ST Telecom Magio
ST Telecom Magio
Viete niekto ako vycucnut z Magia nahrane filmy? 
Pokial viem tak verzia co siri ST Telecom (bolo mi povedane od chalana co mi to zapajal) je, ze ten USB vstup ma v buducnosti plnit "nejaku" funkciu, ktora zatal nieje pristupna.
kopa dobrych veci sa da ponahravat a je mi luto to potom mazat.
Ja som pocul, ze niekomu sa to podarilo, ze z hoho nieco dostal, tak ak mate niekto skusenosti, al. napady podelte sa prosim...
kopa dobrych veci sa da ponahravat a je mi luto to potom mazat.
Ja som pocul, ze niekomu sa to podarilo, ze z hoho nieco dostal, tak ak mate niekto skusenosti, al. napady podelte sa prosim...
Disk je rozdeleny na dve particie
1. - velkost 125 MB /free 94 MB/ obsahuje - windows CE 5.0 :
v nom subory potrebne pre boot boxu a TV2ClientCE v ktorom je podadresar Content kde su subory s nastaveniami a subory s grafickymi prvkami vyuzivanymi pri ovladani magia /menu, sumboly atd.... / pozn. logo ktore sa zobrazuje pri boote " T-com" je v subore splash.jpg/
2. - velkost 148GB /free momentalne uz iba 20GB
/ obsahuje:
dvrvol - tu su subory s ulozenymi nahravkami
TV2ClientcrashLogs - log vytvoreny pri problemoch , dvr.mrt a version 20060218 s 0 velkostou
Skopirovanie suborov z dvrvol bolo jednoduche ale ich pouzitie ako video subory bude omnoho tazsi oriesok. /Ak sa vobec podari ..../
Vsetky subory su rovnako velke 1,048,576 KB SLC FILE, dokonca maju uplne rovnake datumy rozdiel je iba v minutach.
Pritom v boxe su nahrane rozne relacie s rozdielnymi dlzkami a na roznych TV kanaloch.
Po presurfovani obrovskeho mnozstva for a minimalneho mnozstva zverejnenej dokumentacie je vysledok takyto:
subory su nepouzitelne a ostava skopirovat obsah hdd do PC len pomocou nahravania strihovou alebo tv kartkou cez svideo, cince alebo scart.
je to odtialto:http://www.magio-off.snadno.eu/
1. - velkost 125 MB /free 94 MB/ obsahuje - windows CE 5.0 :
v nom subory potrebne pre boot boxu a TV2ClientCE v ktorom je podadresar Content kde su subory s nastaveniami a subory s grafickymi prvkami vyuzivanymi pri ovladani magia /menu, sumboly atd.... / pozn. logo ktore sa zobrazuje pri boote " T-com" je v subore splash.jpg/
2. - velkost 148GB /free momentalne uz iba 20GB
dvrvol - tu su subory s ulozenymi nahravkami
TV2ClientcrashLogs - log vytvoreny pri problemoch , dvr.mrt a version 20060218 s 0 velkostou
Skopirovanie suborov z dvrvol bolo jednoduche ale ich pouzitie ako video subory bude omnoho tazsi oriesok. /Ak sa vobec podari ..../
Vsetky subory su rovnako velke 1,048,576 KB SLC FILE, dokonca maju uplne rovnake datumy rozdiel je iba v minutach.
Pritom v boxe su nahrane rozne relacie s rozdielnymi dlzkami a na roznych TV kanaloch.
Po presurfovani obrovskeho mnozstva for a minimalneho mnozstva zverejnenej dokumentacie je vysledok takyto:
subory su nepouzitelne a ostava skopirovat obsah hdd do PC len pomocou nahravania strihovou alebo tv kartkou cez svideo, cince alebo scart.
je to odtialto:http://www.magio-off.snadno.eu/
USB bude v buducnosti mozne vyuzit na pripojenie externeho disku, nateraz to nefunguje. Ale v buducnosti...
. Kazde to zavisi od Microsoftu, ktore musi urobit to toho svojho softu v Magioboxe podporu aj na toto USB, vidim to na dlhsie 
Inak ked som cital ten link co si uviedol, tak tam dokonca je diskusia o vymene HDD za vacsi... Celkom ma to zaujalo, vymeni 80 GB za 320GB nemusi byt od veci
.
Inak ked som cital ten link co si uviedol, tak tam dokonca je diskusia o vymene HDD za vacsi... Celkom ma to zaujalo, vymeni 80 GB za 320GB nemusi byt od veci
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ja som sa na vsetko pytal technika ked mi to prisiel zaviest.
Zistil som si ze to USB este nema svoj vyznam ale v buducnosti daco z toho bude a dalej som zistil ze ten magiobox vlastne ani nema svoj pevny disk pretoze sa to odosiela na centralu T-Comu
A filmi si mozte vybrat tak z magioboxu ze si napojite DVD recorder a pustite ten film na magiu
Vsetko od technika
Zistil som si ze to USB este nema svoj vyznam ale v buducnosti daco z toho bude a dalej som zistil ze ten magiobox vlastne ani nema svoj pevny disk pretoze sa to odosiela na centralu T-Comu
A filmi si mozte vybrat tak z magioboxu ze si napojite DVD recorder a pustite ten film na magiu
Vsetko od technika
-
The Calvin
Star
- Kontaktovať používateľa:
No to USB ked som povedal technikovi ze by bol flip tam zapojit USB lampa co je ku laptopom tak namna pozeral ze co rozpravamweed napísal:Tak ako je pisane nadomnou. Tie nahravky najskor idu do toho centra cize ten disk je viac-menej nepouzitelny. K tomu USB, netusite na co by mohlo sluzit?
ale treba skusit