SE K700 + Jimm

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
fikotek
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

SE K700 + Jimm

Príspevok od používateľa fikotek »

Ahojte,

Mam takovy dotaz .. moc se v tom nevyznam tak nevim .. Jak mam dostat do tohoto telefonu Jimma?? Nasel by se nejaky dobrak ktery by to semnou prosel?? :)

Dekuji fikotek
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Stiahnes na nete a nahras .jar subor do telefonu, ci uz cez kabel, bluetooth, pripadne ti to niekto posle. Mozes to hodit napriklad ku fotkama lebo hudbe, ked prides na ten subor, tak dostanes ponuku nainstalovat. Ked to nainstalujes, tak sa ti zobrazi medzi aplikaciami.

Ak sa nemylim, tak sa stranke Jimmu je mozne aj stiahnutie, cize skopirujes odkaz a das si to stiahnut, ci cez vstavany prehliadac alebo Operu Mini to stiahnes.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

a potom začne sranda keď ho nebudeš vedieť nastaviť, prečítaj si toto: http://www.hojko.com/icq-na-mobilnych-t ... 71030.html
kerija
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kerija »

Ahoj,

stiahla som si Jimma do N6020 a nevyhodilo mi ponuku instalovat, mi napisalo, ze nepodporovany format.. co s tym????? Dikes
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Zdarec,

kdyz chci pripojit jimma tak mi to zahlasi tuhle chybu.
CHYBA I/O error occured (#120.0) nebo Requested TCP connection cannot by made(121.0)

Zkontrolujte si nastavení datového profilu Javy a také APN - nastavení pro WAP nepůjde, musí být vyplněno "internet".
Také pro fungování Jimma je nutné mít u operátora povolená data přes GPRS (popř. EDGE, UMTS atp.).
U operatora mam nastaveni pres GPRS ale porad to nejak nefunguje .. nevite v cem by mohl byt jeste problem. Popr. mohl by mi tu nekdo dat primy link na stazeni jimma ktery funguje na SE K700i

dekuji
Napísať odpoveď