Pár spôsobov ako dostať košom :D

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

to mi chces povedat, ze je vela dievcat, ktore ostanu s prvym s ktorym sa daju dokopy? ;)
x-nina
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa x-nina »

Aiden napísal:to mi chces povedat, ze je vela dievcat, ktore ostanu s prvym s ktorym sa daju dokopy? ;)
nemyslela som to tak :) myslela som to,že to tak,že ja som nemala tú česť da´t niekomu kopačky lebo zatiaľ som ich dostala len ja.keď to tak zhrniem predbehli ma :lol:
Aiden
Darca
Darca

jaj taak :lol: ...no, ale aj tak si myslim, ze pravdepodobne si to raz vyskusas aj ty a potom pouzijes mozno aj jednu z veci co si sem napisala ;)
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

A cosi myslite o tom, ked vobec neodpovie?
Chcem to vediet preto, lebo paci sa mi jedna holka, ktora ma v skole ignoruje a neodpisala ani na 4 mail a mna to neda, a stale by som to chcel nejak zmenit, no neviem.... :?
Aiden
Darca
Darca

rozhovor...
vykasli sa na maily, SMS, pokec a podobne sposoby...chod za nou ked bude kdesi na chodbe bez hrby kamosiek a prihovor sa jej...trochu premoz strach ;)...aj ona je len clovek
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Aiden napísal:rozhovor...
vykasli sa na maily, SMS, pokec a podobne sposoby...chod za nou ked bude kdesi na chodbe bez hrby kamosiek a prihovor sa jej...trochu premoz strach ;)...aj ona je len clovek
No zo zaciatk usom skusal pomaly, najprv som sa jej pozdravil ona sa usmiala. Na druhy den, sa mi zdalo, ze sa mi dost vyhyba. Tak so mto skusil tou mailovou cestou, ale nema v sebe asi ani stipku slusnosti napisat, nieco v style daj mi pokoj :roll: :?
Aiden
Darca
Darca

tak to skus este raz pozdravom a podla reakcie eventualne pokracuj ;)...mozno len mas zly mail ;) (to, ze sa ti zdalo ze sa ti vyhyba, nemusi znamenat, ze sa ti aj vyhyba :))
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

nj a ked to nepojde tak jej surovo napis, nieco v style:
"ignoraciou vyriesis vsetko, nabuduce otvor aspon papulu a povedz...." tvrdo hrubo, to zabera...overene vyskusane, ja mam strasne nervy ked ma dakto ignoruje len tak pre nic zanic...takze asi tak :)
subes
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa subes »

najlepšie je ked povie už to nieje ako bývalo..a nelúbim ťa tak ako si zaslúžiš...baby chcú mať sladkých chalanov ktorý poslúchajú a vyzeraju jak timberlake...ale aj taká ignorácia nasiera lebo človek si nevie čo má myslieť.ale najviac naserie ked niekoho fakt fesť že lúbite že ste blázen a ona vás odrbe juuj to je vtedy strašné vtedy zabíjať sa dá...ale zase aj chalani dávajú košom babám takže zase je to také že nono...ale vačšinou baby lebo vymýšlajú blbosti...tolko moja skúsenosť
Napísať odpoveď