router+magio
router+magio
cawte...kamos ma dsl net a prisla mu ponuka za 1 sk magio tak to zobral a teraz nevie rozbehat net cez router pretoze mu prisli nejake nove prihlasovacie udaje...(ja moc o tom neviem)..a preto vas chcem poprosit kto ma s tym skusenosti ze ako to spravit ..mozno by pomohly aj screen shoty...dakujem
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
will.i.am: Vacsina routerov sa nastavuje cez web rozhranie, uz aj tie lacnejsie ponukaju telnet a pripadne externu aplikaciu, pripadne maju len vlastne rozhranie. Ci ide o Vigor, Asus, MSI, Cisco, Mikrotik, 3Com... Takmer vsetky zariadenia ti ponukaju gui web rozhranie, SMNP, telnet, CLI..., v pripade niektorych Cisco produktov je to aplikacia Cisco Network Assistant.
-
will.i.am
Darca
ja sa nehadam aj sa rad necham poucit, len som vyjadril vlastnu skusenosthojko napísal:will.i.am: Vacsina routerov sa nastavuje cez web rozhranie, uz aj tie lacnejsie ponukaju telnet a pripadne externu aplikaciu, pripadne maju len vlastne rozhranie. Ci ide o Vigor, Asus, MSI, Cisco, Mikrotik, 3Com... Takmer vsetky zariadenia ti ponukaju gui web rozhranie, SMNP, telnet, CLI..., v pripade niektorych Cisco produktov je to aplikacia Cisco Network Assistant.
co je na tom nepochopilne neviem...Indigo napísal:Btw len tak k teme dodam. Zavolaj tym dementom co su za to plateni, nech ti poradia. Oni ti urcite poradia a urcite viac ako ludia tu ...
otvoris prehliadac, zadas 192.168.1.1, zadas meno a heslo "user" a v poloske pristup do internetu zadas meno a heslo pre pristup do netu... Nic tazke tam nevidim...
A dement je pre mna ten, kto osocuje inych bez toho aby ich poznal!!!
HELP
Naformatoval som cely komp.
A teraz neviem ako mam zapnut internet.
mam magio 4G internet 2048 neobmedzený.
potrebujem pomoc ako to nainštalovať aby to fahčilo, a to podrobne od začiatku do konca.
dakujem pekne
A teraz neviem ako mam zapnut internet.
mam magio 4G internet 2048 neobmedzený.
potrebujem pomoc ako to nainštalovať aby to fahčilo, a to podrobne od začiatku do konca.
dakujem pekne