kup si radsej ericsson najlepsie v tej cenovej kategorii k810 alebo nejake w-cko ale ak to chces na fotky tak k810...z tych samsungov neni lepsi ani jeden..skoro to iste..mal som oba...
tak dizajn je jedna vec a funkcie druha..zase d900 neni bohvieco po dizajnovej stranke..a k810i je dost pekny mobil s dobrymi funkciami a mas k nemu aj kartu narozdiel od samsungov
k tej k810i to je vec vkusu kdezto o samsungoch sa to neda povedat..jeden horsi ako druhy dizajnovo..tieto nove ercissony vyzeraju zaujimavo len este nie su popularne..pockal by som si na ceny par tyzdnov/mesiacov lebo teraz budu urcite vysoke...hovorim z vlastnej skusenosti..kupil som si ericsson k550i hned ako prisiel na SVK este ani operatori ho nemali za tazkych 5500,-..o dva mesiace som ho videl v bazare za 4000 teraz 3300
Keď počujem Samsung, vybaví sa mi nejaká chladnička alebo mraznička, nie nejaký telefón. Keď počujem Nokia, Sony Ericsson, BenQ-Siemens, atp, vybaví sa mi vždy len mobil.(a keď počujem LG, Alcatel a Motorola, zdvihá sa mi žalúdok : D)
ale podľa mňa to má všetky základné funkcie(rádio,mp3,foťák,bluetooth...) ale neviem no v mobiloch sa moc nevyznám,ale čo som čítal recenzie na tento phon, tak boli celkom pochvalné
zdravim.Samsung d900i som mal zhruba 3 tyzdne. Celkom pekny telefon, vhodny na telefonovanie. Co sa tyka sms, tak tie sa mi na tom pisali hrozne.Radio som tusim ani neskusal. Ako mp3 player neodporucam. Je to trosicka dost pribrzdene, myslim ze do playlistu si mozes dat max. 30 skladieb. Fotky to robi pekne, co som sa az divil,trosku nerealne farby ale inak v pohode. U600 je vlastne to iste, len iny design.S nim ale skusenosti nemam. Ale D900i je pekny, a na telefonovanie vhodny. Tak lahko do neho ale napr. Java aplikacie nedostanes
jerik napísal:zdravim.Samsung d900i som mal zhruba 3 tyzdne. Celkom pekny telefon, vhodny na telefonovanie. Co sa tyka sms, tak tie sa mi na tom pisali hrozne.Radio som tusim ani neskusal. Ako mp3 player neodporucam. Je to trosicka dost pribrzdene, myslim ze do playlistu si mozes dat max. 30 skladieb. Fotky to robi pekne, co som sa az divil,trosku nerealne farby ale inak v pohode. U600 je vlastne to iste, len iny design.S nim ale skusenosti nemam. Ale D900i je pekny, a na telefonovanie vhodny. Tak lahko do neho ale napr. Java aplikacie nedostanes
diky také niečo som chcel počuť...osobnú skúsenosť mna zaujal hlavne vzhľad...ale možno sa porozhliadnem po nejakom SE
//ešte k tým sms. AKo sa ti písali horzne? ako blbé tlačítka myslíš?