Predstavte si situaciu : Chalan z ceska vam na slovensko posle peniaze ale pri platbe medzi statmi musi byt uvedeny dovod.Chlap uviedol ako dovod "za sprostedkovani sexu s nezletilimi veverkami".Otec sa teraz boji policie ze budu to riesit ako trestny cin ci co.Mate na to nejake pravo alebo nieco?Lebo chlap ktory mi to poslal mi napisal toto
Today, 13:55:07 Prologer: Hej, já studuju na ekonomce. Mam tu samozřejmě i právo. Tak samozřejmě vim, že tohle trestný neni!
Prečo by to malo byť trestné? Ešte našťastie stále platí prezumpcia viny, tj. pokiaľ Ti niekto niečo nedokáže, tak za to nemôžeš byť odsúdený. Ja tu tiež môžem kľudne napísať, že som Ťa včera videl sexovať s 10 ročným chlapcom a nepošlú Ťa teraz za to do basy.. (samozrejme ak to je pravda a existujú dôkazy, tak..... )
rychlo sa zbav zvysnych vevericiek co ti este ostali, to sprav ako prve
neries to aj s prihliadnutim na vek z toho nikto nic robit nebude, pracovnicka banky sa pobavi a tym to hasne
Gangy napísal:Tatko nech ide na lobotomiu ak taky nonsens dokaze vobec vypustit z ust.
Clovek by od dospeleho cloveka cakal trocha triezvejsie zmyslanie. Holt nizke iq je nizke iq.
Mne to prišlo celkom vtipné, podľa mňa sa tá úradníčka pobaví maximálne pohorší, ale určite majú iné veci na práci ako prešetrovanie takýchto žartíkov.
Dieg0: Ok, srandy bolo dosť. To myslíš vážne toto čo si napísal?
No ak to myslíš vážne, nemyslím, žeby sa tvoj otec mal niečoho báť. No samozrejme pokiaľ nesprostredkuváva sex s neplnoletými veveričkami.
A tomu človeku odkáž aby podobné žarty nerobil. Nemyslím, že by z toho mohol byť problém, ale cítil by som sa dosť divne, keby som si šiel po peniaze a pracovníčka banky by sa ma opýtala, či máme aj "zletilé veverky".