Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Ujec: vies kde je este problem? Keby neboli taki zaryti nacionalisti ako si Ty nic z tohoto by sa nedialo. To sa netyka len nacionalistov v majorite ale aj tych minoritnych. Keby neboli nacionalisti v mensinach nebol by s nimi ziadny problem, lebo by sa uplne zaclenili do spolocnosti a splynuli by. Ale zaroven by nesmeli byt ani nacionalisti majoritneho naroda, ktori bojuju proti mensinam uz len z principu.
Fakt si myslim, ze keby sa celosvetovo zrusil nacionalizmus, kazdy by palil svoje vlajky, Slovensko by predali Madarom bolo by to tu krajsie. Neboli by ziadne spory zalozene na pochybnej hrdosti na svoju rasu ci statnu prislusnost. Nebolo by treba nikoho kto by proti nim bojoval a vsetci by boli O.K. Ale dokial su tu lolovia, ktori si sa biju na pochodoch do prs a vykrikuju, ze oni su ti pravi Slovaci nebude pokoj nikdy.
Good night ALL pride. :evil:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Keby zili tvoji prarodicia tak Ti utnu taku po hlave...
A nikto sa nebije do hrudi aky je Slovak, to su len predstavy tych, ktore niaky pochod vidia iba v telke, kde ukazuju iba ten najvacssi odpad ktory tam nechodi koli akcii, ak vebec vie ze niaka akcia je. Ludia ako Ty si nevazia ziadne narodne hodnoty ani kulturne asi. Nechcem ocenovat zmysel tvojho zivota, ale keby nikdy nacionalizmus nevznikol tak by si bol polocierny polohnedy polozlty typek, ktory by ani netusil naco na svete je, jedina jeho cinnost by bolo zranie vo Fast foode, ozieranie sa a naberanie tukov, rozpraval by si niakym Madarsko-ciganskym jazykom a myslel by si si aky krasny je ten svet. Boli by sme na urovni Ameriky, staci si pozriet ako skoncil stat, ktory sa pysi svojim nediskriminacnym pristupom... Je to fakt ze Amerika pomaly ale iste upada vo vsedkych ohladoch, je otazkou storocia kedy sa velmocou stane iny stat. Bojuj za lepsi svet! Chodit sa vydat za tepleho cigana do USA a zite slobodne az do smrti ;)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Keby som bol zo zmiesanej rasy bolo by mi to srdecne jedno.
Kazdy stvrtok chodim do telocvicne s chalanom, ktoreho otec je cigan a je to naozaj vesela kopa chalan. Stale so robi z toho, ze je polovicny cigan srandu a rozlasuje po celej telocvicni aky je na to hrdy, ze ma take korene. A vies co Ti poviem? Mam toho chalana rad, lebo sa s nim vzdy zasmejem a on ako skuseny kulturista mi vzdy pomoze. Ale do tej istej telocvicne chodim aj kazdu nedelu a zhodou nahod zrovna ked mi zaciname konci tam partia miestnych NS-nacionale kretenov, ktori sa ma zakazdym pytaju ci sa za seba nehanbim a samozrejme padaju aj ponuky na boj 4 vs. 1. Ked si ich porovnam tak by som bol radsej keby bol stat plny polovicnych ciganov ako takychto skvelych a inteligentnych ludi.

Dalsi bod programu: Ty si polovicny Srb alebo nieco take, nepamatam si to presne a ak sa mylim sa ospravedlnujem. Tak sa Ta chcem opytat, na co si hrdy? Na ake svoje korene pomylene, popletene, amoralne, hnusne niciace originalnost oboch narodov, z ktorych pochadzas. Keby boli Tvoji rodicia rovnako prepnuti ako si Ty nikdy by si sa nenarodil!

Jazyk: Je mi fuk ci hovorim Slovencinou, Anglictinou a keby bolo nutne naucil by som sa aj Cino-Madarcinu a vobec by mi to nevadilo. Vlastne dost obdivujem multilingvistov, ktori v pohode frcia 4-5 jazykmi, je to podla mna znamka urcitej inteligencie a talentu a nie ziadna hanba ako to tu vykreslujes Ty.

Kultura: aka kultura? Chyba Ti nejaka slovenska kultura? Mne ani velmi nie. Je premalo slovenskych filmov, ktore by som si pustil a urcite by som prezil aj bez nich. Je premalo slovenskej hudby, ktoru by som si pustil a tych par kapiel by som fakt ozelel. Divadlo ako take je grecky vynalez takze ho nepovazujem za nase. Tak aku slovensku kulturu to vlastne chces zachovavat? Ani nie o rok idem studovat do Ciech, lebo maju lepsie pomery a vobec sa necitim na to, ze by som zradil svoju vlast. A este dufam, ze tam nebude vela nacionalisticky uvazujucich Cechov, ktori ma budu neznasat z toho dovodu, ze som Slovak.

Nacionalizmus: Precitaj si svoj post cely a potom sa uvedom co pises. Napises, ze nikto sa do prs nebije a ziadne hrdost nieje, ze to robia iba najvacsie trosky (zatial Ti ide naplnanie mojej prognozy nasledujucich postov, uz zacinas pisat, ze skinheadi-akykolvek niesu taki ako si o nich mysli spolocnost) a pri tom si o sebe v minulosti neraz napisal, ze si nacionalista. Tak ako si na tom vlastne? A co na tych pochodoch robis?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Myslel som ze Ti odpisem na kazdy bod ale kaslat nato zhrniem Ti to takto:
Kultura nieje len hudba, film, divadlo atd. :) Kultura naroda su napriklad aj domy, videl si ake su domy v Norsku? V kazej krajne je nieco specificke podla coho dokazes urcit o aku krajnu, mesto sa jedna.

Dalej, ja som nikdy nepovedal ze vsedci cigani su zly a idioti a sproste nekulturne zvierata. Len som povedal ze vacsina zije na nas ukor, to neznamena ze sa nenajdu aj taky ktorych poznas Ty. O tych "NS" sa uz radsej ani nevyjadrujem pretoze by to bolo zase marne plytvanie slov, ked ajtak si furt budes mysliet ze kazdy kto ma vyholenu hlavu a veri v niakeho debilneho fuzateho stvrtozida je naozaj NS...

Hej, som z polky Srb, to mi vsak nebrani byt panslavista, Slovania spolupracuju ak maju aspon trochu schopnych ludi na cele statu uz dlhe roky. Jediny Slovania co sa furt neznasaju su Poliaci a Rusi...
K mojim zucastneniam na pochodoch: tvoja predstava pochodu je asi taka ze tam dojde 15 dedkov, 70 "NS" skinov a ked skonci oficialna cast idu si do krcmy zahajlovat a pindat na Zidov, ze koli nim nemaju na Maslo...
Pozri si stranku v mojom profile, a hned prvy obrazok na pravo... Ano vidis spravne Slovensky "fasisti" nakreslili na Bushove celo Hakovy kriz, to musi znamenat ze uznavaju NS... A ze Bush je tiez NS...

Aby som zhrnul moje snazenie: chcem aby sa moje buduce deti a deti mojich deti atd. mohli hrat pekne na piesocku, aby okolo nesli auta so samopalmi a neviem cim vsedkym, aby v piesku nebola tona iniekcnych striekaciek, aby sa mohli ucit tu v skole Slovensky, aby Dejepis nebol kopa vymyslenych srciek, ktore si staci tri krat precitat, zistis ze urcite veci nemaju ziadnu suvislost a ked sa niekoho opytas na dovod odpoved je: Neviem, proste to tak je... Spolu chcem aby si potomkovia, co je jedine co po mne na tomto svete ostane mohli vybrat ci chcu zit v bielom spolocenstve alebo miesanom, pretoze dneska je kazdy nuteny ci chce ci nechce zit v miesanej spolocnosti. Myslim ze spoznavanie rozlicnych kultur je vyznamna a dobra vec ale je hranica, odtialto potial. Chapem ze Tebe to je uplne jedno, ale mne nie a v tom je ten rozdiel, ze Ty mas pravo na to aby Ti to bolo jedno a mozes to uskutocnit, ja nemam ani moznost ani pravo uskutocnit co ja chcem, a pritom nechcem zabijat, diskriminovat alebo inak poskodzovat inu kulturu, v tom sa lisime :P
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Kratkozrakost, naivita, prehnany individualizmus, egoizmus, neznalost pojmov, apatia, utopizmus...

Toto ma napadne po precitani textu od axXis ..

Su to 'stavebne kamene' upadku europskej civilizacie. Ak podobne postoje zacnu v spolocnosti prevladat, jej pad je nevyhnutny..

Len blazon si moze mysliet, ze nezalezi na tom kde sa narodil, kym sa narodil alebo ake su tradicie/kultura naroda ku ktoremu nalezi. (nie to nie su len filmy a hudba!!)

Kultúra je pojem používaný najčastejšie na označenie ustálených vzorcov ľudského správania.

Myslis ze je jedno ci si Moslimom, Cinanom alebo cernochom z Afriky? Ze by tvoj sposob zivota, zivotna uroven a celkove moznosti v zivote boli rovnake?

Ak je to tak si uplne vytrhnuty z reality tohto sveta. Jeden z hlavnych dovodov preco mozes mat take nazory ake mas, je aj to ze 'existujes' v tomto priestore, v tomto narode, v tomto kulturnom prostredi.

Stotoznujem sa s tym co napisal Ujo Marky v poslednom odstavci.

Ak si zelas zit v kutlurne a rasovo zmiesanom prostredi odstahuj sa do neho. Moznosti mas, Juzna Amerika, Juzna Afrika.. :roll: Ak ho chces vytvorit tu, si nepriatel a nicitel buducnosti nasich deti, ktoru pre ne my, ako nacionalisti, chceme.

Propagaciou takychto myslienok si priamo zodpovedny za to, co sa ti ako nepriatelovi, moze stat.. Spolu so zbytkom anarcho-bolsevikov, ANTIFY a podobnych proti-narodnych skupin.

Dalej len citujem pre upresnenie mojho stanoviska.

Nacionalisti, bieli nacionalisti ako aj iní národnostne či rasovo uvedomelí ľudia považujú rasové miešanie a multikulturalizmus za hrozbu jednotlivým kultúram. Kultúra je tvorená ľuďmi, tvrdia, ide o vonkajší prejav podstaty národa/rasy v rámci daných podmienok. Tvorcovia kultúry určujú jej charakter, podobu a dávajú tvár krajine, ktorú obývajú. Preto sú pôvodcami danej kultúry, determinujú jej špecifickosť. Tým pádom napr. bez Slovákov nemôže existovať ani slovenská kultúra. Ako historické príklady zániku jedinečnej civilizácie po zmene zloženia obyvateľstva sa uvádzajú Severná Amerika (európska kultúra nahradila indiánsku), India či Egypt a najnovšie aj nebiele enklávy v európskych a amerických mestách (Paríž, Detroit, Luník IX...).

Historik Arthur Kemp argumentáciu zhrňuje nasledovne:
  • Napríklad: čínska civilizácia je výtvorom čínskych ľudí a je odrazom zloženia populácie žijúcej v Číne. Čínska civilizácia je jedinečná Číňanom, oni ju vytvorili a odzrkadľuje ich hodnoty a normy. Keďže Číňania vytvorili čínsku civilizáciu, logicky z toho vyplýva, že čínska kultúra by zmizla, keby zmizli Číňania. V súčasnosti drvivá väčšina Číňanov žije v Číne, kde vytvárajú čínsku civilizáciu. Ak by však do Číny imigrovali milióny austrálskych Aborigéncov a populácia Číňanov by dramaticky poklesla čo do počtu, v priebehu niekoľkých rokov by sa charakter čínskej civilizácie zmenil – odrážal by nových obyvateľov územia.
    Inými slovami, spoločnosť alebo civilizácia danej oblasti by potom odzrkadľovala fakt, že väčšina obyvateľov by boli nie Číňania, ale Aborigénci. Keby sa Čína zaplnila Aborigéncami, znamenalo by to koniec čínskej civilizácie. Aborigéni by vytvorili novú civilizáciu, ktorá by odrážala ich, nie Číňanov. Že by sa niečo takéto stalo, je úplne logické. Nemá to nič spoločné s tým, ktorá kultúra je vyvinutejšia, ani predstavou nadradenosti či podradnosti – jednoducho je to odraz faktu, že civilizácia je výtvorom povahy ľudí vytvárajúcich obyvateľstvo daného územia.
    Keby zajtra všetci čínski ľudia na svete zmizli, potom, úplne pochopiteľne, by s nimi zmizla aj celá čínska kultúra a civilizácia. Je to presne tento prirodzený spúšťací princíp, ktorý určuje vytvorenie a zánik civilizácií: ak ľudia, ktorí tvoria určitú spoločnosť alebo civilizáciu, zmiznú, potom daná spoločnosť alebo civilizácia zmizne s nimi.
    Ak je zmiznuté obyvateľstvo nahradené inými ľuďmi, je vytvorená nová spoločnosť alebo kultúra, ktorá odráža spoločnosť alebo kultúru nových obyvateľov daného územia.
Dufam, ze je to dostatocne jasne aj pre osobu, ktora nevidi rozdiel medzi nacionalizmom a sovinizmom. (A este dufam, ze tam nebude vela nacionalisticky uvazujucich Cechov, ktori ma budu neznasat z toho dovodu, ze som Slovak.)

:roll:
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

axXis napísal:bla bla bla
nabuduce ked nevies napisat nic rozumne nepis vobec ok? :roll:
axXis napísal:Kultura: aka kultura? Chyba Ti nejaka slovenska kultura? Mne ani velmi nie. Je premalo slovenskych filmov, ktore by som si pustil a urcite by som prezil aj bez nich. Je premalo slovenskej hudby, ktoru by som si pustil a tych par kapiel by som fakt ozelel. Divadlo ako take je grecky vynalez takze ho nepovazujem za nase. Tak aku slovensku kulturu to vlastne chces zachovavat? Ani nie o rok idem studovat do Ciech, lebo maju lepsie pomery a vobec sa necitim na to, ze by som zradil svoju vlast. A este dufam, ze tam nebude vela nacionalisticky uvazujucich Cechov, ktori ma budu neznasat z toho dovodu, ze som Slovak.
no a k tomuto uz konkretnejsie :D neber si to nejak osobne ale prides mi ako male sproste decko ktore este nikdy nikde nebolo, nema potuchy ako to na tomto svete chodi akurat je dennodenne krmene krasnymi viziami ako nam tu raz bude vsetkym dobre az sa vzdame vsetkeho co z nas robi to co sme... ako sorry ale polemizovat tu s nejakym nastrocnym mudrlantom o vyzname kultury je asi rovnako zbytocne ako polemizovat s raperom o vyzname not... pises ze ani nie o rok ides do Ciech... a myslim ze ti to prospeje :wink: ja som tu uz par rokov a tiez som na kopu veci inak hladel z nasej strany hranice... cim viac sveta pochodis tym viac si budes vazit to co mas doma. ver mi alebo nie ale uz 20 metrov za hranicou zistis co to ta kultura vlastne je... Cesi su nam zo vsetkych narodov najblizsie a aj tak si po chvili uvedomis ake su medzi nami rozdiely...

a ohladom tych nacionalistov, nemyslim zeby si sa mal niecoho bat... ja sa tu bezne premavam v mikine s velkym slovenskym znakom na hrudi a dvoma dalsimi na ramenach a este som sa s negativnou reakciou nestretol... praveze tu najdes kopu ludi v bomberach co maju na jednom ramene cesky a na druhom slovensky znak :) pretoze si uvedomuju ze v tomto svete plnom ludi s nazorom ako mas ty musime drzat pri sebe ak chceme prezit... proste mas o nacionalizme pomyleny nazor... nacionalizmus neni o tom byt proti kazdemu kto nema rovnaku narodnost, praveze skor je o spolupraci s narodmi ktore su nam blizke aby sme uchranili svoj kusok tohto sveta, svoje hodnoty a svoju kulturu... a tiez je nacionalizmus o tom bojovat proti ludom ktori nechcu respektovat nasu kulturu a odmietaju zit podla pravidiel ktore v tomto state platia... ci uz je to nelegalny imigrant, prizivnicky rom alebo biely kriminalnik
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Aj ja som hrdý na to, že som Slovák.. na to, kde som sa narodil, na to, čo dosiahli moji a naši predkovia, atď. Ale taktiež mi nevadí slušný róm, slušný homosexuál, atď. (jednoducho nerobím rozdiely v rase.. prečo by som mal?.. predsa sme všetci ľudia) Niektorí slušní iní nie.. poznám aj slušných rómov, ako aj homosexuálov.. ako samozrejme poznám aj kopu slušných a dobrých Slovákov.. Proste, je mi jedno akú farbu pleti, akej etniky, či náboženstva by bol.. Predsa žijeme na Slovensku a keby pracovali a svojím spôsobom by zdobili Slovenský národ.. kde by bol potom problém?.. čakám odpovede.. :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Je tam iba jedno male keby to je najvacsi problem :wink:
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Dobre, keby tam to keby nebolo a ide len o čistú hypotézu.. bolo by to v rámci "vášho" nacionalizmu v poriadku?.. :D
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Ujo Marky napísal:Spolu chcem aby si potomkovia, co je jedine co po mne na tomto svete ostane mohli vybrat ci chcu zit v bielom spolocenstve alebo miesanom, pretoze dneska je kazdy nuteny ci chce ci nechce zit v miesanej spolocnosti.
Ako to chces docieliť? Rezervácie? Ostnaté drôty na hraniciach, deportácie ?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

pretoze si uvedomuju ze v tomto svete plnom ludi s nazorom ako mas ty musime drzat pri sebe ak chceme prezit
Hlaska dna :lol: :lol: :lol:
Kolko poznas fakt presvedcenych nacionalistov? 10? 20? Kolko ich je na celkom Slovensku? Asi zas az tak vela nie, popripade podstatne menej ako zvysneho mam-nacionalizmus-u-prdele obyvatelstva a ako vidis zijeme aj ked pokope nedrzime.
neber si to nejak osobne ale prides mi ako male sproste decko ktore este nikdy nikde nebolo, nema potuchy ako to na tomto svete chodi akurat je dennodenne krmene krasnymi viziami ako nam tu raz bude vsetkym dobre az sa vzdame vsetkeho co z nas robi to co sme
nevkladaj mi do ust slova, ktore som nikdy nepovedal :evil: niesom ziadny anarchista ani nic podobne. mal by si sa uvedomit v tejto veci

A daslia vec: cim dalej pojdem tym viac si uvedomim, ze mi bude chybat Slovenska kulutra? Poviem Ti prekvapivu informaciu, uz som si co to mimo odkrutil, nie mnoho ale predsa a nechybalo mi vobec vobec nic okrem kamaratov a rodiny. Vobec mi nechybali alterofobni ludia dookola, ani kopa slovenskych alkoholikov, ktori si cita tradicie tak piju, nechybala mi slovencina a ani bryndzove halusky. Slovenske mi nechybalo nikdy nic a ani nezacne a ked koli takemuto nazoru povazujes niekoho za decko tak si solidne obmedzeny a popleteny LOL... takym ludom ako Ty mozem fakt odporucit iba jedno, slovami Shootyho
Prílohy
2008-01-09-dvojkriz.jpg
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

ZitePunkom napísal:Dobre, keby tam to keby nebolo a ide len o čistú hypotézu.. bolo by to v rámci "vášho" nacionalizmu v poriadku?.. :D
Tam hraje dost vela faktorov ulohu, ale mne by to nevadilo, potom by vsak nastal problem ze by zanikli narody miesanim a vznikla by urcita neformovana seda hmota :P

Pre typka co mi kradne cast nicku: Myslis ze je velmi zle aby boli 3 casti, jedna kde by boli biely a zili by ako by chceli, druha kde by zili Ty, co chcu zit v multikulturalnej spolocnosti a tretia kde by zila ta druha rasa? Ano je to velmi rasisticke, a urcite mi povies ze som aj fasista a neviem co vsedko... Ale preco by to vadilo? Pretoze by sa cigani a iny chceli dostat silou mocou aj tam kde ich nikto nechce? Proste nevidim na tomto systeme ziadnu diskriminaciu alebo nieco... Len dava moznost ludom ktory chcu zit v urcitej spolocnosti tam zit a nenuti ich zit niekde kde sa im moc nepaci. Myslim ze po 300 rokoch by bol vidiet znacny rozdiel medzi troma castami :wink:
Cigani a iny by sa nemohli stazovat ze ich v ich sektore diksriminuju, lebo by si tam vladli sami, v zmiesanej spolocnosti komu sa nepaci ma smolu, sam sa rozhodol ze tam bude zit, a v bielej casti by sa ludia nestazovali ze im pristahovalci beru pracu atd. Kde na tomto vidis problem?
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Ono teoria je to rozhodne zaujimava lenze hodne nerealna. Myslim ze len zamyslanie sa nad tym je hovadina. Ked uz tu hovoris o laske k vlasti tak by si vystahoval ja neviem holandanov na druhu stranu sveta do "casti bielych"? Myslim ze tie presuny by drasticky zasiahli do zivota ludi.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Je to nerealne ale sak stahovat sa Holandania nemusia :) Nikoho nutit nebudeme, kto chce nech ostane v multi-kulti, kto nechce nech ide do svojej izby... Myslis si ze by ludia neprivytali taku moznost? :P
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

No dobre ale kde by si urobil to miesto pre "bielych" ? Odtial by si musel nasilne odstahovat obyvatelov, ak by to ostala Europa napr tak aj odtialto by si nasilne musel odstahovat obrovsky pocet obyvatelov...
tomo.za
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomo.za »

axXis napísal:Kolko poznas fakt presvedcenych nacionalistov? 10? 20? Kolko ich je na celkom Slovensku? Asi zas az tak vela nie, popripade podstatne menej ako zvysneho mam-nacionalizmus-u-prdele obyvatelstva a ako vidis zijeme aj ked pokope nedrzime.
kolko? netusim... nikdy som to nejak nebral ze ten je "presvedceny" nacionalista a ten nie... vlastne ani neviem aky to je ten "presvedceny" nacionalista... no a k tomu zivotu... ano zijeme ale ako. chapem ze ludia ako ty co maju "v pi*i" a staci im ze prezivaju hlavne ze nemusia nic robit pripadne sa nahlas ozvat su spokojni... a nepopieram ze takych ludi je tu na Slovensku a nielen tu vacsina... ale su tu aj ludia co chcu nieco dosiahnut, co chcu po sebe nieco na tomto svete zanechat, chcu aby ich deti a vnucata poznali hodnoty na ktorych oni vyrastali a v ktore verili... bohuzial su prevalcovani tou "mam-u-prdele" vacsinou ktorej je vsetko jedno hlavne ze ma vecer v telke svoj oblubeny serial...
axXis napísal:nevkladaj mi do ust slova, ktore som nikdy nepovedal :evil: niesom ziadny anarchista ani nic podobne. mal by si sa uvedomit v tejto veci
a v ktorej ako konkretne? kde ti "vkladam do ust" nieco? len som napisal moj nazor na teba neviem o tom ze by som niekde tvrdil ze si to povedal alebo nieco take...
axXis napísal:Vobec mi nechybali alterofobni ludia dookola, ani kopa slovenskych alkoholikov, ktori si cita tradicie tak piju, nechybala mi slovencina a ani bryndzove halusky.
alterofobni? wtf? pocujem prvy krat v zivote... no vies mal som pocit ze tu je rec o kulture a neviem co maju s kulturou nejaki alkoholici... jedine zeby to bola kultura v ktorej zijes a to sa ti potom ani nedivim ze sa ti v nej nepaci :roll:
axXis napísal:a ani nezacne
no praveze takyto nazor jasne svedci o mentalnej vyspelosti jeho autora... pretoze len decko vie co bude a ako bude, vie ze jeho nazor je jediny spravy a je nemenny no a len decko potrebuje pisat smajla 3x za sebou :twisted: btw obrazok je pekny len mi trochu unika co nim chcel autor povedat a aki sme to ti ludia ktorym bol urceny... mas pocit ze kazdy kto je hrdy na to ze je Slovak je nejaky ozran? a kde si k tomu prosim ta prisiel? :?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

UjoNecro napísal:No dobre ale kde by si urobil to miesto pre "bielych" ? Odtial by si musel nasilne odstahovat obyvatelov, ak by to ostala Europa napr tak aj odtialto by si nasilne musel odstahovat obrovsky pocet obyvatelov...
Nikto by sa nestahoval, Europa bola biela a bielov by aj zostala. Tak isto afrika je cierna a ciernov by aj zostala, a potupne vsetky casti zeme zaplnis nejakov rasov.

Otazka zostava kde vytvoris spolocenstvo multi kulti, odpoved je nikde, lebo aj ty zaryty zastancovia tejto spolocnosti alebo aj taky mudrlanti ako su axxis maju pud sebazachovi a radsej si vyberu spolocenstvo cisto bielych ludi ako nejaku zbastardenu zmesku narodov

Axxis to aky mas nazor na zivot svet atd je tvoja vec, problemom ale je ze take typi ako ty brzdia takych ako my a koniec koncov brzdia cely vyvoj spolocnosti svojim sebectvom. Pristup je mi jedno o ostatnych sa nezaujimam neni mozne praktikovat v spolocnosti lebo si jej sucastou a zaujimat sa o jej vyvoj a smerovanie musis lebo tvoja zivotna uroven zavisi prave na tej spolocnosti. Ak ta to nezaujima odstahuj sa niekam do lesa a tam si zi svoj zivot sposobom akym ti bude najlepsie.

Pisal si tu o tom ako by ti bolo jedno ci si cinan cernoch atd. ale to su len hypotezy. Lepsie je opytat sa ci by si ako beloch uprednostnil zivot medzi ciganmi ciernymi jednoducho ludmi ktory su svojim chovanim sposobom zivota povahov iny alebo zivot tebe podobnym ludom ci uz povahov zivotnym sposobom atd. O tom je aj ta kultura.

Tym ze teraz odchadzas a pojdes do Ciech odchadzas len od naroda ktory ma mozno kulturu sebe tipicku ale v globale ta kultura je takmer rovnaka ako v cechach a koniec koncov v celej europe a vsade vo svete kde majoritu tvoria biely ludia. Neviem ci by si bol taky stastny ze opustas Europu a odchadzal by si niekam do Etiopie alebo Zimbabwe.

Moze ti byt vsetko jedno na tomto svete ale stale ak budes mat moznosti na vyber vyberes si vzdy tu druhu moznost aj ked to teraz tak citit asi nebudes ale je to jednoducho tak.
Axxis napísal:Fakt si myslim, ze keby sa celosvetovo zrusil nacionalizmus, kazdy by palil svoje vlajky, Slovensko by predali Madarom bolo by to tu krajsie. Neboli by ziadne spory zalozene na pochybnej hrdosti na svoju rasu ci statnu prislusnost. Nebolo by treba nikoho kto by proti nim bojoval a vsetci by boli O.K.
Toto je jedna znajmylnejsich predstav cloveka aka moze byt. Za jedno takato spolocnost nikdy fungovat ani nemoze, lebo vzdy sa najdu ludia s inym nazorom ktory sa budu chciet vyclenit alebo osamostatnit atd.

Druha vec je odlisnost ludi aku su prave tie rasy kultura a ine povahove a geneticke vlasnosti ktore budu nutit jedinca sa odclenovat od skupiny ktora mu neni podobna a naopak zaclenovat sa do skupiny ktora mu podobna je (je to aspekt bezne viditelny v prirode hyjeny lovia spolu hyjenami sakaly, lovia spolu so sakalmi aj napriek tomu ze by boli schopny zit medzi sebou a spolu lovit ale tak nerobia)

A za tretie takyto system si bude vyzadovat aj nejake zriadenie a to bude mat za nasledok tak ci tak vytvorenie nejakych skupin alebo spolocenstiev. Suzitie v spolocnosti s inymi ludmi povahovo geneticky a kulturne odlisnymi bude viest este k vacsej nenavisti a zabijaniu a v konecnom dosledku brzdeniu celkovemu vyvinu ludstva.
ZitePunkom napísal:Predsa žijeme na Slovensku a keby pracovali a svojím spôsobom by zdobili Slovenský národ.. kde by bol potom problém?.
Inymi slovami ak by sa uplne asimilovali tak ja osobne v tom problem nevidim. Problem je skorej v podoporvani politiky otvorenych hranic roznym imigrantom z tretieho sveta a chorobe zvajen multikulturalizmus.

Co je to za rozum viest politku asimilavania napr u nas ciganov, a potom otvorit hranice resp podporvat moslimov v ich sireni sa na nasom uzemi a nezabezpecit proti tomu ziadne tvrdsie opatrenia.

Na druhu stranu ale budme realisti a ako aj naznacoval Ujo Marky, uplne asimilovanie sa roznych kulturne odlisnych jednincov neni takmer mozne ak ano tak si to bude vyzadovat velmi odhodlanu politiku a riadne dlhy cas mozno az starocia. Nazori na riesenie tejto situacie padali napr uz v teme romovia na slovensku. Bohuzial si to vyzaduje zrejme asi tvrdsie opatrenia ako si sadnut a cakat kym sa konecne prisposobia.

Co sa tyka homosexualov to je uz trochu ina parketa ale moj nazor na vec je zrejme asi znamy a t.j pokial ich nikto nevidi a nikto o nich nevie tak je to relativne v poriadku.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

http://danilov.blog.sme.sk/c/142302/Pov ... -base.html
no uz to prehanaju

Kali: niektore veci beries z trochu zleho uhla. Stale pises, ze podporujeme multikulturalizmus, nicine tento stat a co ja viem co vsetko este. Ale to nieje pravda. Za to, ze nebojujem porit multikulti to este neznamena, ze som jeho vyslovny zastanca a chcem to za kazdu. Ja som nikdy dementne ciny inych klutur neospravedlnoval a je mi jasne, ze by som nechcel za susedov nejakych ciganov z luniku IX, ktori by mi robili bordel po dome a kradli mi veci, ale rovnako by som za susedov nechcel ani bielych, zltych, moslimov, whatever, ktori by to robili. Takze ja sa nesnazim multi-kult rozsirovat za kazdu cenu, len keby sa tu pristahovala nejaka v pohode skupina ludi, co ja viem Skotov, ktori by si doniesli svoju kutlru tak nemam problem ich akceptovat a nemyslim, ze by tym nicili nasu, lebo nikto nikomu nekaze aby na to ich prechadzal.

Druha vec: to prirovanie o hyenach nieje moc dobre, porovnavat ludi a zvierata je cisty blud.

Tretia vec: ano v Zimbabwe a v Kambodzi by mi asi nebolo velmi dobre kedze to tam funguje uplne inak ako u nas a rozodne to tam nieje na takej urovni aby mi to vyhovovalo. Ale ked si vsimnes najde sa mnoho ludi, ktori na podobne miesta idu velmi radi a pomahaju tamojsim (jeden moj spoluziak dokonca zrusil prihlasku na vysku a ide do Afriky, uz sa bol aj ockovat voci vsetkemu co by tam mohol chytit)

Posledna vec: nieje pravda, ze vsetci bieli si hladaju bielych, cigani ciganov, cierni ciernych. Kazdy si hlada skupinu, ktora mu vyhovuje nech uz je akejkolvek rasy. Dobrymi prikladmi su napr. ten polocigansky chalan, s ktorym chodim do telocvicne (urcite by nas ako bielych nevymenil za pobyt na luniku medzi "svojimi"), ci jedna nasa byvala profka, ktora si zobrala nejakeho africana a odisla s nim spat do Afriky. (jej manzel je samozrejme cierny)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Vsetko co pises su len vinimky ktore sa vsade a vzdy najdu a tvori ich mozno ani nie 2% populacie.

Tym ze tvoj kamarat ide do Afriky pomahat ludom je z jednej strany mozno jeho srdecnost a z druhej strany mozno vysledok tochto zvrateneho systemu o teorii rovnosti ktora neexistuje, ale vela ludi jej slepo veria.

Dalsia vec je ze ti ludia tam idu pomahat a nie s nimi zit mnozit sa a zakladat rodiny atd. A niektory z nich si odtial zoberu aj ponaucenie a zistenia ake je tazke zit spolu s inou rasov, vid citaciu Dr. Albert Schweitzer http://www.hojko.com/post842834.html?highlight=#842834
Axxis napísal: Posledna vec: nieje pravda, ze vsetci bieli si hladaju bielych, cigani ciganov, cierni ciernych. Kazdy si hlada skupinu, ktora mu vyhovuje nech uz je akejkolvek rasy. Dobrymi prikladmi su napr. ten polocigansky chalan, s ktorym chodim do telocvicne (urcite by nas ako bielych nevymenil za pobyt na luniku medzi "svojimi"), ci jedna nasa byvala profka, ktora si zobrala nejakeho africana a odisla s nim spat do Afriky. (jej manzel je samozrejme cierny)
Tipicky argument ktory vychadza z citovich zavazkov, lenze ja hovorim o pudovych vlasnostiach.
Tempus7
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Ked sme už pri tej Afrike, musím reagovať. Je veľmi zaujímavé koľko finančných prostriedkov smeruje do tejto vojnamy a chaosom zmietanej oblasti. Afrika akoby si zvykla na pomoc od druhých, takto sa nikdy nepostaví na nohy. A čo sa týka veľkej úmrtnosti, s tým sa nedá nič robiť, kedže je to dôsledok obrovskej pôrodnosti(Menej deti, o ktoré sa viem postarať je predsa logickejšie ako 12 na smrť vychudnutých=oni si za to môžu SAMI). Podľa mňa sa príroda rôznymi infekčnými chorobami len bráni voči premnoženiu živočíchov=populácia je pomerne stabilná. A TOTO platí aj o ľudoch (najmä v spomínanej Afrike). Ano ľudia niesú zvieratá, ale sú súčasťou prírody ako ktorýkoľvek iný na zemi žijúci organizmus, a teda podliehajú jej zákonom. :?
Napísať odpoveď