t0m4s3 napísal:Zatazit CPU grafickou kartou? Nieco take aj existuje? CPU a graficka karta su dve samostatne jednotky, ktore si nanajvys predavaju informacie. Do AGP toho vela nanavyberas, takze podla financii, bud radu X1950 alebo 2600
ale myslim to tak...ze ked kupim prisilnu grafu tak potom bude musiet CPU pracovat na maximum......co vravis na x1650?
//2600mam kupit.......a utiahne mi ju zdroj???? je to unnamed 350W
//a este som zbadal ze ta 2600 ma nejake kable.....treba ich napjat abo nee? http://img.alza.cz/ImgW.asp?fd=FotoAdd&cd=EL507-06
Necro napísal:ked kupim prisilnu grafu tak potom bude musiet CPU pracovat na maximum
A to je chyba? Veď CPU je na to, aby pracovalo a nie aby sa ulievalo. Pokiaľ bude mať CPU primerané teploty, tj. nebude sa prehrievať, tak môže pracovať na 100% trebárs aj 24hod denne..
Čierny molex nevadí.. šturíš do neho svoj biely a druhý koniec dáš do VGA..
brm napísal:A to je chyba? Veď CPU je na to, aby pracovalo a nie aby sa ulievalo. Pokiaľ bude mať CPU primerané teploty, tj. nebude sa prehrievať, tak môže pracovať na 100% trebárs aj 24hod denne..
Čierny molex nevadí.. šturíš do neho svoj biely a druhý koniec dáš do VGA..
takze na azete mi niektory pisali ze na tu HD2600 mi treba aspon 400W zdroj.Je to pravda??? a ked nekupim tu HD2600 tak som sa rozhodol tu X1650pro 512 mb a chcem sa spytat ze ci by mi ju utiahol.???
Znacka je ISO a je to 350W zdroj
ludai z azetu vravia ze 500W vyriesi vsetko......
niektori vravia ze utiahne a niektory ze nie
Shark NX napísal:mmm ISO je "velmi kvalitna" "znacka" 450W verziu kupis za Uzasnych 650Sk ... to svedci o jeho kvalite
Kup minimalne 400W Forton ked uz nic ine
docital som sa ze ked mam silny zdroj tak treba menit aj zastrcky aby nevyhoreli......kolko myslis ze mozem tak dat maximum W
t0m4s3 napísal:Doma mas 230V a nejaky 16A cize cca 3600W a to 16A su tie slabsie istice
Cooo 3600W..........objednal som 512mb grafu ......... je pravda ze ked mam 512mb grafu musim mat RAM 1024 mb??? lebo ja mam len 992 lebo tych 32 mb mi berie zdielana grafika.......ako ju vypnem???
Operacna pamat a pamat grafickej karty su dve uplne nezavisle jednotky a akykokolvek ich davat do nejakej ciselnej zavislosti je nezmysel. Zdielanu grafiku bud vypnes v BIOSe, myslim si vsak, ze sa na 99% vypne sama po zasunuti plnohodnotnej dedikovanej karty
t0m4s3 napísal:Operacna pamat a pamat grafickej karty su dve uplne nezavisle jednotky a akykokolvek ich davat do nejakej ciselnej zavislosti je nezmysel. Zdielanu grafiku bud vypnes v BIOSe, myslim si vsak, ze sa na 99% vypne sama po zasunuti plnohodnotnej dedikovanej karty
Ale ja som to myslel tak ze zdielana grafika mi bere megabajty z RAMky
.....keby sa nahodou nevypla nemozes dat navod kde to presne vypnem???