ST Telecom Magio

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

ST Telecom Magio

Príspevok od používateľa Bizarre »

Viete niekto ako vycucnut z Magia nahrane filmy? :D
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

no taketo neico som potreboval aj ja nechapem na co je na tom to USB ked sa stym nic neda robit mozno cez nejaky vystup sa to da ale inac asi nie
Bizarre
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Bizarre »

Pokial viem tak verzia co siri ST Telecom (bolo mi povedane od chalana co mi to zapajal) je, ze ten USB vstup ma v buducnosti plnit "nejaku" funkciu, ktora zatal nieje pristupna.

kopa dobrych veci sa da ponahravat a je mi luto to potom mazat.

Ja som pocul, ze niekomu sa to podarilo, ze z hoho nieco dostal, tak ak mate niekto skusenosti, al. napady podelte sa prosim...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

v tom zariadeni je asi pevny disk kde sa tie videa ukaladaju, mozno to znie drsne ale rozober to a disk pripoj do kompu(nemusi byt vsak citatelny bohvie aky file system to pouziva) :wink:
sinaj
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sinaj »

Disk je rozdeleny na dve particie
1. - velkost 125 MB /free 94 MB/ obsahuje - windows CE 5.0 :
v nom subory potrebne pre boot boxu a TV2ClientCE v ktorom je podadresar Content kde su subory s nastaveniami a subory s grafickymi prvkami vyuzivanymi pri ovladani magia /menu, sumboly atd.... / pozn. logo ktore sa zobrazuje pri boote " T-com" je v subore splash.jpg/
2. - velkost 148GB /free momentalne uz iba 20GB :)/ obsahuje:
dvrvol - tu su subory s ulozenymi nahravkami
TV2ClientcrashLogs - log vytvoreny pri problemoch , dvr.mrt a version 20060218 s 0 velkostou
Skopirovanie suborov z dvrvol bolo jednoduche ale ich pouzitie ako video subory bude omnoho tazsi oriesok. /Ak sa vobec podari ..../
Vsetky subory su rovnako velke 1,048,576 KB SLC FILE, dokonca maju uplne rovnake datumy rozdiel je iba v minutach.
Pritom v boxe su nahrane rozne relacie s rozdielnymi dlzkami a na roznych TV kanaloch.
Po presurfovani obrovskeho mnozstva for a minimalneho mnozstva zverejnenej dokumentacie je vysledok takyto:
subory su nepouzitelne a ostava skopirovat obsah hdd do PC len pomocou nahravania strihovou alebo tv kartkou cez svideo, cince alebo scart.

je to odtialto:http://www.magio-off.snadno.eu/
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

USB bude v buducnosti mozne vyuzit na pripojenie externeho disku, nateraz to nefunguje. Ale v buducnosti... :-). Kazde to zavisi od Microsoftu, ktore musi urobit to toho svojho softu v Magioboxe podporu aj na toto USB, vidim to na dlhsie :-)

Inak ked som cital ten link co si uviedol, tak tam dokonca je diskusia o vymene HDD za vacsi... Celkom ma to zaujalo, vymeni 80 GB za 320GB nemusi byt od veci :-).
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

Ja som sa na vsetko pytal technika ked mi to prisiel zaviest.
Zistil som si ze to USB este nema svoj vyznam ale v buducnosti daco z toho bude a dalej som zistil ze ten magiobox vlastne ani nema svoj pevny disk pretoze sa to odosiela na centralu T-Comu

A filmi si mozte vybrat tak z magioboxu ze si napojite DVD recorder a pustite ten film na magiu

Vsetko od technika :D
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

Tak ako je pisane nadomnou. Tie nahravky najskor idu do toho centra cize ten disk je viac-menej nepouzitelny. K tomu USB, netusite na co by mohlo sluzit? :)
The Calvin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa The Calvin »

weed napísal:Tak ako je pisane nadomnou. Tie nahravky najskor idu do toho centra cize ten disk je viac-menej nepouzitelny. K tomu USB, netusite na co by mohlo sluzit? :)
No to USB ked som povedal technikovi ze by bol flip tam zapojit USB lampa co je ku laptopom tak namna pozeral ze co rozpravam :lol: :lol:
ale treba skusit
Napísať odpoveď