Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10

O športe...

Kto vyhra sezonu 2009/2010???

Kosice
23
26%
Slovan
24
27%
Zvolen
3
3%
Skalica
2
2%
Trencin
2
2%
Martin
19
21%
Banska Bystrica
5
6%
Nitra
6
7%
Zilina
0
Žiadne hlasovania
Poprad
6
7%

Celkom hlasov: 90

Retne
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Retne »

schw33k napísal:hlúposť, ja si to nemyslím, neberiem Ti však tvoj názor, predpokladám, že nemáš všetky rozhovory nahrané, ak nie, tak sme skončili na mŕtvom bode, bodka
Vsetky nie ale od 26.1.2008 ano (Antik ma TV archiv, tak tri mesiace dozadu kde je vsetko ulozene co islo na urcenych 9 programoch), no kto vie kedy moderatori hadzali fakt originalne otazky, tak nech napise datum a dam to sem... lebo ja si uz nepamatam presne a nechce sa mi stahovat pozerat a hladat za to mi to nestoji...

Ale ak nikto nic, tak mozme uzavriet ako si spomenul je to moj nazor a nie je tu o com dalej... :)

//No ale jeden zapas som si predsa stiahol, ide o 2. zapas v Ke v tejto finalovej serii a pred zapasom sa pyta moderator kosickeho kapitana ze s akym zamerom idu do zapasu :D Viete co povedal, ze dat goly, aku inu opoved cakal ten moderator :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Tomasito napísal:Prilis velke vykyvy vo vykonnosti...
Rovnako ako proti Trencinu. Bolo by zaujimave keby Kosice otocili z 0:3 :-)
Fiju
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Fiju »

to by uz niecim smrdelo...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

A cim prosim ta?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

podla mna vyhra slovan 4:3 ...dufam :P, podla mna spravili chybu ze ten 4ty zapas nevyhrali lebo chceli oslavovat doma...Kosice sa asi chytili a teraz budu mat co robit aby vyhrali 4ty krat
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Tiež neviem, čím by to smrdelo, keďže Slovan je myslím finančne solventnejší.. a má podľa mňa aj lepšie styky s vedením hokejového zväzu a súvisiacich organizácií a tým pádom lepšie páky na ovplyvňovanie udalostí. Jedine by to mohlo smrdieť zhnilým slovanom, ktorý nevyužil príležitosť.. :)

btw.. mám lístok! :D
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- tak listok by som chcel aj ja .. :?

- chcem aby vyhrali Kosice uz len s principu ale skor to vyhra Slovan uvidime co ukaze zapas v KE ... ale pochybujem o teorii ze Slovan to chce hrat na 7 zapasov a potom doma oslavovat ...
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

brm napísal: btw.. mám lístok! :D
heh jak sa podarilo? :P
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

ked som vcera povedal ze cele finale je dohodnute a ze piaty zapas vyhraju Kosice, vsetci ma vysmiali....dnes uz pre zmenu vsetci vidia kosice ako majstra...po tretom zapase slovanisti oslavovali Kropacove narodky (pilo sa do skorych rannych hodin) a kuloarne info sepkaju o tom ze Bartos pocas oslavy dohodol aby sa rozhodlo v 7. zapase a ze vyhra Slovan..nevravim ze cela liga, alebo kazda seria, ale finale je od min. 4. zapasu jasne dohodnute
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

nebel:newiem ci uz budes mat listok :D ja som tam siel o 6 a vratil som sa o 15.Niektory tam prisli uz vcera o 22.30 a doniesli si gauc a sa striedali.

btw. aj ja mam listok :D
brm
Darca
Darca

mirak2.. to akože Bartoš oslavoval so slovanistami? Podvraťák! :D

Už mám tie lístky aj fyzicky v ruke, nie je to skybox ako obvykle, ale na takýto posledný zápas sezóny je myslím každé miesto dobré, aj nad trestnou lavicou.. akurát budem musieť oželieť pivko počas zápasu.. :D
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

brm : nieže budeš robiť " hooligans" :D
brm
Darca
Darca

Joxxo.. neboj, ja patrím medzi tých slušnejších.. ;)

btw.. koľko stojí v Steel Arene jeden hot-dog? Myslíte si, že poskytujú aj množstevné zľavy? Či vlastne mám pocit, že tam nerobia hot-dogy, iba normálne párky.. že? Nevadí, to sa bude ešte krajšie vynímať.. :D
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

tak to som strasne zvedavy ako to dnes dopadne ale proste kosice musia vyhrat :D
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

to by bola haluz, keby po predvcerajsom vykone ziskal sovan titul v ke. ale vidim to na 7. zapas v bratislave, kde musi vyhrat SLOVAN! :hokej2:

http://www.bleskovky.sk/cl/100157/23435 ... vysielania toto si pozrite. skoro som umrel :hehe:
...
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ... »

:)
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

no Ciger to trosku psychicky nezvladol :?

k priebehu zapasu sa nemozem vyjadrovat lebo som nevidel ani dnesny ani predchadzajuci a z najvacsou pravdepodobnostou neuvidim ani piatkovy :( prasiva robota..kto vymyslel poobedne zmeny?

no v kazdom pripade to vyzera zaujimavo - z 3:0 na 3:3, navyse uz druhy krat v tohtorocnom play-off...v piatok nas urcite caka zaujimavy hokej, len sa bojim aby sa to nezvrtlo a nebude na lade viac bitiek ako hokeja...

inak tohtorocne play-off sa mi celkom pozdava - plne zvratov - v stvrtfinale TN-MT, dve sedemzapasove semifinalove serie + zvrat z 1:3 na 4 v serii TN-BA a teraz toto finale...takto by to mohlo vyzerat kazdy rok :)

v piatok nech vyhra...hokej... :hokej2: :hokej1:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Nemozne sa stalo skutonostou :D Hokej bol opat super, nemalo to nic spolocne s prvymi dovma zapasmi v tejto serii cize chvalim... Asi najviac co stoji za zmienku je uz viditelne rozpolozenie psychiky Slovanistov, tak dufam ze im to este jeden zapas vydrzi :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

PACO8 napísal:Nechcem malovat certa na stenu, ale aby sa nestalo ze to Kosice otocia rovnako ako Trencin proti Martinu. Tento rok bolo v play-off kopu zvratov.
To co som myslel zvacsa zo srandy sa pomaly stava realitou :? .
Dnesny zapas som nevidel tak nemozem posudzovat hru Slovana ani Kosic, ale Cigerov koment na Youtube sa mi pacil :D
Som velmi zvedavy na vyvrcholenie tohto vsetkeho. Dufam ze BA naberie posledne sily a v siedmom zapase na domacom lade zvitazi.
Murder_Inc
Star
Star

Príspevok od používateľa Murder_Inc »

Neviem, ale mne to pripada tak, ze Slovan a Kosice sa akokeby dohodli a hraju na to, aby seriu natahovali. Vyzera to tak, akokeby chceli od divakov vyzdimat posledne prachy za vstupenky a sledovanost v TV...no proste si nemozem pomoct, ale tak mi to pripada. Sak z 3:0 vyrovnat seriu na 3:3...hmmm...No je to moj osobny nazor. Nemusite to brat vazne.
Zamknuté