Hromadné rozbalenie archívov

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
silentasflash
Amateur
Amateur

Hromadné rozbalenie archívov

Príspevok od používateľa silentasflash »

Pozná niekto nejaký program, čo dokáže naraz rozbaliť aj 3000 .rar súborov bez "zadrhnutia" pc? Totiž, mám tam fonty a chcem ich použiť, ale nechce sa mi každý rozbaliť samostatne a keď už to dám naraz, tak mi sekne PC a musím vypnúť win-rar.
Ešte jedna vec by bola dobrá, keby tam nerozbalilo priečinky, ale bez štruktúry.
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

zapni total commander, nalavo v okne stlac ctrl+a na oznacenie tych fontov, napravo si vytvor priecinok a stlac alt+f9 a bude ti to rozbalovat. Cosa tyka tych priecinkov, tak potom, ked ti to dorozbaluje, tak v tom adresari, ktory si vytvoril (teda tam, kde su uz rozbalene fonty), daj alt+F7, daj hladat vsetky subory s patricnou priponou v adresari (*.priponafontu), ked ti ich najde, tak daj naplnit listbox, a z listboxu to presunies vsetko hocikam chces...

//brm:nepise on, ze mu pri rozbalovani viacerych suborov naraz prave ten winrar mrzne?
//vlastne som dement, pretoze ak nema commander nastaveny externy kompresor, tak aj tak to nepojde a v tomto pripade je to aj tak winrar...ale skusit to predsa len moze...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Stačí mať nainštalovaný obyčajný WinRAR..

Nájdi si niekde tie súbory (či už TotalCommander alebo iný súborový manažér) - označ si všetky rarká, na jeden z nich stlač pravé tlačítko (daj si vyvolať kontextovú ponuku).. zvoľ Rozbaliť súbory - zadaj cestu, kam ich chceš rozbaliť - prepni sa do karty Rozšírené - tam zadaj Nerozbaľovať cesty..

Po odklepnutí sa Ti postupne po jednom všetky archívy rozbalia na určené miesto, pričom sa Ti zrušia všetky adresáre, ktoré máš v archívoch..

//seth82.. neviem, akým spôsobom to on rozbaľuje.. možno nejakým iným, kedy sa WinRAR snaží rozbaliť všetky archívy naraz. Týmto spôsobom sa bude snažiť rozbaľovať archívy postupne po jednom.. mám odskúšané na 1000 rarkách..
silentasflash
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa silentasflash »

Super dík za radu. Zmenil som v "pokročilá nastavení" Položky Neextrahovat cesty a "Počkat, než skončí předchozí instance Wirar-u" Teraz mi to rozbaľuje po jednom.

Dik.
Napísať odpoveď