kolko za DSL?
kolko za DSL?
caute
ak zbytocne zaplnujem forum, tak ma vystopujte a zastrelte.
Chcem sa spytat: za mesiac mi konci net od POMARANCovych cez 3G, a stojim pred otazkou, co dalej. Mame tu dve spolocnosti, ktore ponukaju mikrovlnky, jeden cez WiFi a druhy cez licencovane 3,5GHz. V tom nemam problem sa rozhodnut. Rad by som vsak vedel, ako je to vlastne s tou DSL-kou od T-Comu. Programy na ich stranke aj s cenami su, ale nejako som sa nedokazal preklikat k tomu, co vlastne potrebujem. Musim mat domov dovedenu linku, to chapem, ale potrebujem platit pausal za linku, dsl pripojku, dsl internet alebo co vlastne vsetko? Musim mat k tomu aj volaky telefonny hlasovy pausal?
Kolko vlastne to DSL vseho-vsudy mesacne vyjde?
ak zbytocne zaplnujem forum, tak ma vystopujte a zastrelte.
Chcem sa spytat: za mesiac mi konci net od POMARANCovych cez 3G, a stojim pred otazkou, co dalej. Mame tu dve spolocnosti, ktore ponukaju mikrovlnky, jeden cez WiFi a druhy cez licencovane 3,5GHz. V tom nemam problem sa rozhodnut. Rad by som vsak vedel, ako je to vlastne s tou DSL-kou od T-Comu. Programy na ich stranke aj s cenami su, ale nejako som sa nedokazal preklikat k tomu, co vlastne potrebujem. Musim mat domov dovedenu linku, to chapem, ale potrebujem platit pausal za linku, dsl pripojku, dsl internet alebo co vlastne vsetko? Musim mat k tomu aj volaky telefonny hlasovy pausal?
Kolko vlastne to DSL vseho-vsudy mesacne vyjde?
http://t-com.sk/Default.aspx?CatID=2036&Section=home
sak tam to mas napr. Turbo 2 - 593,80 s DPH.
1 - Platí pri 18 mesačnej viazanosti na celú dobu viazanosti. Platí aj pre programy bez hlasovej služby!
Turbo je s volacim programom, Turbo plus bez - tu mas cennik na Turbo plus s viazanostou aj bez
sak tam to mas napr. Turbo 2 - 593,80 s DPH.
1 - Platí pri 18 mesačnej viazanosti na celú dobu viazanosti. Platí aj pre programy bez hlasovej služby!
Turbo je s volacim programom, Turbo plus bez - tu mas cennik na Turbo plus s viazanostou aj bez
-
webmasterr
Medium Professional
-
Don_Pipino
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
webmasterr
Medium Professional
Tak to je smolajackb napísal:DSL Student a koniec viazanosti: podla vyjadrenia pracovnicky T-centra v Brezne je mozne program zmenit najskor v den ukoncenia toho stareho.
Preto musim cakat este mesiac
Ten DSL Student je program dotovany statom, ci ako?
Pripadne ak si sa pytal osobne, tak skus este zavolat na 0800 123 456 a spytaj sa tam, mozu ti to zmenit aj oni.
jj, vsetky Student su dotovane, takze to asi bude tym. Este nieco pietla o zvysovani rychlosti, ale v teme o adsl sa pisalo, ze zvysia o 1.5. vsetkych tak naozaj neviem co a ako.... skusim im zavolat.GothaR napísal:Tak to je smolaMne to islo pri zmene z DSL Doma 2 GB na Turbo 2 tych 5 mesiacov pred ukoncenim viazanosti
Ten DSL Student je program dotovany statom, ci ako?
Pripadne ak si sa pytal osobne, tak skus este zavolat na 0800 123 456 a spytaj sa tam, mozu ti to zmenit aj oni.