Pasiky na monitore
Pasiky na monitore
hojte, pred dvomi dnami (opakuje sa to do dnes) ale iba miestami sa mi na PC pri hre , pustili take fialovo ruzove pasiky cez cely monitor (hra somzrejme zastala) a nasledoval restart. neviem je to grafickou asi. co mam robit? kupit novu alebo sa to da dako inak riesit (software)
-
Lord ANAKIN
Professional
- inak ked nafuknu kondezatori tak je uz koniec ???
- lebo na zak. doske co mam doma jednu tak su nafuknute a kamarat mi vravel ze ked ich trosku hore stlacim srobovakom tak ich to uvolni a ze mam to nechat chvilu len tak a potom by to eventualne mohlo ist ... mne to osobne pride asi ako blbost ale ze vraj by to mohlo fungovat...
- btw pastu si nasol spravne ked si menil chladic ?
- lebo na zak. doske co mam doma jednu tak su nafuknute a kamarat mi vravel ze ked ich trosku hore stlacim srobovakom tak ich to uvolni a ze mam to nechat chvilu len tak a potom by to eventualne mohlo ist ... mne to osobne pride asi ako blbost ale ze vraj by to mohlo fungovat...
takto to urcite nepojde...po tom malom "vybuchu" je uz vnutro kondenzatora znicene a zbuchanim ho do povodnej velkosti nic neopravisLord ANAKIN napísal:- inak ked nafuknu kondezatori tak je uz koniec ???
-
Lord ANAKIN
Professional
-
Martinekk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ked su kondiky na MB nafuknute, pomoze len vymena. ziadna zatlacanie... Kondik co sa nafukne stoji za staru belu, lebo kedze je impulzne dost namahany, tak musi mat mally ESR. a to tie cinske akosi nemaju. Nabijaju sa a vybijaju aj 40 tisic krat za sekundu, prechadzajuci prud ich zohreje a spravia co? Nafuknu sa a v konecnom dosledku prasknu. Cize vymena. Kondiky sa daju kupit v GMku, sos, EZK a podobne. odporucam EZK.cz. vyhnite sa znackam hitano, junfu, a podobnym srajdam. kvalitne su v poslednej dobe samwha. okrem nich su TOP kondiky nippon, rubycon, nichicon, a da sa zit aj s jamiconom. frolyt, tesla a podobne su tiez dobre, ale take sa na zakladku nemestia.
Ak ventilator divne vrci, vycisti a namaz loziska. pomoze mu to. Ak nieje uplne vymlete lozisko (vacsinou iba klzne puzdierko) tak bude este chvilu sluzit dalej. aspon budes mat cas na zhananie noveho...
Fuj, to som sa zase rozpisal.
Ak ventilator divne vrci, vycisti a namaz loziska. pomoze mu to. Ak nieje uplne vymlete lozisko (vacsinou iba klzne puzdierko) tak bude este chvilu sluzit dalej. aspon budes mat cas na zhananie noveho...
Fuj, to som sa zase rozpisal.