Takze ked niekoho 4 krat bodnem do chrbta zozadu do oblasti pluc nemal som umysel toho cloveka zabit? Zaujimave...Pravda napísal:Podľa predsedu senátu sa jednoznačne preukázalo, že išlo o pokus zabiť Braňa Slamku, aj keď obžalovaný možno nemal takýto priamy úmysel. Bol však uzrozumený s tým, že keď ho štyrikrát bodol dýkou do oblasti hrudníka, kde sa nachádzajú životu dôležité orgány, môže to mať takýto následok.
Romovia na Slovensku
nedavno vyhorela v pezinku "glejovka" a teraz všetky tie čierne Kur.y prestahovali k nam do školi
uz im stihli aj rozdat peniaze jedlo atd. len keby sa aspon poucili ale oni nie do každeho nadavaju vykrikuju dokonca ked som včera stal na zastavke tak prišli k nam a začali nam nadavat a jeden sa zahnal na kamarata bohuzial neodhadol silu a kamarat sa pekne uhol a dal mu jedu reflexnu takze radsej odisli so stiahnutym cumakom
na Slovesnku jeRetne napísal:...drbe a pokracuju v jazde. Tak no povedzte je to normalne...
keď ťa cigán bodne 4x to bolo náhodou, a on to určite nechcel, keď ťa bodne biely tak určite s umýslom zabiťUjo Marky napísal:Takze ked niekoho 4 krat bodnem do chrbta zozadu do oblasti pluc nemal som umysel toho cloveka zabit? Zaujimave...
---------
Inak napíšem čo mi rozprávala dnes jedna učitelka kt. učí tretiakov na 8roč. gymnáziu [ 12ročné deti ]: Vravela mi že má v triede cigána, kt. denne prichádza do školy nafetovaný [ dokonca má podorzrenie že drogy predáva ] a denne sa vyhráža učitelka a spolužiakom že ich nechá znásilniť a podobné milé veci... Bola x krát na riaditelstve nech to poriešia.. a čo urobilo riadeľstvo ? NIČ
A teraz nastáva otázka prečo nič ? Lebo je to CIGÁN ! Bieleho by už 8x vyj*bali s tej školy, lenže keď ide o cigána tak zrejme nechcú, aby sa to náhodou nepovažovalo sa rasizmus..
Kde sme sa to kur*a dostali ? Kde ?
Tak na nich treba, lebo v momente ked ich je viac tak sa zacinaju roztahovat, uplne ako svorka psov. Ale vacsinou staci ukazat silu a stiahnu sa.JV napísal:nedavno vyhorela v pezinku "glejovka" a teraz všetky tie čierne Kur.y prestahovali k nam do školiuz im stihli aj rozdat peniaze jedlo atd. len keby sa aspon poucili ale oni nie do každeho nadavaju vykrikuju dokonca ked som včera stal na zastavke tak prišli k nam a začali nam nadavat a jeden sa zahnal na kamarata bohuzial neodhadol silu a kamarat sa pekne uhol a dal mu jedu reflexnu takze radsej odisli so stiahnutym cumakom
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som mal jedneho podobneho na skole, ktory chodil denno denne sfetovany alebo dopity a zmaturoval no....len uzanvam, ze sa nevyhrazal znasilnenim a podobnymi vecami.Lord_3D napísal:keď ťa cigán bodne 4x to bolo náhodou, a on to určite nechcel, keď ťa bodne biely tak určite s umýslom zabiť![]()
---------
Inak napíšem čo mi rozprávala dnes jedna učitelka kt. učí tretiakov na 8roč. gymnáziu [ 12ročné deti ]: Vravela mi že má v triede cigána, kt. denne prichádza do školy nafetovaný [ dokonca má podorzrenie že drogy predáva ] a denne sa vyhráža učitelka a spolužiakom že ich nechá znásilniť a podobné milé veci... Bola x krát na riaditelstve nech to poriešia.. a čo urobilo riadeľstvo ? NIČ
A teraz nastáva otázka prečo nič ? Lebo je to CIGÁN ! Bieleho by už 8x vyj*bali s tej školy, lenže keď ide o cigána tak zrejme nechcú, aby sa to náhodou nepovažovalo sa rasizmus..
Kde sme sa to kur*a dostali ? Kde ?
A este k tomu clanku-pravdivy mozno je, ale styl akym je napisany
No to je naozaj pekne, ze ti pripada neuveritelna existencia normalneho slusneho cloveka, tvoj problem.
Cely clanok: http://pospolitost.wordpress.com/2008/0 ... atocnosti/
Z urciteho pohladu, viac zarazajuce ako cin ciganov je to ako sa zachovali ostatni ludia - co je skutocnym odrazom dnesnej spolocnosti.
Cely clanok: http://pospolitost.wordpress.com/2008/0 ... atocnosti/
Z urciteho pohladu, viac zarazajuce ako cin ciganov je to ako sa zachovali ostatni ludia - co je skutocnym odrazom dnesnej spolocnosti.
-
axxis
Addict
Normalny slusny clovek? Nie Aryan, v tom clanku sa rozhodne nepojednava o normalnom slusnom cloveku, ale o super uber fukin´ great talented pure aryan hardocore chalanovi. Ano, to ze umrel je smutne, vzdy ked niekto takto zomrie je smutne, ale vsetko ma svoje medze. Ty sam si neraz nadaval na rozruch, ktory sa robil okolo Tupeho, ktoreho vykreslili tiez ako mladeho talentovaneho hudobnika, ktory zahynul pre svoje krasne dlhe vlasy. Ale ked pospolitost-heil-my-niesme-nackovia napise to iste len v opacnom garde uz Ti to nevadi.
Za tochto malidika neboli organizovane rozne pochody, demostracie proti rasizmu a nebolo to este rok opakovane v TV pricom v tomot pripade sa mohlo jednat o rasisticky utok kedze bolo jasne kto bol vrah.
Pri Tupom sa ani nejdnalo o rasisticky utok a obvineny vrahovia v tomto pripade dokonca ani s pravicovym extremizmom nemali nic spolocne a zrazu uz je o tom ticho nikde sa ani o posranom rozsudku nedocitas, nikde sa neda precitat prihluple komentare mudrych bojovnikov proti rasizmu, ziadne ich vyjadrenie, nic.
Pri Tupom sa ani nejdnalo o rasisticky utok a obvineny vrahovia v tomto pripade dokonca ani s pravicovym extremizmom nemali nic spolocne a zrazu uz je o tom ticho nikde sa ani o posranom rozsudku nedocitas, nikde sa neda precitat prihluple komentare mudrych bojovnikov proti rasizmu, ziadne ich vyjadrenie, nic.
-
axxis
Addict
Citas Ty vobec moje prispevky niekedy? Mam taky pocit, ze ani velmi nie. Ja som nikde netvrdil, ze ten chalan je z pospolitosti. Ale autorom toho clanku je niekto z pospolitosti.Ujo Marky napísal:Kazdy je omylny![]()
A neviem odkial ma AxXis informaciu ze ten chalan bol clen pospolitosti
Kali, Tempus: ako ste prisli na to, ze sa jednalo o rasisticky motivovany utok? Podla mna to bolo lupezne prepadnutie alebo ako sa to vola.
Axxis napísal:ako ste prisli na to, ze sa jednalo o rasisticky motivovany utok?
Ide tu skorej o ten dvojity meter a o media aky postoj zaujmu ked je vrah cigan a ked je len naznak ze vrahom bol predstavitel neonacizmu a tym padom aj tvoje velmi nestastne vytahovanie a porovnavanie s vrazdou Tupeho.kali520 napísal:pricom v tomot pripade sa mohlo jednat o rasisticky utok kedze bolo jasne kto bol vrah.
Nemusi byt ani naznak, ze vrahom/utocnikom je neonacista. Uplne staci, ze utoci biely na cierneho a uz sa automaticky uvazuje o rasizme, v opacnom pripade to tak aspon v mediach spomenute nikdy nie je.kali520 napísal:Ide tu skorej o ten dvojity meter a o media aky postoj zaujmu ked je vrah cigan a ked je len naznak ze vrahom bol predstavitel neonacizmu a tym padom aj tvoje velmi nestastne vytahovanie a porovnavanie s vrazdou Tupeho.
-
axxis
Addict
Viem, ze kracam po velmi tenkom lade, ale za to, ze v mediach nieco ukazane nieje to este neznamena, ze k niecomu takemu nedochadza. Myslim, ze pre media je podstatne lepsie ked capnu na titulku: 20 nackov ide za mreze ako ozraty rom sa pobul s podobne ozratym chlapikom na diskoteke. Nerasisticky motivavne utoky niesu pre media velmi zaujimave.
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
c.a.r.n.e.
Medium Star