Retne napísal:Pri reinstalacii som nechal aby ponechalo stare savy, ale novu instalacku som presne instalol na povodne miesto a teraz neveim najst stare savy, zmazalo sa mi to?
nj kua vyborna hra, hral som ju u kamosa..len skoda ze ju moja sunka nepotiahne...a hrat to na min. detailoch i ked nvm ci by to tie vobec zvladlo...tak to radsej pockam na novy komp
kazdu chvilu to menia, najprv bolo 25.4. potom 15.4., teraz sa mi zda ze to je na 13.4 alebo 11.4. stanovene, kazdopadne ak ides brat original tak su uz predobjednavky, a ak ides stahovat, tak si myslim ze aj keby to vyslo 13. 4 do toho 20. 4. to minimalne nebude na nete s CZ dabingom
Da sa nejak rychlejsie cestovat z mesta do mesta, ci musi clovek slapat na koni ako blbec? Pokial neratam tie moznosti ako fast forward po zabiti cielu v danom meste..
t0m4s3 napísal:Da sa nejak rychlejsie cestovat z mesta do mesta, ci musi clovek slapat na koni ako blbec? Pokial neratam tie moznosti ako fast forward po zabiti cielu v danom meste..
ako bolo spominane nado mnou tak cestovat mozes ale az ked zabijes tych troch typkov, zatoal si zial musis "vychutnavat" krajinku okolo seba na koni alebo peso...(skoda len ze po 5 krat to uz zacina byt stereotypne )
Pred par minutami som to nainstaloval a ked zapnem hru tak stale mam hore aj dole tie cierne pruhy ako keby to bolo widescreen. mam klasicky 19" monitor. AKo sa to da vypnut ?
Dem0n napísal:zial neda, je to prirodzene nastavenie... je to tak viac cool
a to ked ma niekto widescreen LCD monitor tak ich tam ma tiez (a teda to je este užšie ?) alebo na widescreene to je bez toho ? (teda na full screen bez toho)
je treba mat podporu SSE2 na CPU ak chcem spustit Assassina ?
ked dam RUN AS.. ( ale dam normalne svoj ucet ) tak mi pise (priloha 1)
v opacnom pripade ked len spustim ikonu tak mi preblikne ten update a potom nic.. ani v spracovi uloh nie je.. asi kvoli tomu SSE2 sak ?
viem na 100% ze zvysok HW mam taky ze hru spusti urcite.. len to CPU (AMD 2500+)