Internet Tip

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Internet Tip

Príspevok od používateľa SSemteXX »

takze,nakolko pred 2ma rokmi sme si dali namontovat este starsi net,nvm ci poznate wimax,no ten je totiz 512/512,takze stahujem a uploadujem 64kb/s rychlostou,co je dost low,nakolko byvam pri Galante v jednej malej dedinke,tak v juni mi skonci faktura,chcel by som aby mi niekto odporucil nejaky internet,ide mi o download,totiz chcem aby som mal v CS ping max. do 25,za kazde rady dakujem :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

to ze ti laguje CSko zalezi od mnohych faktorov no myslim ze pomer download/upload s tym nema nic spolocne, inak nato ze byvas na dedine to je slusny net
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vela moznosti nemas a jedine zrejme vyhovujuce pripojenie pre teba je ADSL, len ci budes mat aj v dedine pokrytie, tak to je otazne.
SSemteXX
Guru
Guru

ani ne,totiz byvame skoro pri meste,Galanta je vzdialena asi 2km,takze keby bolo chello v Galante alebo Fiber tak by slo aj mne ..
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V Galante je Chello??? O tom neviem. A Fibernet je tusim len v BA a mozno este dake vacsie mesta, nesledujem to a tka neviem. V Galante tusim Satro rozbehlo teraz metropolitnu siet, ale to sa bude zrejme tykat len panelakov, tak ako sa to tyka aj v pripade Chella a Fibernetu, takze o tom, ze nieco take budes mat na dedine mozes len snivat. Este budes Telecomu ruky a nohy bozkavat za to, ze dostanes neobmedzene DSLko s dobrym pingom.
SSemteXX
Guru
Guru

hej,je tam Satro,ale to je len na panelakoch,zatial,nvm co z toho este bude no,a inak henten wimax co mam teraz tak to je shit ako,ale ktovie,teraz tam maju nejaku novu ponuku, 1536/256 nejak tak,skusim no este neviem,lebo zmluva mi konci az v juni,tak uvidime :)
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

s tym hranim CS je to tak, pingy na wimaxe su onicom, najlepsi co som mal bol 60 ms :roll:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

SSemteXX napísal:ani ne,totiz byvame skoro pri meste,Galanta je vzdialena asi 2km,takze keby bolo chello v Galante alebo Fiber tak by slo aj mne ..
no fiber na dedine ako vazne necakaj aj ked byvas pri meste, jedine co ti tam pojde tak DSL
SSemteXX
Guru
Guru

Sheep napísal:no fiber na dedine ako vazne necakaj aj ked byvas pri meste, jedine co ti tam pojde tak DSL
no vies,teraz celkom zvysovali rychlosti na tomto wimaxe,takze po skonceni zmluvy prechadzam na nove sluzbu,ktovie co bude este no :)
Napísať odpoveď