ATi Radeon 9550, AMD, Windows Vista a nefunkcne ovladace

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sheep
Addict
Addict

ATi Radeon 9550, AMD, Windows Vista a nefunkcne ovladace

Príspevok od používateľa Sheep »

Takze dnes som kupil tuto kartu a nie a nie rozbehat ovladace. Stiahol som zo stranky ATi najnovsie ovladace, pekne ich nainstalovalo, po restarte vyhlasi catalyst ze nemam ATi kartu a ovladace neboli nainstalovane. V Device manageri hlasi neznamu chybu. Skusil som este tieto zmazat a naistalovat tie z dodaneho CD no to robilo ten isty efekt, samozrejme nejde ziadna hra, maximalne rozlisenie 800x600 no proste bez ovladacov to nejde, skusal som obnovit system o par hodin dozadu a nainstalovat olvadace manualne no taktiez bez vysledku. Pocas googlenia som nenasiel nic zaujimave a nakoniec ani na podpore AMD ci Sapphire stranky som nic nenasiel. Vsetko to bezi na Athlone 2500, Asus K7N8X-X doske a Windows Viste Ultimate(32Bit).

Stretol sa s tym uz niekto, alebo by vedel pomoct? :wink:

Diki moc predem
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: ATi Radeon 9550, AMD, Windows Vista a nefunkcne ovladace

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hej hej,toto robilo aj mne,nakolko mam tu istu graficku,ale vyriesil som to nasledovne :D ..celu instalacku grafickej karty z CDcka som skopiroval do noveho priecinku na plochu,a dal som instalovat ovladac rucne,som len zvolil zlozku,a nainstalovalo,a naslo mi to :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

problem vyrieseny: format c :lol:
Napísať odpoveď