Ostrava

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ostrava

Príspevok od používateľa Soviet »

Takže neviem si dať rady..Chystám sa v júni do Ostravy a potrebujem zistiť kde vystúpim a ako je to ďaleko od tadiaľ na miesto kde chcem ísť..
Pomôže niekto?
Takže chcem ísť tímto autobusom:
AUTOBUS
ktorý ukazuje že vystúpim na Ostrava ÚAN
Neviem to ale nájsť na mape kde to vlastne je :(

No a potrebujem sa dostať na miesto ktoré je zaznačené na mapách v prílohe červenou šípkou..

Vie niekto kde je teda presne na mape to miesto Ostrava ÚAN? A ak hej mohol by to prosím zaznačiť na nejakej mape ostravy? Vopred ďakujem bo ma ide šľak trafiť..

//ak je to v zlej téme poprosím adminov o presunutie..Díki moc..
Prílohy
mapa2
mapa2
mapa1
mapa1
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Tam to mas oznacene. Skusim Ti pozriet spoje na tu ulicu. To ides do sport areny? Ak ano, doporucujem vyuzit spoj 37 (bus) s elektrickou 11. Spojenie si mozes vyhladat sam tu: http://www.idos.cz/ConnForm.asp?p=OV
Inak v OVe je mestska na dobrej urovni, nehrozi ze by si zabludil. Vsade su hlasene zastavky a vo vozidlach funguju svetelne panely takze zabludit je skoro nemozne. Listky sa kupuju 15 a 45 minutove (ZONY nemusis riesit na Tvojej trase).
Prílohy
ostrava.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Čiže je to na tom rozcestí 28 října? Noo potrebujem sa dostať do Čez Arény čo najrýchlejšie..Ak by si našiel nejaký ten spoj tak prosím daj link.. Bo ja neviem ako to lepšie hľadať. Dať do hľadania rovno ulicu? či Vítkovice?
dallas96
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dallas96 »

Ked vystupis na UAN tak hned vedla je namestie republiky (zastavka) odkial ty ide elekticka c.2 (a ako tak pozeram tak aj 11) priamo k CEZ arene. Zastavka pri CEZ sa vola SPORT ARÉNA.
k6
VIP
VIP

Vítkovice su cela mestska cast, nieco ako... Petrzalka :) Takze s tym by si neuspel. V hladani priamo zadas zastavku. Ty sa potrebujes dostat na zastavku SPORT ARENA. Pojdes bud 2 alebo 11, presne ako napisal dallas. Z namestia republiky (tam si z UAN za 4 minuty) sa tam dostanes elektrickou za 11 minut. Pohodka. Imho neskocime na jedno? :)
dallas96
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dallas96 »

k6 napísal:Z namestia republiky (tam si z UAN za 4 minuty)
staci iba podchodom prebehnut a je tam :)

to je skor info pre sovieta lebo ako tak pozeram ostravu poznas
k6
VIP
VIP

Ved ano, staci, ale ked tam bude prvy krat v zivote, treba pocitat s rezervou na tzv. "kde je sever?" efekt :) No, trosku poznam, zijem tu stvrty rok.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

k6 napísal:Imho neskocime na jedno? :)
Noo kľudne aj na dva :D Aspoň by si nám(s kamošmi) ukázal nejakú good krčmičku kde budeme môcť v noci zapíjať, lenže by si musel bývať niekde bližšie pri tej ČEZ aréne :P

No moc ste mi chlopy pomohli, som vám obom vďačný hádam to pôjde ako ste napísali a potrafíme tam kde máme :PP Thx ešte raz :)
k6
VIP
VIP

No ja byvam v inej casti Ostravy, krcmicky vo Vitkoviciach prilis nepoznam, ale ono sa nieco isto najde :D Nerobi mi problem tam dorazit, z miesta kde byvam som tam elektrickou za necelu polhodku. Kedy tu budete? Myslim datum, lebo tiez niesom v OVe vzdy.
Napísať odpoveď