Nejdu mi prehrat titulky pri videu vo formate matroska (mkv). Neviete, kde by mohol byt problem?
V tom videu su uz nejake text streamy, titulky. Keby som mohol aspon nahradit jeden stream druhym, funkcnymi titulkami.
Takto, aby sme sa rozumeli; ja mam titulky v txt subore a chcem ich pustit k filmu, lenze nejdu ako keby tam ani neboli. Namiesto toho si mozem vybrat z 3 inych titulkov, ktore su vnutri, vo videu. Skusal som uz prehravat aj vo VLC a takisto v MP Classic a "moje" titulky mi to neprehra. Myslim, ze je to preto, ze je to v matroske. Keby sa tie titulky dali nejako prekonvertovat (lebo s videom sa mi moc babrat nechce).
skus zmenit zvukovu stopu na tu druhu, znie to blbo ja viem, ale raz som mal film co bol tiez .mkv a mal v sebe titulky, zmenil som zvukovu stopu a voala - natiahol som si tam svoje.. to bolo tusim cosi s taliancinou v Godfatherovi..
nainstaluj si VobSub..
titulky daj tam kde je aj video a pomenuj ich rovnako ako video..
video pusti cez WMP...
inak mozno ze VobSub alebo nieco podobne uz mas.. väcsinou to obsahuju rozne kodek packy
Uz sa mi vo VLC-cku objavili. Sice neviem ako, ale su tam. Vdaka za rady
//este mi ich treba precasovat (len posunut asi o 2 sekundy dopredu). skusal som to cez subtitle workshop, posunul som to, ulozil, ale nic sa nezmenilo. co tam mam este zmenit?