Úprava/Zmena Vaších Avatarov (Všetky príspevky SEM!)
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
aj ja by som poprosil o nejake vylepsenie mojho avataru...nejake tie efetky atd...mozete prerobit moj terajsi alebo spravit nanovo ten ktori mam teraz alebo zbrusu novy
...poziadavky su asi take aby tam bolo moje meno a aby to slo na hojko (63x63;<6kb)....mimochodom odtialto sa mi dost obrazkov pacilo http://www.avatarsdb.com/various/scary-and-horror/ tak sa od toho mozete odrazit
....DAKUJEM
-
will.i.am
Darca
uz nerobim take avatary, lebo su aj tak nepouzitelne... vedienie ma drbe...Filipito napísal:will: ak by si mohol ta urob aj mne take nad avatarom a mohlo by to byt modre
ich problem...
www.dafont.com/visitor.fontdodo.gold napísal:will.i.am ako sa vola to pismo ktorym pises to meno ?![]()
-
nejakymarko
Addict
-
G0lDiER_
King
no tak o tom by som sa z hojkom velmi rad porozpraval
btw ked tam niesu hodnosti a iba moje meno tak neviem co zaz pi*uje...
//uplink nepohral by si sa mi z avatarom ?
bud mozes nieco kuknut na http://www.avatarsdb.com/various/scary-and-horror/ alebo uprav ten co je v prilohe...ja kazdu chvilu menit avatary
tak mozes ten co je v prilohe poupravit tak tam moje meno,efekty...ale klen ak budes chcet ak nemas cas kasli na to 
//uplink nepohral by si sa mi z avatarom ?
-
will.i.am
Darca
tak asi som spravil chybu, ze som to zacal robit dalsim ludom. lebo keby som to mal len ja tak by bol klud a zili by sme stastne az kym by sme nevymysleli nove avatary....Skolacik napísal:will.i.am co ma vedenie proti tomu? mne sa tvoj avatar celkom pacil. kde je problem? myslim ze aj hojko mal jednym casom nieco podobne. alebo sa mylim?
ale kedze som debil, ze som spravil aj ostatnym tak som na to doplatil aj ja
-
G0lDiER_
King
lol uplink ako vytvarat v PS animacie ?
daj som window->animation a ako mam vytvarat vlastne jednotlive obrazky ktore budu tvorit animaciu ? lebo ono to dava vsetko do jedneho obrazku...skusal som novu vrstvu potom ju uzamknut potom novu ale stale je to vsetko na jednom obrazku....dufam ze ma rozumies...ako na to ? btw na PS nerobim ani 2 mesiace a z animaciami som zacal tento vecer...

skusis to ?dodo.gold napísal:no tak o tom by som sa z hojkom velmi rad porozpravalbtw ked tam niesu hodnosti a iba moje meno tak neviem co zaz pi*uje...
//uplink nepohral by si sa mi z avatarom ?bud mozes nieco kuknut na http://www.avatarsdb.com/various/scary-and-horror/ alebo uprav ten co je v prilohe...ja kazdu chvilu menit avatary
tak mozes ten co je v prilohe poupravit tak tam moje meno,efekty...ale klen ak budes chcet ak nemas cas kasli na to