Akym sposobom tlacit fotografie na fotopapier na tlaciarni HP (HP C5280)? Robil som to tak, ze som cez Photoshop fotku orezal, hodil do Wordu, nastavil format a dal tlacit, lenze problemy s okrajmi a podobne, celkovo dost zlozite. Je na to nejaky lepsi sposob alebo program cez ktory sa to da spravit?
heker napísal:Akym sposobom tlacit fotografie na fotopapier na tlaciarni HP (HP C5280)? Robil som to tak, ze som cez Photoshop fotku orezal, hodil do Wordu, nastavil format a dal tlacit, lenze problemy s okrajmi a podobne, celkovo dost zlozite. Je na to nejaky lepsi sposob alebo program cez ktory sa to da spravit?
ak ti mozem poradit, ja mam tlaciaren HP 4180 a pouzivam na tento ucel soft co bol standardne k tlaciarni na cd a nemam s fotkami najmensi problem. Len to chce spravne nastavit tam ten format papiera(myslim rozmery papiera) na ktory chces tlacit
heker napísal:Mam tu CD a tam to nie je, na stranke to nevidim na stiahnutie. Konkretne ten HP Photosmart Premier 6.5
tak vloz cd do mechaniky a nechaj nainstalovat automaticky v podstate vsetko, mne to tak urobilo. A nepotrebne veci co nainstaluje neskor mozes odstranit