Laska

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

wolodo napísal:A Walk to Remember
Ja uz o tom filme pocuvam pekne dlho, najvyssi cas pozriet si :)

K teme: O laske sa velmi pekne rozpisal Chalil Dzibran v knihe Prorok, ktoru vsak nemam poruke a spameti by som napisal bludy :(
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

ked si clovek uvedomi ze laska nieje taka ako do nas hustili od malicka vo filmoch a vsade, ...tak sa aspon nesklame..
mam pocit ze laska su vsetky malickosti kt pocitujeme kazdy den k roznym ludom , nieco take ako jedna dokonala prava laska naveky vekov neexistuje...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Fabo napísal:Ja uz o tom filme pocuvam pekne dlho, najvyssi cas pozriet si :)
no ja som tiez o nom pocul dost dlho som si ho zohnal a cakal som asi tyzden kym si ho budem moct pozret s frajerkou a oplatilo sa.... silne emotivny film s trosku necakanym koncom.... jeden s najromantickejsich filmov ;)
kazda romanticka dusa upusti slzu

/njn Maki am pravdu... ale dobry film :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

jeziiiis a ja som rozmyslal ze co to za film....to som si kvoli priatelke pozrel... ako celkom nice, ale strasne zidealizovany americky lovestory to je.... ale to ze co je laska je tam ukazane pomerne dobre, aj ked pateticky motiv premeny skaredej tichuckej baby na krasnu labut a zleho chlapca na studovaneho doktora.... no ved vravim ze zidealizovana lovestory ala USA
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

klasika:
podla mna moc netreba nad takymito vecami rozmyslat a kecat o tom to treba skratka ..zit, citit robit :) ved viete

Aiden raz povedal ze to je vlastne sranda a dobra vec :lol: ak si to nebol ty tak sry
curious
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa curious »

láska=niečo krásne láska=trápenie tak to zatiaľ vidím ja :roll:
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Prvý list Korintským - kapitola 13

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Myslím, že sem patrí aj toto:

Prvý list Korintským - kapitola 13

1 A čo by som ľudskými jazykmi hovoril, aj anjelskými, a lásky by som nemal, bol by som iba cvendžiacim kovom a zvučiacim zvonom. 2 A čo by som vedel aj prorokovať a poznal všetky tajomstvá a mal všetko možné poznanie, a čo by som mal takú vieru, že by som hory prenášal, a lásky by som nemal - nič nie som. 3 A čo by som rozdal všetok svoj majetok, i telo si dal spáliť, a lásky by som nemal, nič mi to nepomôže.

4 Láska je trpezlivá, láska je dobrotivá, nezávidí, láska sa nevystatuje a nenadúva; 5 nie je neslušná, nie je sebecká, nerozčuľuje sa, nezmýšľa zle, 6 neraduje sa z neprávosti, ale teší sa s pravdou; 7 všetko znáša, všetkému verí, všetkého sa nádejá, všetko pretrpí.

8 Láska nikdy neprestane. Ale proroctvá sa pominú, jazyky umĺknu, poznanie sa pominie. 9 Lebo sčiastky poznávame a sčiastky prorokujeme, 10 ale keď príde dokonalé, čiastočné sa pominie. 11 Keď som bol dieťa, hovoril som ako dieťa, zmýšľal som ako dieťa, usudzoval som ako dieťa; ale keď som sa stal mužom, zanechal som detské spôsoby. 12 Doteraz totiž vidíme len hmlisté obrazy, akoby v zrkadle, ale potom tvárou v tvár. Doteraz poznávam čiastočne, ale potom poznám tak, ako aj mňa poznal (Boh). 13 Teraz však zostáva viera, nádej, láska, to troje, ale najväčšia z nich je láska.

:smt023
addictor
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa addictor »

Laska nieje slovo, ale pocit...;)

Love is when you look into someones eyes and see everything you need...
Napísať odpoveď