Monitor sa vypne pri hre
Monitor sa vypne pri hre
Mam taky problem, ze pri niektorych hrach sa mi pocas hrania vypne monitor(presnejsie mi napise, ze no signal a musim vypnut a zapnut pocitac).
Jeden kamos mi poradil, ze to asi bude ovladacmi ale neviem, neviete niekto cim to moze byt ??
Jeden kamos mi poradil, ze to asi bude ovladacmi ale neviem, neviete niekto cim to moze byt ??
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hmm.. ale keby to bolo tak ako pisete tak sa nevypne "pocas" hrania...
hapete sak ?
kebyze je to tak ako pisete tak vlastne ked zapnete hru tak sa bud okamzite alebo az potom v menu popripade priamo v hre zmeni frekvencia a rozlisenie na ine... ale kedze jemu to robi POCAS hrania co znamena ze vtedy sa predsa tieto hodnoty nemenia tak to tym asik nebude..
ak je to tak ako pisem ja tak jo... skus ovladace.. popripade okukni kable
hapete sak ?
kebyze je to tak ako pisete tak vlastne ked zapnete hru tak sa bud okamzite alebo az potom v menu popripade priamo v hre zmeni frekvencia a rozlisenie na ine... ale kedze jemu to robi POCAS hrania co znamena ze vtedy sa predsa tieto hodnoty nemenia tak to tym asik nebude..
Uz to zacina byt vazne, stava sa mi to so vsetkymi novsimi hrami, ktore mi predtym isli v pohodke...
Cize tento problem som nemal od zaciatku
((
mam pocitac asi rok...
Ked zmenim rozlisenie v hre na minimum tak to slape v pohode, ale ked nastavim vyssie rozlisenie tak po case napise, ze no signal a skoncil som...
Fakt potrbujem zufalo pomoc, lebo ak mi tu neporadite tak to budem musiet odniest do opravy, kedze byvam v UK tak to by ma vyslo pekne draho
Cize tento problem som nemal od zaciatku
mam pocitac asi rok...
Ked zmenim rozlisenie v hre na minimum tak to slape v pohode, ale ked nastavim vyssie rozlisenie tak po case napise, ze no signal a skoncil som...
Fakt potrbujem zufalo pomoc, lebo ak mi tu neporadite tak to budem musiet odniest do opravy, kedze byvam v UK tak to by ma vyslo pekne draho
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ked to mas rok a UK je v EU tak nemas problem 2 roky su vsade zakonom dane
a moznosti su 3 zly monior zla grafika abo OP sibe Moc som ti nepomohol islo mi hlavne o tu zaruku
Ale nefim chalani nemoze to byt grafikou lebo pri hre pracuje urcite dost zhavo a proste po prehriati sa moze dako vyoutovat, mne na notebooku sa rozsype obraz a ostane tak az do restartu (je to ked mam notebook na posteli a nema kam odvadzat teplo lebo nevie nasavat ani vzduch do ventilatoru)
Mne sa vypina tiez, ale zatial len pri nfs pro street, tiez to predtym nerobilo. Potom som taktoval grafiku tak to zacalo robyt. uz je na normalnej urovni tak dufam ze to uz bude ok. Myslel som si ze to moze byt ym ze sa prehrieva a nasledne restartuje. lenze nez sa zrestartuje sekne sa comp. dufam ze uz to bude v pohode, este nebol cas to otestovat, ale inak sa nevypinala, len pri hre.
caute ja mam ten isty problem.mam grafiku sapphire HD 2600 PRO a dal som si novy procesor a to AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ a 2.10 GHz , 1GB RAM.ODkedy mam ten novy processor tak pocas hrania ci to uz 5minut abo aj 30 mi vypne monitor a prestane pc reagovat.predtym som mal slabsi processor s tou grafikou a nerobilo mi to a hral som hry ako napr. call of duty 4 alebo nfs pro street a na najvyssich a uplne v pohode.tak mi poradte cim to bude asi bo ja uz nervy mam strasne. 
A potom ak si si dal novy CPU si preinstaloval aj cely OS?Ak nie,tak to odporucam spravit..DaliPuma napísal:caute ja mam ten isty problem.mam grafiku sapphire HD 2600 PRO a dal som si novy procesor a to AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ a 2.10 GHz , 1GB RAM.ODkedy mam ten novy processor tak pocas hrania ci to uz 5minut abo aj 30 mi vypne monitor a prestane pc reagovat.predtym som mal slabsi processor s tou grafikou a nerobilo mi to a hral som hry ako napr. call of duty 4 alebo nfs pro street a na najvyssich a uplne v pohode.tak mi poradte cim to bude asi bo ja uz nervy mam strasne.
Zdravim tak uz som prisiel na to v com bol problem...
Ventilator na grafike bol velmi zaneseny prachom takze sa nemohol tocit potrbnou rychlostou. Kedze som nemal ani ziadne vetraky v skrinke tak sa grafika pri zvysenej zatazi (napr. hra vo vysokom rozliseni) prehrievala.
V dosledku nebezpecnej teploty system automaticky znizil vykon grafickej a tym padom to nezvladlo tu hru a cele to spadlo.
Riesenie: velmi jednoduche.. vybral som graficku, perfektne ju povysaval a vsetko slape ako ma...
Ventilator na grafike bol velmi zaneseny prachom takze sa nemohol tocit potrbnou rychlostou. Kedze som nemal ani ziadne vetraky v skrinke tak sa grafika pri zvysenej zatazi (napr. hra vo vysokom rozliseni) prehrievala.
V dosledku nebezpecnej teploty system automaticky znizil vykon grafickej a tym padom to nezvladlo tu hru a cele to spadlo.
Riesenie: velmi jednoduche.. vybral som graficku, perfektne ju povysaval a vsetko slape ako ma...
Re: Monitor sa vypne pri hre
mne robi to iste mam novy komp a "Gigabyte gtx570 OC" nejaky 3dmark mi ju odkuril poslal som ju do alzy na reklamaciu potom mi ju vratili s tym ze ju opravili. Dal som do kompu nainstaloval ovladace po piatich minutach hrania crysis 2 sa obraz na 3 sekundy vypol potom naskocil a s naskocenim sa pustili vetraky na grafe na plno postupne stichli, robi to takto dookola s tym vypnutim monitora skusal som aj ine ovladace no stale to iste myslite ze je to prehrievanim karty? diky