Prince of persia

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ricardo47
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Prince of persia

Príspevok od používateľa ricardo47 »

am taky problem z hram Princ of Persia, konkretne Warior Within A Two Thrones. ide o to ze mi hra ide v pohode, iba mi zasekávajú vsetky ukázky, kedysi to slo v pohode(cca rok dozadu) a teraz sa to takto serie... uz som niekolko krat mazal Win a menil som aj Graficke karty(G FX5200, G 6200, Ati 9600)a stale to iste tak mi prosim pomozte lebo si to fakt chcem zahrat:-)vdaka
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Prince of persia

Príspevok od používateľa cORP. »

ricardo47 napísal:am taky problem z hram Princ of Persia, konkretne Warior Within A Two Thrones. ide o to ze mi hra ide v pohode, iba mi zasekávajú vsetky ukázky, kedysi to slo v pohode(cca rok dozadu) a teraz sa to takto serie... uz som niekolko krat mazal Win a menil som aj Graficke karty(G FX5200, G 6200, Ati 9600)a stale to iste tak mi prosim pomozte lebo si to fakt chcem zahrat:-)vdaka
aku mas ramku ?
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

v prvom rade je tema zle zaradena a btw. preco ramku? ked mu to nerobilo vtedy a menil len grafiku... Skor by som poprosil o parametre tvojho PC a skus poinstalovat vselijake kodeky...
ricardo47
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ricardo47 »

lekoklatik napísal:v prvom rade je tema zle zaradena a btw. preco ramku? ked mu to nerobilo vtedy a menil len grafiku... Skor by som poprosil o parametre tvojho PC a skus poinstalovat vselijake kodeky...
ram 512 ale na tej to vtedy islo a potom zrazu sa to pohnojilo.....zostava: AMD Semperon 2600+(1.6Ghz), Ati Radeon 9600 128mb, 512 mb ram... prosim pomozte uz som zufaly...
Napísať odpoveď