj, tak ja osobne by som sa do toho nezapajal.
Na ZS asi ani nie... ale na strednej uz par krat ano, bud sme nieco zapijali, ci uz Stuzkovu, alebo koniec roka... ale nie casto na jednej ruke by som spocital... No a raz som si rano dal dve poldeci pred skolou, neviem preco ale chcel som daco vyskusat s cajou v skole
(kusa som si musel obit ovahu, aby som prekonal strach z profiek, ktore vtedy striehli na chodbe a sem tam na zachodoch) no ona ani ten den nebola
ale na angline som hviezdil isli zo mna vety ako na beziacom 
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
no my sme na strednej hocikedy zbehli na pivo ked bola nejaka diera v rozvrhu, parkrat sa pilo aj v satni ked mal niekto sviatok alebo tak...no stalo sa aj raz ze spoluziak otvaral sklenenu flasku vina na hodine a ucitelka pocula ten zvuk, len ho napomenula a kaslala na to, on dal flasku do ruksaku a ked sa isiel napit tak dvihal cely ruksak a bol strasne nenapadny 
Ou... na zakladke v zivote nikdy, ale na strednej to bolo pestre. Boli sme trieda samych chalanov (27ks tusim) elektrikarov... Prvym rokom nie, ale neskor bolo pomerne caste, ze v satni kolovala flaska. Nikto sa sice z toho nerozbil nasrot, ani sa na to dokonca nikdy neprislo (aj ked skor si myslim, ze ucitelia to aj vedeli ale pokial to nepresiahlo urcite medze tak to proste neriesili). V 3. - 4. sme cez volnu hodinu uplne bez strachu sli do krcmy, dali si dve piva a poldeci a sli naspat (samozrejme, nie u kazdeho ucitela sme si to dovolili). Aj tak to k nicomu nebolo, skor len taka ta naivna mladeznicka frajerina. Ale no tak stalo sa, na tom nic nezmenim... dnes sa na tom uz smejem a krutim hlavou, aki sme boli blbi.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
U nas byvavalo pivko cez volnu pred telesnou celkom bezne, ale prisla zima, upustilo sa... potom cez zimu sa oslavovalo a par ludi to nezvladlo... Boli vybrani styria najmenej triezvi obetni barankovia, nafukali, dostali za 2 a riaditelske... pivko cez volne sa uz cez volne neopakovalo, lebo hocikedy sa fukalo 
O rok sa situacia opakovala, zas 4 po 2 a riaditelske, jeden z tych 4 bol aj v prvom pripade.
Odvtedy +- klud, ked prisiel jeden dvaja viditelne scapany na telesnu, profaci ho/ich poslali domov, a raz sa stalo, ze spoluziacka na triednickej nafukala, islo sa za zastupcom, on nafukal este viac nez ona tak sa to neriesilo
O rok sa situacia opakovala, zas 4 po 2 a riaditelske, jeden z tych 4 bol aj v prvom pripade.
Odvtedy +- klud, ked prisiel jeden dvaja viditelne scapany na telesnu, profaci ho/ich poslali domov, a raz sa stalo, ze spoluziacka na triednickej nafukala, islo sa za zastupcom, on nafukal este viac nez ona tak sa to neriesilo
Nooo...
Raz sme mali voľnú šistu hodinu a potom siedmu slovinu. Tak cez šistu sme sa akosi vybrali, kúpila sa fľaška vodky, trošku sme si chlusli...niekto viac, niekto ešte viac... bol akurát valentín, tak sme zapíjali žiaľ.
Potom sme sa dotackali do triedy, sali sme si do lavíc (5ti, 6ti sme boli ťapnutí)... tak tam tak sedím, čumím na tú istú molekulu stránky v zošite už asi 20 minút, a zrazu počujem akési čľapkanie...obzriem sa, a tam si to surovo spolužiačka hodina na lavicu. Nič príjemné, vám poviem. V momente tam smerovali všetky vreckovky z celej triedy, utierala to jej spolusediaca, otvárali sa okná.... profesorka si nič nevšimla...
No a keď sme mali v škole súiťaž Chanson francaise (Francúzska pieseň-každá trieda si nacviči pesničku po francúzsky a ide na javisko, odspieva, zaťapuišká sa, ide sa dole. proste kolektívny trapas.) tak pred naším vystúpením sme chľastali akúsi pálenku, čo spolužiačka doniesla. domáca... hmmm, asi to na nás bolo aj vidieť, lebo z toho nášho spevu a trsania na javisku mala celá škola šou ešte týáždeň, a to tam boli aj iné zhody...
niesú to moc fajn zážitky, hlavne ten prvý teda nie. Aj keď historka je to parádna... ale tak ja sa už držím, dlhší čas nepijem a ani nemienim znova začínať. je zo mňa poctivý oravský abstinent (bože, to slovné spojenie znie ešte menej racionálne než fialkovomodrý mimozemšťan)
Raz sme mali voľnú šistu hodinu a potom siedmu slovinu. Tak cez šistu sme sa akosi vybrali, kúpila sa fľaška vodky, trošku sme si chlusli...niekto viac, niekto ešte viac... bol akurát valentín, tak sme zapíjali žiaľ.
Potom sme sa dotackali do triedy, sali sme si do lavíc (5ti, 6ti sme boli ťapnutí)... tak tam tak sedím, čumím na tú istú molekulu stránky v zošite už asi 20 minút, a zrazu počujem akési čľapkanie...obzriem sa, a tam si to surovo spolužiačka hodina na lavicu. Nič príjemné, vám poviem. V momente tam smerovali všetky vreckovky z celej triedy, utierala to jej spolusediaca, otvárali sa okná.... profesorka si nič nevšimla...
No a keď sme mali v škole súiťaž Chanson francaise (Francúzska pieseň-každá trieda si nacviči pesničku po francúzsky a ide na javisko, odspieva, zaťapuišká sa, ide sa dole. proste kolektívny trapas.) tak pred naším vystúpením sme chľastali akúsi pálenku, čo spolužiačka doniesla. domáca... hmmm, asi to na nás bolo aj vidieť, lebo z toho nášho spevu a trsania na javisku mala celá škola šou ešte týáždeň, a to tam boli aj iné zhody...
niesú to moc fajn zážitky, hlavne ten prvý teda nie. Aj keď historka je to parádna... ale tak ja sa už držím, dlhší čas nepijem a ani nemienim znova začínať. je zo mňa poctivý oravský abstinent (bože, to slovné spojenie znie ešte menej racionálne než fialkovomodrý mimozemšťan)
-
cvock
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
akože chlastanie v škole v budove školy alebo počas vyučovania?.... ale to je v podstate jedno lebo som zažil už oba prípady....raz prišiel spolužiak rozbitý už do školy a tykol v triede cez hodinu...to že sme chlastačská trieda môže dosvedčiť aj to že sme mali v triede výstavku našich fliaš...a to ich teda nebolo málo...po návrate z lyžiarskeho sa avšak naša zbierka veľmi rozšírila a preto sme ju museli zlikvidovať 
no zakladke ani chyru ani slychu... na strednej.. mno... kazdu obednajsiu prestavku sa chodilo do krcmy ale vacsinou len kalcetto hrat... ale sem tam ked boli nejake narodky tak vino/pivo... a raz mala pruser jedna trieda, bo sa na lyziarskom schlastali... par ich tam tykovalo... ale nakoniec z toho nic nemali... ani pokarhanie.. iba im dali umyt hajzle a upratat vsetky triedy myslim