METAL,METAL...
miscellane,ht,demon hunter,depressive reality,ashen light,ektomorf,essence of existence,mekong delta,mushroomhead,novembers doom,korn,helmet,sepultura,judas priest,iron maiden,motorhead,slayer,4lyn.......a xy daľších vecí podľa nálady...asi skoro všetko,kde vrčí gitara a osloví ma to-žáner nemám vyhranený-duša otvorená 
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
SOAD je metal áále asi len staršie albumy ako Soad,Toxicity,Steal this album.. Tie novšie mi ako metal už nepripadajú (skôr tvrdší rock).tiež niesom v tomto expert..ale tak mi to pripadácurious napísal: celkom sa mi páči SOAD(a to je asi metal)
je problem napisat do vyhladavaca na youtube "kamelot" ?Soviet napísal:Počujte počúva tu niekto Kamelot? Kamoši spomínali že to vraj teraz fičí..oplatí sa to sťahovať?
mne sa nepaci
v poslednom case to ide s metalom dolu vodou a skupiny ako kamelot sa len vezu
juj... kym nevyjde novy album Tool (co v najblizsej dobe neocakavam ach jo Maynarde...) tak metalovu scenu nemam preco sledovat... ale nastastie Max s jeho Cavalera Conspiracy ma potesil.. priamociary metal ako za starych cias, bez nejakych poz, experimentov "je jedno ako znieme, len nech to je cosi ine".. proste nicim originalna, ale lahodka