Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
Murder_Inc
Star
Ok, takze pytal som sa kamosa, ze co bere este raz. Pred mesiacom a pol mi povedal, ze protein. Vcera sme boli spolu v posilke a hovoril, ze dnes si da zase steroidy a bude mat odcvicene. Ja som mu hned vynadal, ze mi povedal, ze bere len protein a kreatin a on na to, ze nie, ja som ti hovoril ze steroidy. Takze zistil som jedno a to, ze moj kamarat je somar a pre neho som sa tu strapnoval. Takze jedno velke sorry vsetkym tym, co reagovali na moje prihluple odpovede. Ospravedlnujem sa.

-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
pepan90,ako uz markus pisal,taky cvik nie je. Tvar svalov je dany geneticky,niekto ma vrchol vyraznejsi nez iny. Na bicaky vyskusaj zdvihy jednoruciek v sede (jemne sklopena lavicka), tak sa vyhnes "cheatovaniu" a nebudes do zdvihov zaclenovat ostatok tela (pomocne vysvihovanie telom v stoji). Alebo zdvihy VC v stoji,no bud chrbtom oprety napr. o stenu.
-
Grosay
Star
PEPAN90
Zdroj: napr. http://www.muscularstorm.sk/index.php?id=83
Zdroj: napr. http://www.muscularstorm.sk/index.php?id=83
Dôležitú úlohu pri morfológii bicepsov hrá genetika. Niektorí cvičenci si vybudujú pekný vrchol bicepsu pomerne rýchlo, viacerí však disponujú valcovitým podlhovastým bruškom svalu, ktoré nie je pri pokrčenej paži tak atraktívne.
a prave to je dane genetikou..poriadne ho cvic, narastie a na hluposti typu vrchol bicepsu, vnutorny bic. ... zabudnipepan90 napísal:ale je... biceps sa da budovat ci uz do vysky, dlzky, hrubky.. alebo sa zameriavat na vonkajsi/vnutorny biceps... ja mam dost dlhy biceps a chyba mi vyskapripad cislo 2
vsetci sa tu zameriavate na male svaly. Cvicte radsej velke svalove partie. Tam robte mrtve tahz, drepz a benc. s toho vam narastie vsetko a este tak pritahy v predklone. A nezamerievajte sa az tak na tie izolovane cviky tie bz som daval iba ako doplnky sem tam po treningu po tzch zakladnich cvikoch.
Neboj, myslim si ze tu na fore je pomerne dost skusenych ludi co to vediaAli-G napísal:vsetci sa tu zameriavate na male svaly. Cvicte radsej velke svalove partie. Tam robte mrtve tahz, drepz a benc. s toho vam narastie vsetko a este tak pritahy v predklone. A nezamerievajte sa az tak na tie izolovane cviky tie bz som daval iba ako doplnky sem tam po treningu po tzch zakladnich cvikoch.
A mimochdom ako si z tychto prispevkov dokazal zistit ze sa zameriavame len na male svaly?
-
RoQa
Darca
IMI : Ty nemas doma googla ? Pokusim sa ti najst "original " specifikaciu , ale moja je : mas velku cinku na zemi , pojdes akobyy do drepu ,vypucis zadok a ides hore dole ...
PRvy link z googla : http://www.muscle-fitness.cz/index.phtm ... adna&id=53
OT:/ mozes si dat stary avatar ? Lebo stale som ta identifikoval podla toho poprsia...
OT:/ mozes si dat stary avatar ? Lebo stale som ta identifikoval podla toho poprsia...
hej a farba oci sa da zmenit pravidelnym zmurkanim ne ?master23 napísal:ale ved podla mna su cviky na vrcholok bicepsa, Arnold vybudoval svoje vrchokly jednou technikou - supinacia. Je to vlastne to, ked cvicis zdvihy s 1-ruckami, tak vytlacas tu stranu dlane hore, kde mas malicek, no nenapada to ma to nejako vysvetlit
zdravicko, chcel by som poprosit o mini-help
:
doteraz som cvicil len s vlastnou vahou, pripadne obcas s jednoruckami, ale kamos ma naverboval, a tak s nim zacinam chodit do posilky
- mojim cielom zo seba nebude spravit gorilu ako vyhadzovac z karlovych lazni, skor atleticky rys
kedze 10 rokov taekwonda muselo zanechat aspon minimalnu stopu, aj keby som nechcel, takze nejaky rys mam, ale som skor chrtej postavy, cize bude to chciet trosku viac objemu a zveladit rysy... co mi odporucate? menej opakovani s vacsou vahou?
+ co sa tyka stravy, tak odporucate mi aj dokupit ku strave aj susene bielka, prip. srvatku? (o jedalnickoch som cosi cital, len neviem, ci aj tie bielka/srvatku alebo nie)
thx
doteraz som cvicil len s vlastnou vahou, pripadne obcas s jednoruckami, ale kamos ma naverboval, a tak s nim zacinam chodit do posilky
kedze 10 rokov taekwonda muselo zanechat aspon minimalnu stopu, aj keby som nechcel, takze nejaky rys mam, ale som skor chrtej postavy, cize bude to chciet trosku viac objemu a zveladit rysy... co mi odporucate? menej opakovani s vacsou vahou?
+ co sa tyka stravy, tak odporucate mi aj dokupit ku strave aj susene bielka, prip. srvatku? (o jedalnickoch som cosi cital, len neviem, ci aj tie bielka/srvatku alebo nie)
thx
http://new.biomag.sk/show_articles.php
Tu najdes vsetko co budes potrebovat od treningov az po doplnky vyzivy.
Ale jedno upozornenie, ak chces naberat objem tak to bez tuku nepojde a tie rysi sa stratia, ale ziskasich spat nejakou vhodnou dietov.
Ale aby si tam nestracal moc cas hladanim vhodnych treningov tak si daj bud beara GVT alebo HST, to su vylozene objemove treningy.
Tu najdes vsetko co budes potrebovat od treningov az po doplnky vyzivy.
Ale jedno upozornenie, ak chces naberat objem tak to bez tuku nepojde a tie rysi sa stratia, ale ziskasich spat nejakou vhodnou dietov.
Ale aby si tam nestracal moc cas hladanim vhodnych treningov tak si daj bud beara GVT alebo HST, to su vylozene objemove treningy.