Ako spojit CD1 a CD2?
Ako spojit CD1 a CD2?
Zhanam cloveka ktori by mi podrbne napisal navod ako spojit cd1 a cd2 chcel by som presny program a potom vysvetlenie co vtom programe co a ako co stlacit a tak bo ja som velka lama dakujem predom
// Upraveny nazov temy (precitaj si pravidla, nabuduce delet). Tomasito
// Upraveny nazov temy (precitaj si pravidla, nabuduce delet). Tomasito
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: POMOZTE PROSIM
jj ako spominal Opak, ak by si nevedel na aku, tak tam daj Ako spojit CD1 a CD2, lebo tento nazov nevravy o co ide...M1No napísal:Zhanam cloveka ktori by mi podrbne napisal navod ako spojit cd1 a cd2 chcel by som presny program a potom vysvetlenie co vtom programe co a ako co stlacit a tak bo ja som velka lama dakujem predom
A k veci, stiahni si alcohol 120% (dal by som ti aj link, ale to by bola len trial verzia, a na cracknutu, sem davat linky asi nemozem, lebo toto nie je warez forum) a tam to najdes ako spojit tie disky (alebo sa mylim ? )
ozaj tu na forku sa mi zda ze sa to uz riesilo TU je odkaz, ale to je asi ine ako potrebujes
Zoberieš CD1, na vrchnú stranu, kde sa píšu popisky, nadžabeš nejaké lepidlo, najlepšie sekundové, zoberieš CD2 a opatrne ho vrchnou stranou priložíš k CD1 k tej strane, na ktorú si dal lepidlo. Pár sekúnd to pevne podržiš a vuala.. máš spojené CD1 a CD2. Musíš akurát dávať pozor, aby si si nepolepil prsty a očné viečka..

No pravdepodobne je to hra, ale ja pouzivam jednoduchsi sposob, ktory plati az po 4 CDOpak napísal:a čo vlastne chceš spájať?filmy,hru,dáta?
/ak hru tak šecko nakopíruj do jednej zložky a potom to skus odtial nainštalovať..ked to pojde tak si to už len daj na dvd... alebo ako si to predstavuješ?
Staci vytvorit image z kazdeho CD a napalit to na DVD ako data, k tomu prihodit najnovsiu instalacku daemon tools a je to
Neexistuje univerzálny program na spojenie dvoch CD. Ak chceš niečo spojiť, musíš napísať, čo je na tých CD, pretože inak sa spája audio CD, inak video, inak inštalačka, inak hra. Ak sa jedná o hru alebo program, tak napíš aj konkrétny názov, alebo si to rovno vyhľadaj napr tu:M1No napísal:NO STRASNE STE MI POMOHLI AK MI NECHCETE POMOCT ASPON TU NEPISTE SOMARINY![]()
http://www.cd-2-dvd.com/ (potrebná registrácia - zdarma)
http://fileforums.com/showthread.php?t=74084
vobec si nenapisal co chces spojit, aky typ dat a aky to ma mat vysledny efekt, CDcka mozes spojit tym ze nalepis jedno na druhe ako spominal brm alebo zlucis ich obsah co zase si nekonkretizoval co chces, tak spolupracuj, ci cakas ze ti precitam myslienky a napisem navod?M1No napísal:NO STRASNE STE MI POMOHLI AK MI NECHCETE POMOCT ASPON TU NEPISTE SOMARINY![]()
jasnééé...v tych nervoch ma to nenapadlo 
// AVI Joiner,Nero
a ešte taká otázočka..v čom má byť výsledný súbor?
tu máš návod na AVI
Nasledovnym postupom mozes spojit film rozdeleny na viac CD.
1) Spusti si VirtualDub (alebo NanDub resp. VirtualDubMod)
2) z menu File zvol Open video file a zvol subor, ktory predstavuje CD1
3) Po zvoleni sa ti otvori film. Mozes sa o tom jednoducho presvedcit. V zavislosti na tvojom nastaveni sa ti zmeni podklad programu. V mojom pripade sa tam zobrazili dva stvorce
4) Z menu File zvol Append AVI segment... a zvol subor predstavujuci CD2
5) Po zvoleni sa dostanes spat na zakladne okno, aby si sa presvedcil, ze sa ti video pridalo, tak v spodnej casti klikni na posuvatko, aby sa dostalo na koniec (na pravu stranu). Posledny riadok zobrazuje dlzku videa (cas), ak mas posuvatko uplne napravo, tak by cas mal predstavovat uplnu dlzku filmu.
Ako ulozit takto spojene video?
6) z menu Video zvol Direct stream copy
7) z menu Audio taktiez zvol Direct stream copy
vdaka Direct stream copy sa bude video spajat rychlejsie...
9) v menu File zvol Save as AVI... a zvol ako chces aby sa ti volalo video, do ktoreho ulozis spojeny film
10) po odsuhlaseni sa ti pusti spajanie
// AVI Joiner,Nero
a ešte taká otázočka..v čom má byť výsledný súbor?
tu máš návod na AVI
Nasledovnym postupom mozes spojit film rozdeleny na viac CD.
1) Spusti si VirtualDub (alebo NanDub resp. VirtualDubMod)
2) z menu File zvol Open video file a zvol subor, ktory predstavuje CD1
3) Po zvoleni sa ti otvori film. Mozes sa o tom jednoducho presvedcit. V zavislosti na tvojom nastaveni sa ti zmeni podklad programu. V mojom pripade sa tam zobrazili dva stvorce
4) Z menu File zvol Append AVI segment... a zvol subor predstavujuci CD2
5) Po zvoleni sa dostanes spat na zakladne okno, aby si sa presvedcil, ze sa ti video pridalo, tak v spodnej casti klikni na posuvatko, aby sa dostalo na koniec (na pravu stranu). Posledny riadok zobrazuje dlzku videa (cas), ak mas posuvatko uplne napravo, tak by cas mal predstavovat uplnu dlzku filmu.
Ako ulozit takto spojene video?
6) z menu Video zvol Direct stream copy
7) z menu Audio taktiez zvol Direct stream copy
9) v menu File zvol Save as AVI... a zvol ako chces aby sa ti volalo video, do ktoreho ulozis spojeny film
10) po odsuhlaseni sa ti pusti spajanie