mp3 hip hop choreografia
mp3 hip hop choreografia
Plz nemate daku dobru pesnicku na ktoru sa da naucit daka choreografia?daky rychly hip hop....pre holku....dik...
-
Murder_Inc
Star
Re: mp3 hip hop choreografia
No tak zobral som si za priklad pesnicku od typka menom Flo-rida - Low, ktora je aj soundtrackom k filmu Let´s dance 2. Na to by sa dalo nieco urobit.luksiman napísal:Plz nemate daku dobru pesnicku na ktoru sa da naucit daka choreografia?daky rychly hip hop....pre holku....dik...
Re: mp3 hip hop choreografia
hmm presne toto som jej vravel...este niekto plz??Murder_Inc napísal:No tak zobral som si za priklad pesnicku od typka menom Flo-rida - Low, ktora je aj soundtrackom k filmu Let´s dance 2. Na to by sa dalo nieco urobit.
-
Murder_Inc
Star
Tak potom je este jedna dobra skladba od tohto rapera. Nazov tej pesnicky je Elevator a je tam featuring s Timbalandom, vyborna to vec. Potom taka starsia vec, ale predsa Ciara - Like a boy, Eve - Who´s that girl, Jennifer Lopez - Ain´t it funny (feat. Ja Rule), Kanye West - Stronger, Lumidee - The whistle song, Twista - give it up (feat. Pharell) Uz ma nic nenapada, na tieto pesnicky by som si vedel predstavit nejaku dobru choreografiu
DIK!!!NASIEL SOM DOST DOBRE WECI....ESTE RAZ DIK...Murder_Inc napísal:Tak potom je este jedna dobra skladba od tohto rapera. Nazov tej pesnicky je Elevator a je tam featuring s Timbalandom, vyborna to vec. Potom taka starsia vec, ale predsa Ciara - Like a boy, Eve - Who´s that girl, Jennifer Lopez - Ain´t it funny (feat. Ja Rule), Kanye West - Stronger, Lumidee - The whistle song, Twista - give it up (feat. Pharell) Uz ma nic nenapada, na tieto pesnicky by som si vedel predstavit nejaku dobru choreografiu